Ботев приема Спартак (Плевен) в среща от 8-ия кръг на U15. Двубоят е в неделя от 11:00ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен в Youtube канала GlasTV.

При успех „канарчетата“ ще се доближат максимално до първото място в класирането. При определени обстоятелства Георги Онов и момчетата му дори могат да се окажат лидери след изиграването на мачовете от кръга. Ботевистите взеха много трудна победа над Септември в предишния кръг, а с това продължиха доброто си представяне. Като изключим загубата от Верея, пловдивчани се представят на постоянно ниво, а особено като домакини записват повече от добри резултати.

Гостите от Плевен обаче не бива да бъдат подценявани по какъвто и да е начин. И за това говорят резултатите на спартаклии. Още в третия кръг Спартак удари Левски с 1:0, а няколко кръга по-късно малко не им достигна да вземат точка от Лудогорец. В предишния кръг спартаклии взеха точка като гост на коравия тим на Берое. Дали Ботев ще постигне нова победа по пътя към върха или „канарчетата“ ще попаднат в капана на гостите от Плевен ще разберете само ако гледате мача в GlasTV.