Депутатът Славчо Атанасов, който в последно време се олицетворява с новия закон за футболното хулиганство, разговаря с репортер на PlovdvivDerby.com по темата.

Атанасов призна, че законът не е съвършен и в него има някои недомислици, като забраната за продажба на билети в деня на дербитата. Пловдивският политик разкри, че се готвят промени, които да изгладят спорните точки в настоящата наредба. С Атанасов говорихме и как ще се регулират плакатите, които феновете искат да внесат на стадионите.

 

16 КОМЕНТАРИ

  1. Тъпаци, да ви оставят да се избивате по стадионите ли? Много добре направи Славчо, че се захвана да оправя бакии, ама от дебили като вас какво може да очаква човек! Дано някоя заблудена бомбичка ви намести празните кратуни!

  2. Хореография може да се направи по хиляди други начини, само се трябва малко въображение. Нима един концерт на живо е по-малко шоу от футболен мач с досегашната хореография? Ако се построи Колежа във вида на проекта, дори клуба може да се включи в организирането на хореографиите при домакнските мачове. Агитките като нямат опит лесно могат да се свържат с хора, които организират подобни меропричтия на живо – светлини, музика, скандирания, песни, плакати, пушеци – за всичко си има начини, машини и оборудване, само се иска желание!

  3. 8
    6

    Тотев червената мастия с помощта на Боко харам подмениха резултатите от кметските.
    ШНУР за ГЕРБ

  4. 9
    4

    Пълен неадекватник. Едно вярно нещо не каза. И този твори закони ..

  5. 9
    6

    Славчо, слаавчооооо как ти личи от където и да те погледне човек каква крива, селска, жълта, педофилска кратуна си !!!!

    • Ти пък много ли си красив бе мангал( че педофила е грозил си е факт)

  6. 8
    2

    Андро, ама какъв стоп кадър си подбрал за снимка на Славчо… Личи си отношението ти към него, но по-деликатно де.

Коментарите са затворени