Носителят на Купата на България с екипа на Ботев Пловдив Виктор Генев започна тренировки с Черно море.  Дали и кога бившият младежки национал ще подпише с „моряците“ ще стане ясно в близките дни.

За да бъде привлечен сега, защитникът трябва да е разтрогнал преди края на трансферния прозорец на 6 септември. В противен случай до следващия през януари той няма да може да играе за Черно море.

Интересното е, че в събота варненци гостуват именно на Ботев (Пловдив). Така че евентуално подписване на Генев преди мача с „канарчетата“ ще е любопитен момент. Старши треньорът на моряците Илиан Илиев на няколко пъти заяви, че се нуждае от подсилване на отбраната, като често критикуваше представянето на защитниците си.

Генев подписа с Ашдод през август миналата година, като записа 21 мача и 1 гол. През сезон 2016/17 той спечели Купата и Суперкупата на България. У нас е играл още за Левски, на два пъти, Монтана и Славия. В чужбина е носил още екипите на Криля Советов, Александрия, Спартак Семей, Сейнт Мирън, Петролул, Динамо (Минск).

42 КОМЕНТАРИ

  1. мангалите вместо волето на национала Тодор да засмучат 2топли кренвиршЪ и само лудите имат такова отношение, и накрая се провалят…

    • 4
      1

      На Тошко ЦСКА-рчето ?
      Щще поони топките в Панчарево и пак в Коматево

  2. 5
    2

    Трансферът на Тодор Неделев от Ботев в ЦСКА през зимата е все по-сигурен. За него се заговори усилено още преди седмици, когато от сайта на червените официално потвърдиха, че са имали интерес и са отправили оферта за халфа през юни, но националът е пожелал да остане в Ботев. Ще обсъдим отново ситуацията през зимата, се казваше още в позицията на клуба от Армията. Междувременно Неделев влезе в конфликт с част от феновете на Ботев и също намекна, че ще си тръгне.

  3. 6
    1

    ТОШКО И ТОЙ БЯГА ОТИВА В ЦСКА. АБЕ, ВЪОБЩЕ, ИЗОБЩО МАЙ НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ РИТА НА СЕЛО.

    • И от там ще го изгонят , това теле освен на село другаде не вирее.

  4. 6
    5

    Отидох да играя за пари , не за католишки лайна , събирани в Коматево.
    Никога повече в селско село.

    • 5
      3

      Абе да ви еба майката буферска догодина пак ще ви качвам на Камбуровия !

      • 5
        2

        Нас на Курдовия ни качиха , а бе жив ташак е този отбор

  5. 5
    1

    За мен най голямото попадение като трансфер е десният бек Перейра(атакуващ,спокоен,борбен, много ма кефи

  6. 8
    6

    Имаме 4-ма централни защитници в момента не ни трябва Генев! По-добре да налага Кр. Димитров.
    САМО БОТЕВ!

  7. 4
    1

    Просто последното изречение ми прозвуча така, все едно се отнася за всички работещи в България. Иначе, след като всичко в този свят се обърка, не мога да направя сметка колко за взима един футболист, лично аз съм раздвоен. За да е печеливш един отбор и да има повече публика /което води до по-голям интерес и повече пари/, трябва да има нелоши футболисти. А на тези футболисти трябва да се плащат по-големи заплати или премии. Не мисля, и че футболистите имат 60 неработни дни, особено в последните години, когато е малка паузата между двете първенства. А и да не забравяме, че работят и всеки уикенд. И не на последно място, това е кратка кариера, не е като другите професии.

  8. 15
    6

    Да си кажем истината,много добър футболист но още преди една година на заряза ,прав му път.
    КОЛЕЖА е най важното да се случи,футболисти идват тръгват си така е било така и ще бъди
    САМО БОТЕВ.

  9. 6
    13

    Хахахаха…жълти нещастници! Викторчо ви показа че не му пука за вас селяни! И не само той!

  10. 11
    6

    Зареждайте нафта и газ, защото няма финанс , няма за играчи и заплати , за копнежа не ми се и мисли.
    Има само католишки лайна и много ”ЩЕ” .

  11. 11
    7

    абе папагали, нали на българи щяхте да разчитате?!
    Пу, да ви е.а мамата двулична!!

  12. 10
    6

    Кристиян Димитров-Виктор Генев би била баси яката двойка централни защитници…

  13. 15
    16

    А ве зареждайте гориво, знаете къде, много не се обяснявайте!
    Че нали знаете…
    За 1 лев ви продавам веднага!!!

  14. 17
    23

    И тоя ви отсвири. Черно Море къде къде са по-голям отбор от селския и новосъзсаден путяф.

  15. 34
    9

    Или започвайте веднага довършването на стадиона или поне плащайте за футболисти, като Виктор или Косоко, а не само за бабереците които докара Палийски, като Диого и други такива!!!

    • 12
      13

      С какво да плащаме? С непарични средства?

