„Доволен от 4-тата поредна победа под мое ръководство и спечелените нови 3 точки”, каза след мача в Разлог старши-треньорът на Хебър Николай Митов.

Той раздели показаното от своите на две части.

„Изиграхме много добро първо полувреме, в което видях агресия и преса. Имахме своите възможности и вкарахме гол. През втората част след 60-тата минута дадохме на домакините да играят малко повече с топката и така се стигна до известно напрежение в нашата пеналтерия на няколко пъти. Най-важното обаче е, че запазихме аванса си, което означаваше победа и 3 точки. А те са реално 6, защото победихме на стадиона на пряк противник за челото. Този мач беше огледален на срещата с Вихрен. В такива дербита остава крайният резултат. Всичко останало се забравя”, заяви Митов.

Той допълни, че Хебър ще продължи да играе за победа във всеки един от оставащите 4 мача до края на полусезона.

„Гоним си целите и играем мач за мач. Радвам се най-много на това, че като отбор показваме характер. Момчетата се раздават и това е видно. Благодаря и на публиката, която дойде в Разлог да ни подкрепи, защото беше важно. С победи ще върнем хората на нашия стадион и тогава футболистите ще видят колко лесно се играе”, завърши коментара си след мача срещу Пирин (Разлог) треньорът на Хебър.