Бившият директор на столичната спортна зала Арена Армеец присъства на срещата за стадион Христо Ботев, която ще се проведе в Коматево, видя репортер PlovdivDerby.com. Венцислав Генков има изключително богат опит в изграждането на спортни съоръжения. Той е надзиравал целият строеж на столичната многофункционална зала, а преди няколко години е участвал като главен консултант в изграждането на 2 от стадионите в Русия, които през това лято приеха Световното първенство.

Плевенчанинът ще поеме инвестиционния контрол на строежа на стадион Христо Ботев, научи още нашата медия. Както неотдавна ви информирахме инвеститорът Георги Самуилов е решил да заложи точно на такава структура, която да следи за изразходването на средства и качеството при доизграждането на Колежа.

PlovdivDerby.com научи, че Венцислав Генков в последните 2 месеца няколко пъти е посетил замразения строеж, както и подробно се запознал с документацията съпътстваща обекта.

Самата среща продължи до обяд, предаде още репортер на PlovdivDerby.com. На нея присъстваха трима от членовете на Борда на директорите – Иван Йотков, адвокат Радев и Ангел Палийски, както и архитект Савов, който е проектантът на Колежа и строителният надзорник Тинко Йорданов.

Какво заяви инж. Савов пред PlovdivDerby.com след срещата, очаквайте до минути в PlovdivDerby.com.

 

 

 

16 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    3

    Няколко фирми се наредиха на опашка за хидроизолация на Сектор А на стадион “Христо Ботев”.

    Както вече ви съобщихме фирма “Запрянови” вече направи оглед на Сектор А на “Колежа”. В клуба обаче са постъпили и други оферти и президентът на клуба Георги Самуилов ще трябва да вземе решение коя фирма ще започне работа по сектора.
    “Главболгарстрой” ще извършва основните действия по стадиона с някой подизпълнител.

  2. 22
    8

    Столипиновските циганки освен за гавра и да им се трошат черепите за друго не стават.От тука директно в Кюстендил ще ви връщаме,кирливи ханъмки.

    • 11
      6

      Стига бе глупак , заради такива като теб мислят че всички ботевисти сме олигофрени

    • 3
      7

      Ти нали си интегриран в 50 000 хилядното циганско гето Столипиново от щаба му Изгрев бойс, А мърляк смачкан?

  3. 10
    22

    Извънредно в Жълтурдерби!!! Кое му е извънредното? Че някакъв дърт комунист отишъл да пръдне на рибарника и да се наяде безплатно!
    А вчера дори не написа , че Локо има контрола и в колко часа е! Един час след нея написа два реда! Помиярски сайт, обслужващ жълтите селянки!

  4. 11
    26

    Като не могат да се снимат в Египет до пирамидите , започнаха да се снимат до изгнилия копнеж. Жълтури, сложете входна такса, екотоалетни , късайте билетчета и съберете пари , стига сте си бъркали в носовете и само чакате и просите .
    НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН !!!

    • Прати майка ти да заработва там,вместо на Скобата

    • 3
      1

      Вие да не сте сложили някой мангал да къса билети за снимки до руините на срутището, че даваш акъл?

    • 5
      8

      Комунистическа сган, вечно на ясла!

  5. 18
    17

    Още един гербер на хранилката. Бойко го праща, но не пита католика дали има пари да му плаща! Все едно, с пари или без пари, сега ще свирят фанфари, ще се направи “първа копка”, както му е редът и… Зимата ще дойде и нещата ще се “замразят”. Напролет отново ще хвърлят прах в очите на запалянковците и така до изборите за кметове. Целта е ясна – гербаджиите ще си осигурят спокойствието (бултрасите няма да правят изцепки пред общината). Проста схема, от която се се очаква да се пръкне стадион!

  6. 23
    19

    Андрей, не ти ли омръзна да ни занимаваш с глупости. Нищо контркетно за пореден път , а Самуилов беще обещал най-късно октомври да се поднови колежа. СТИГА ЛЪЖИ.

    • 20
      11

      Някой зорлен да те кара да четеш?Къде видя глупости отворко?Пише каквото е видял,толкоз!Глупости било!Га си умника!

Коментарите са затворени