Има няколко значими промени в отбора на ФК “Кричим” гр. Кричим, съобщиха от клуба. Свършеното в клуба до сега може да се обобщи така:

1. Смяна на председателя на отбора
2. Привличане на нови футболисти, част от които са от юношите на Кричим 
3. Тренировъчен процес, който липсваше в последните няколко години, като вече се 

Останалите промени, които бяха оповестени днес, публикуваме без редакторска намеса:

1. Общината ще е новият спонсор на отбора, когото ще го поддържа + няколко други фирми/човека, който ще помагат, както са го правили винаги до сега за собствена сметка, само и само да има отбор в града!
2. През настоящият сезон мачовете ще се охраняват от ПОЛИЦЕЙСКИ ЕКИП с няколко патрулки, за да няма проблеми/глупости, които пречат на отбора да има някакво развитие!
3. На мачовете ще има ЛИНЕЙКА (както никъде до сега в тези дивизии, освен в “А – Професионална група”), ПОЖЕЛАВАМЕ ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА по какъвто и да е случай!
4. Има нови екипи за мъжкият отбор, както и за юношеските отбори!
5. Отбора ще се състой с играчи, главно от града, който ще е допълнен от юношеската формация (подрастващи) + няколко от съседните населени места, които си ги приемаме като наши, тъй като са играли доста години за ФК “Кричим” и Вие (феновете) ги познавате много добре!

Има още доста други неща, които са по-маловажни, затова изброихме най-важните в случая, които мислим, че може би, ще ви заинтересуват по какъвто и да било начин.

Нека пожелаем на отборите от гр. Кричим (както мъжкия, така и юношеските) през настоящият сезон да имат много успехи, много нови фенове/запалянковци, също така и всичко да мине БЕЗ контузии и да бъдат ЖИВИ и ЗДРАВИ – което е най-важното!

НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН 2018/2019г. по терените на които ще играят, както до сега сме го правили, а и ще се радваме ако има нови,бивши както и повече настоящи ФЕНОВЕ!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

А това отдолу (тази снимка) е програмата за предстоящия есенен полусезон, който ще стартира тази събота (25.08.2018г.) на стадиона в гр. Кричим, като на тази дата се пада да бъде празника на града! Нека подкрепим момчетата за победа и да направим празника още по-весел!

 

Снимка на ФК "Кричим" - гр.Кричим.