Битката за Пловдив даде старта на юношеския футбол за новия сезон под тепетата. Днес на Коматево един срещу друг се изправиха Ботев и Локомотив. Канарчетата записаха безапелационна победа, като домакините показа и много красив футбол, въпреки, че само 3-ма футболисти в жълто-черно са набор 2000.

Един футболист от Локомотив Пловдив пък показа, че може да стане следващия Вини Джоунс. Иван Караиванов на няколко пъти легна на ужасяващи шпагати, но за щастие нито веднъж не намери краката на противник. Нападателят на Ботев Иван Василев пък разби с ръка носа на стража на гостите, но това също остана незабелязано от съдията.

За съжаление мачът завърши с лоша контузия, която дойде в самия край на срещата. Играчът на канарчетата Емил Колев усука своето коляно и е със съмнения за скъсани връзки. Дано предварителните прогнози не се потвърдят и футболистът на Ботев бързо да се възстанови.

 

18 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Ботев Пд:

    23 Милко Емилов Баданов – ВРАТАР – 2002 г.

    5 Димитър Николаев Аврамов – 2000 г.

    18 Станислав Славов Работов – 2002г

    6 Димитър Благоев Балинов – 2001 г.

    3 Тодор Мариянов Петков – 2001г.

    21 Димитър Димитров Тонев – КАПИТАН – 2001г.

    7 Благовест Божидаров Данчев – 2001 г.

    16 Димитър Огнянов Пройчев – 2001 г.

    11 Кристиан Антонов Добрев – 2001г.

    10 Станислав Тихомиров Шопов – 2002г.

    9 Иван Костадинов Василев – 2001г.

    Резерви:

    15 Габриел Георгиев Земярски 2001 г.

    4 Васил Николаев Пунарджиев – 2000 г.

    8 Евгени Димитров Димитров – 2000г.

    19 Емил Евгениев Колев – 2001г,

    • 2
      8

      От тия 15 дето си изредил, 7-8 са от Помаклъка, а другите от околните села!

      • 5
        1

        Анонимна мишко вашите чавета за никакъв не стават, бахти смешките, половината отритнати от школата на Ботев …

  2. 7
    1

    Kolev bil redql sustava v 2008
    Umerski redi v U15,U17,U19
    Koi sega e N1?

  3. 10
    3

    господарите на Пловдив

    • 2
      5

      Гордостта на Мадан, Рудозем, Горни/Долни Воден и т.н.

  4. 9
    2

    Палазов ти от къде ги подбра тези машини в състава ти? Аз толкова неориентирани и жалки същества не бях виждал… те топката не виждаха през целия мач… ебати жалките юноши…

  5. 18
    7

    Трябваше да ги прегазите с двуцифрен резултат, защото тези смешници 2-рото полувреме не спряха да ви ритат… Палазов школата ти не става… Само някакви инвалиди ,които ги е подбирал някой слепец… това трябва да са то готови футболисти за минимум Б група, пък те горките и на село няма да ги вземат….А колкото до нашите момчета играха страхотно, но момчета буферите ги мачкайте , не ги съжалявайте тези комплексари!

    • 2
      2

      Скоро е дербито при мъжете ще имате шанс дет се вика!

  6. 8
    10

    Гледах го цялото първо и след 20-тата мин. второто.
    Наистина не оказахме никаква съпротива на жълтите. Хубаво поведохме, но след това на терена имаше само един отбор, и това беше на жълтите.Нашите бяха, като пате в калчища…наистина не можеха 2-ва паса да си дадат.Просто жълтите имат по-добри футболисти, като цяло.Аз го гледах, щото ми беше интересно да видя как е Густаво, но целия мач се игра в нашата половина и почти не играеха с него.
    Иначе гони, бори се момчето, има поглед и пас, но не видях някаква бразилска техника.Не изпъкваше, като Крис и Слави Шопов ли ви е десятката? Личи си, че в при жълтите се работи много по-добре в школата отколкото при нас.Но иначе работата на школата е да захранва представителния отбор, и може всяка година да са шампиони жълтите, но ако не качват техни момчета в първия отбор няма никаква полза от титлите.

    • 13
      3

      Те всичките няма как да ги качат! Целта на академията е да изгради състезатели, които минавайки през просото да създадат нещо… Спокойно към момчета като Слави има голям интерес и само да е жив и здрав ,ще успее, но за вашите нищо положително не мога да кажа и то не защото да се правя на интересен , ами защото щом си го гледал си видял за какво става въпрос! Тоя Палазов може ли тепърва сега да ви събира отбор до 19 години??? Това ли му е създаването на футболисти? Бъдете реалисти и се вземете в ръце , защото днес ви спукаха лапета с година по-малки, та някои и набор 2002…

  7. 14
    6

    Тотална жълта доминация.Браво момчета.

  8. 20
    5

    Много аристократично. Канарчетата спряха да играят през второто, иначе резултата отиваше на двуцифрен.

  9. 17
    5

    Палазов палячо,нали другите отбори да си брояли купите ,пък ти футболистите в А отбора? Аз толкова жалки буферчета отдавна не съм виждал! От сакат ,по-сакат…. Просто имахте късмет, защото реалният резултат бе двуцифрен, мишки! Два паса не можете да си подадете … пълна скръп…

Коментарите са затворени