ВИДЕО РЕПОРТАЖЪТ: Ботев би съименник в контрола, Слави Шопов със страшен гол

9
3521

Ботев Пловдив победи с 2:0 съименника си от Гълъбово в контролна среща играна на базата на канарчетата в Коматево. Жълто-черните поведоха в резултата в 12’ със страхотен гол на 17-годишният Слави Шопов. Талантът на канарчетата препарира стража на гостите с изключително прецизен фалцов удар. В 41’ бразилецът Диого покачи на 2:0 с техничен изстрел по земя от средна дистанция.

Второто полувреме в игра за жълто-черните се появиха множество юноши. В средата на полувремето Димитър Тонев отправи силен и точен шут, който с мъка бе избит от стража на Гълъбово.

Срещата бе излъчена НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV.

9 КОМЕНТАРА

 1. 7
  1

  Имаме юноши – бележат! Който си няма – осира темата!

 2. 3
  12

  МИСИРково победи ГЪЛЪБово , а никой не иска да преподписва, крановете ги няма , арматурата на копнежа ръждясва, а на планетата на маймуните все по-малко криви глави.

 3. 5
  23

  Браво ва кьнари!!!
  Гоуеми сми!!!
  Ся останъ и да довадят крановете и жа изригним мощну –
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее
  Ъййй кьнарйеее

 4. 6
  34

  Досега Колежа представлява градеж, чиито конструкции започнаха да ръждясват. Според документите в груб вид са завършени секторите В и Б и само частично, също в груб строеж – А и Г. Община Пловдив има интерес да се намери инвеститор, защото не разполага с 30 – 40 млн. лева, за да ги инвестира в завършването на стадиона, ако концесията бъде прекратена предсрочно заради неизпълнените задължения от страна на концесионера.

  Засега очевидно е едно – че клубът няма пари, тъй като не се плащат навреме и задължителните концесионни такси. Местният парламент погаси дълговете в размер на над 110 000 лева за 2014 и 2015 г., защото в противен случай трябваше да прекратят договора. Борчовете обаче отново надхвърлят 130 000 лева плюс лихвите за просрочие и ДДС. Дружеството не плаща данък сгради и такса смет, което означава, че портфейлът на клуба е опразнен до шушка.

  • 11
   2

   Глупак! Цитираш статиите от в-к „Марица“ и свинеподобния локомотивски журналист

  • 28
   6

   охоооо крановете са на базата в ЖК- ТРАКИЯ-

Comments are closed.