Фейсбук страницата на Локомотив Пловдив публикува обръщение към ръководството на черно-белите, а поводът е натрупалите се загуби на различните формации в школата на смърфовете. Публикуваме го без редакторска намеса:

“Ние, привържениците на Локомотив Пловдив, бяхме решили да не влизаме в безплодни полемики с ръководството относно резултатите на школата, но това далеч не означава, че не следим отблизо как се представят нашите деца в различните възрастови гарнитури.

За наше съжаление резултатите продължават да са плачевни. Дори само сухата статистика би била достатъчна всеки един трезвомислещ човек да си даде сметка, че школата не функционира както трябва. Победи при децата над любителски формации няма как да компенсират трагичното представяне като цяло. Буди насмешка фактът, че гласност се дава само на резултатите, които са удобни на директора на школата, а позорните загуби не се споменават никъде. Това ни навежда на мисълта, че се води целенасочена пропаганда за прикриване на несъстоятелността на ръководството на ДЮШ и съответно на тези, които покровителстват всичко това. За пореден път искаме да попитаме кога ще бъдат взети мерки, в школата ни да започне да се работи и тя да се представя на ниво, каквото подхожда на традициите в Локомотив Пловдив? Кога ще се спре с манипулациите на общественото мнение, като се прикриват срамните резултати и се дава гласност на победи над непретенциозни противници? Кога ръководителят на школата ще излезе и ще поеме отговорност за факта, че миналия уикенд старшите набори завършиха мачовете си с голова разлика 0-9, а този уикенд от четири мача срещу Ботев бяхме унизени в три и един победихме трудно с 2-1 и то срещу деца с една година по-малки от нашите момчета? Време е да се вземат спешни мерки, защото това са нашите деца и нашето бъдеще!

И ако за някого написаното по-горе може да бъде за пореден път безотговорно подминато с лека ръка, представяме сухата статистика за последните резултати срещу неградските , която не може да бъде намерена никъде в официалната страница на отбора и която не се нуждае от коментар:

Набор 2005 губи с 4:0
Набор 2006 губи от набор 2007 с 3:0
Набор 2002 губи с 4:2
Набор 2004 губи с 3:0
Набор 2007 печели срещу набор 2008 с 2:1

Единственото разумно нещо, което човек може да направи при такива резултати, е да си подвие опашката и да си тръгне незабавно!
И един въпрос лично към г-н Палазов: колко юноши играят в момента в първия отбор, каквато беше обявената цел?”

30 КОМЕНТАРИ

  1. Айде спрете се, бе Лаута груп.
    не разбрахте ли, че на никой не му пука от вас и вашите жалки напъни за кадруване.
    Всички разбраха как сте спечелили на гърба на Локомотив

  2. абе тази школа нали щяха адвокатите да я издържат?! ИУли си мислят, че сме забравили?
    Сега против себе си ли пишат декларация?!

  3. 2
    1

    Адвокатите отново паднаха на много ниско ниво.Плащат на десетина фена и те шарят яко по форумите без да разбират от футбол.Като са толко заможни да изкарат пари за школата да си назначат треньори и да ги командват,но ги видяхме тях,при тяхното управлание каква попара надробиха.

    • А също на хранилка при адвокатите са Стойчо Генов и вездесъщия Дончо от Марица.

  4. 5
    3

    то при нас у Локото – сичко е плачевно – и президент и директори и треньора физкултурник и имигрантити на терена и заплатите -сичко, сичко

    • Сичко че и жълтите опънаха в задния двор

  5. 12
    2

    На всички ни писна от този анонимен “фенклуб”, който говори от името на “ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ”!!! Това ако не е МАНИПУЛАЦИЯ, то какво е? Май тук имаме класически пример на българщина – Манипулатора вика, дръжте манипулатора…
    Кой ги е упълномощил тези да говорят от наше име?
    Кой са тези хора?
    Какво са направили за Локомотив, че постоянно са недоволни и пишат лъжливи декларации от наше име?
    Защо им се дава гласност изобщо??

  6. 10
    6

    Коматевци да се радват на новия стадион и бабериците от школата:

    Талантът от школата на Локомотив Пд Ияд Хамуд получи поредното огромно признание в Англия, където в момента играе в юношеския отбор на Шефилд Уензди. Той попадна в Топ 60 на световните футболни надежди, родени през 2001 година, в традиционната класацията на английския вестник Гардиън. Хамуд е редом до имена като хърватския Неймар – Антонио Марин, сина на бившия френски национал Лилиан Тюрам – Кефрен Тюрам-Юлиен, бразилското чудо на Сантос – Родгиро, който догодина отива в Реал Мадрид за сумата от 50 милиона евро и още куп даровити млади футболисти от Бразилия, Аржентина, Англия, Германия и цял свят.

    • 7
      9

      Нямаше нужда да пишеш, че е от школата на Локо. Само името да беше написал ние щяхме да разберем, че е от Локо.

  7. 5
    6

    Въпросът е как може в възраст в която 1 година разлика е от голямо значение, как може ботев 2007 да победи локо 2006. Или канарчетата и техния треньор са много добри или наистина положението в локо е плачевно????

    • канаарчеата са междугалактически шампиони за всички възрасти.
      стига сте търсили под вола теле

    • Там треньора е на адвоката човека Аян Садъков-младши.Адвоката му реди състава и как няма да не е плачевно състоянието.С най подготвените състезатели Садъков не може да направи нищо.

    • То и ЛОКО би Лудогорец в Разград ама това прави ли ни по добри!!!
      Много професори се навъдиха в фенските движения!

  8. 36
    12

    От седем-осем години насам отборите от школата на Ботев побеждават отборите от школата на Локомотив и това не е новина. Тези победи/загуби/ могат да носят удовлетворение/разочарование/ само на болните мозъци, защото смисълът от съществуването на една школа е не отборите в нея да побеждават, а да се възпитават и развиват младите футболисти. Голям смисъл от победите няма, защото и школата на Ботев не е “произвела” футболисти за представителния отбор.

    • 4
      1

      Пълни глупости от школата в момента в предствителния отбор на Ботев играят 4 души!

      • 2
        5

        Играят , защото няма финанс за бразилските мангали.

        • 3
          1

          Играят, защото има школа и футболисти. Където няма школа само бежанци играят – справка Локо.

  9. 27
    3

    Пак комплекса Ботев.Че то многобройните тежки загуби от Ботев не са нещо ново ,те са от години.

  10. 35
    4

    Кой е този фен клуб.Тези анонимници да излезнат с имената си!
    Или този фен клуб са двамата близнаци и черния.

  11. 26
    5

    Абонатите от Столипиново ги разбихме както винаги и ревнаха у фейса.И да ревете драги гей бандити няма кой да ви чуе,Дон Крушо не вярва на сълзи,има наклон за оправяне.

  12. 12
    8

    ЦЕНЗУРИРАН! *Коментари, в които се намесват деца няма да се толерират*.
    PlovdivDerby.com

  13. 35
    5

    Неградските!!!Значи излиза,че вас повече ви боли за загубите от Ботев,отколкото за състоянието на школата!

    • 18
      2

      ЦЕНЗУРИРАН! *Коментари, в които се намесват деца, няма да се толерират*.
      PlovdivDerby.com

    • Не,неградски имаме предвид че Ботев не са Столипиновски отбор

  14. 35
    7

    Ами фен клуба да намери терени и да поемат школата и мъжкият отбор и работата ще стане те са мангизлий и разбирачи

Коментарите са затворени