    • 3
      7

      Бабереците – Диого, Пиргов, Алваро и не лошите играчи, но не желани в момента като Густаво и Васил Шопов са привлечени по настояване на Белия и той е човекът, който е отговорен конкретно за тяхното представяне.

      • 11
        3

        За съжаление публиката на великия Ботев Пловдив е пълна с олигофрени, като теб, които наричат Густаво баберик. Нищо, че той е един от най-читавите футболисти в този отбор. Гони всяка топка и се връща да помага винаги на бека. За разлика от национала, на който одавна не му се играе в Ботев, но не му се ходии другада, защото ще трябва да си дава зор. Малко гледайте футбол и започнете да мислите, защото сте срам за този велик отбор и за тази някога велика публика!

    • 5
      6

      6 членното ръководство му е през члена както изглежда.Мълчат като путкии Палийски и другите педали.Докараха клуба до дъното с аматьорското им управление.Лъжи за Добро утро и добър ден слушаме всеки път.Лъжи,лъжи и пак лъжи.И оная путка Белият мълчи като сплескан хуй.Оари за Косоко няма,за Генев няма,за стадиона усещаш ослушват..,не знам по какъв начин може да се отървем от тия кърлежи…. впрочем знам ама е доста болезнен.Това сега не е нашият Ботев,това е някакъв посредствен отбор с посредствени играчи и същото управление.Католика разбира от футбол колкото Крушата.Това е.Футбола в Пловдив отдавна умря

  16. 27
    7

    И аз съм съгласен, че Виктор е един от най-добрите защитници в България. Хубчев е пълен идиот, че един път не го викна в националния, а ми налага този бездарник Чорбаджийски. Жалко е, че не можем да върнем Генев, защото за да се развиваме ни трябват точно такива играчи. На времето така изпуснахме Боби Цонев, който избра Берое, сега Генев – Черно Море. Самуилов може да смпечели много от Ботев, но първо трябва да има търпение, правилна трансферна политика и да се инвистира в играчи дългосрочно. После може да бере плодовете.

  17. 22
    6

    При играта на централните ни защитници този сезон е очевадно, че Генев влиза автоматично титуляр и останалите четирима ще се борят за едно място. Проблемът явно е в парите.

  18. 28
    7

    Канари,положението видимо е лошо. Изпускаме най-класния централен защитник,който беше стабилизирал нашата отбрана. А за стадиона не ми се говори,днес сме 18.10,а насреща има само приказки. С огорчение:
    Само “Ботев”

  19. 16
    38

    Напълно естесвено е Виктор да избере Черно море.. Никой нормален не иска да рита топчето на село, пред мучащи потни селяни с криви кратуни и да става част от Цирк Канарски.

  20. 28
    16

    Канари, истината е, че няма пари! Затова не дойде при нас. Песимист съм за бъдещето на любимия ни отбор! Дано поне построи стадиона, ама и това ме съмнява?

  21. 12
    25

    Кристиян и Ничев са си екстра – да добавим и Радо. Не ни трябват повече.

  22. 17
    20

    Наистина е класен защитник, но при нас малко се получи така, че изведнъж се натрупахме с централни зашитници. Радо Терзиев, чието място изстина, Ничев, Пиргов и този, който може би най-много заслужава титулярно място – Кристиян Димитров. Така че истината е, че за Генев няма място. Или трябва да разкараме някой, което няма как да стане толкова лесно посреда та на сезона. Плюс това на Генев заплатата сигурно ще е колкото на всички изброени горе заедно.

    • 27
      7

      Да, но Виктор е най-качествения от всички. И би вдигнал нивото, а нали феновете искаме точно това! Въпреки всички гореизброени защитници, смея да твърдя, че нямаме стабилна защита и допускаме МНОГО голове от статични положения, като няма подобрение в това отношение /справка-последния мач с Дунав/.

    • 15
      9

      Това джудже Пиргов не става за нищо. Виктор е идеален за неговото място.

      • 8
        7

        Донякъде съм съгласен за Пиргов, но не е въпроса дали е дъобър или не, въпроса е, че има договор. Няма как да го изгониш посредата на сезона. А и той ако не иска да се махне, кво правим? Плащаме на 5 централни защитнки заплата, за да играят 2ма и един чат-пат… Все пак ТИМ-аджийте плащат големи заплати (за нулеви резултати), така че нормално е да отиде при тях. В България да даваш големи заплати е напълно безмислено.

        • 3
          3

          Ами то затова всички в България са недоволни от заплатите си, след като казваме че е безсмислено…

          • 5
            4

            Брато, какво общо има средната работна заплата на хората в Пловдив, със заплатата на някъв смешен ритнитопковец с качества в пъти под средните за европейските стандарти! Колко пари мислиш, че трябва да взима един футболист от А група, при все че за цяла година има около 60 неработни дни, а стандартният му работен ден е 6 часа? И продукцията, която създава е под всякаква критика! Защото пари се дават за свършена работа, нали така?

Коментарите са затворени