Капитанът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов изригна в своята фейсбук страница, опровергавайки слуховете, че част от играчите искат главата на Николай Киров.

Първо Балтанов публикува пост, който гласеше:

“Няма да се оправдам, всички имаме вина… Ще говоря за футбол, защото ми липсва. Липсва ми футболът, при който двата отбора се надиграват, пасове, надлъгване, емоция, желание да покажеш талант, защото футболът не е бой! Футболът не е ръгане и блъскане, не е ръгби, не е борба срещу стена… Защитата е сигурност, но само атаката носи емоция. Днес не сме загубили само мач, днес футболът загуби за пореден път!”

Но след няколко десетки коментара от фенове написа следното като коментар на своята публикация:

“Имам една огромна молба! Може да е от последните ми! МОЛЯ ВИ, спрете да говорите за смяна на треньора, бойкоти и умишлено нежелание! Ние сме ЕКИП професионалисти, ако имаме разногласия се решават извън терена! Всички правим, каквото и колкото можем само и единствено за благото на клуба! Харесваме сме и сме екип! Николай Киров е нашият треньор и никой не оспорва това! В съблекалнята НЯМА напрежение. Създават се проблеми, напрежение и илюзорни интриги от подобни коментари! Да, може аз или за който още имате претенции да не сме във форма, съгласен съм да бъда винен за това, но като КАПИТАН на този отбор, няма да позволя да се петни името ми, това на момчетата и на клуба! Ботев Пловдив е отбор с традиции и история, нека не падаме на такова ниско ниво и наистина да мислим и говорим за ФУТБОЛ!”

15 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    този Лъчо не беше ли този, който продаде мача за купата на Славия?

  2. 3
    3

    Това говедо го мислех за по-умно, все пак не е Тошко тъпото от Белозем , но вече не съм сигурен дали
    който стъпи в Коматево си губи мозъка.
    Лъчко, наебахме ви качествено без да ви сваляме гащичките , приеми това , стига рева.

  3. 9
    9

    Слаб треньор, който не може да научи футболистите на нищо. Единственият отбор от Елита който постоянно връща и разиграва топката назад в своята половина. Халфове които пробягват по 500 м на мач. И треньор със самочувствие на Мауриньо и надигран от един физкултурник. Трагичен Ботев.Време е за смяна на треньора, в противен случай не ни чака нищо добро.
    КИРОВ ВЪН!

  4. 14
    2

    Аве Лъчо, ква стена кви атаки, ние нямаме точен удар, 0 на 1 и точка, честито на Локомотив, а вие гледай да биете скоро и тва е

  5. 5
    9

    Лъчка, кажи поне га жа почвами строежъ ва ?

  6. 17
    5

    Най-трагичното дерби за всички времена,най-слабите футболисти,играли някога и в двата отбора;мъка,мъка…и имат очи да коментират,банда некадърници…

  7. 15
    10

    Лъчо, искам те тих. Нашите спят в съседната стая

  8. 11
    16

    Минлата година като ни бихте 3-0, говореше за толерантност и уважение към съперника. Викам си, бре, имало и малко по-интелигентни футболисти. Ама сега като паднахте, всичко си дойде на мястото. Гроздето стана кисело. Нищо, че бяхте супер зле, БЕЗ НИТО ЕДНА СВЯСТНА АТАКА. Нищо, че близнака, Густаво, Ничев и Димитров ритаха и ръгаха с лакти като обезумели в първите 30 минути, после що сме играли така…ами играем така, както поискахте – с ритане и мъжка игра. Ако бяхте играли футбол, щяхме и ние да играем такъв

  9. 33
    6

    НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ БОТЕВ! Не може най-слабия на терена-при това капитан, да определя кой ще е треньор.Лъчо, защо не написа обяснение на какво се дължи бездушната ви игра?Защо не се държите като истински мъже защитаващи честта на най-стария футболен клуб в България?Да не би да е защото при Киров нямате високи цели и не си давате никакъв зор? Ти и Неделев сте несменяеми титуляри, а с нищо не доказвате, че трябва да сте на терена във всеки мач.Ако ви болеше колкото ви мързи досега да сте умряли.Никой от вас не е незаменим-нито Киров, нито ти, нито който и да е друг-запомни го!

  10. 18
    10

    Абе Лъчо, що си толкова прост бе, Лъчо? Футболът е игра на голове и надлъгване. Франция така стана шампион бе, Лъчо…Като искаш цък-цък футболче, бягай да играеш в махалата на малки вратички. Бунак прост, вместо да се стегнете и да играете и тактически грамотно, ще ми говори за техничния футбол, бразилеца му с бразилец. Агитката и тя е супер зле, даже стадиона не се напълни. Видя се, че изцяло зависим от Тошко Неделев, другото е талаш. Срам, срам, а тоя за романтика ми говори. Повръща ми се от вас.

  11. 9
    17

    Откакто Ботев си върнаха Пепо Пенчев в школата,Киров започна да прави изключително много грешки с тактиката и състава!Като се добави и факта,че китайците и те му мътят главата,картинката се прояснява!Да,Киров постигна много,но вече е изчерпан!!!

  12. 27
    5

    Цял мач без нападател, Диого кой го докара, Минев квото дал дал. Защо Киров не пуска юноши, Наско Милев защо не смени Диого дървото, като не можем да пробием хърватския бетон защо Киров не върна отбора в нашата половина и да ги хванем на контра, Кристиян Добрев пак Киров го пуска 5 мин преди последния съдийски сигнал.
    Цял мач без нападател в 21 век. Толкова пари се дават за щколата а КЪДЕ СА ЮНОШИТЕ. ЦЯЛ МАЧ НЯМАМЕ УДЪР В ПОСОКА ВРАТАТА. Само ми изгубихте времето да ви гледам.
    Агитката пълен леш. Вкарват военни димки, мятат факли и димки на терена , пак ни докараха глоби тези наркомани. Народа изпростя. Псуват големи хора като в селски хоримак. Ква е тази охрана дето допуска пиро и димки.

    Половината пасове назад. Балонни центрирания на кой като цял мач играхме без нападател. Къде е заместника на Стивън. Еми без нападател как да вкараме?

  13. 22
    17

    Този тотално е превъртял. Играч за отбор от”в” група. Не може да му се отрече, хитра лисисца е ,слаб футболист… но пък говори сладко сладко хахахаха и си държи службичката. Ботев бил тоба бил онова…еми иначе ще останеш гладен с тези качестава. Някъде в Скутаре или Стряма идеално ще си паснеш с тези футболни качества хахахах

    • 32
      6

      Лъчо има качества и го е доказвал не еднократно, не случайно е капитан, но въпроса е защо не играе в момента и не само той? Според мен има някаква зависимост от Ангел, а Ангел докато не отмъсти на Белия или да изяде шамарите няма да миряса.

Коментарите са затворени