Колегите от Канал 3 публикува цялото интервю с Христо Крушарски, което бе заснето минути след срещата на собственика на Локомотив с представители на феновете в петък по обед.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    ААААААА СЕГА МНОГО ХУБАВ СТАНА КРУШАТА ???

    • 6
      3

      ДАМУ ЯДЕШ ХУЯ НА КРУШАТА, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ.

  2. 25
    2

    Дайте да се обединим и да изгоним тия потници, адвокати и пиявици от стадиона. Не може 60-70 човека да определят условията, те представа си нямат как се вадят и как се харчат големи пари

    • 15
      1

      Станете членове на групировката “Интел”. Там са истинските фенове на Локо

  3. 24
    6

    Аз пък не мога да разбера,излизат 10 човека и говорят името на Локомотивската общност,да гонят Крушарски.Никой не е говорил от моето име,4то поколение Локомотивец съм!!! Ясно е,че Крушарски е спуснат ,но докато не се появи някой нов с повече възможности,няма смисъл,още повече се разплаща с всякакви задължения!!! Видяхме братя Колеви кои доведоха ,сега май пак те мътят водите с Камбура.Махне ли се Крушарски изчезваме като отбор,общество,публика и т.н..И ще останат само кривите потни селски тикви от около Пловдив !!!

    • 1
      4

      Хайде ,да се успокоим ,малко!
      Никои, никъде, не гони Крушарски!
      Четете, слушаите, гледаите малко!
      Писна ми ,от невежи и необразовани хора!
      Локомотив Пловдив, над всички и над всеки!

      • 8
        1

        двуличник. тези лозунги си ги заври отзад. прочетохме ви декларациите… всичките

  4. 21
    3

    Искам да попитам няколко неща, тези които искат Крушарски да се махне.
    1. Ако го няма Крушарски, няма да ги има и тези футболисти. Следователно няма да има такива победи, за които се пише във всички медии.
    2. Нима сте готови, да затриете този млад и перпесктивен отбор, които има още много потенциал да разгръща.
    3. Постоянно пишете за единство, а снощи момчета показаха това нещо на терена и в съблекалнята. Докато вие само плетете интриги.

    Прочете отново, какво са казали Луков и тренцора, защото не ви прави чест да се държите арогантно и заплашително, като се има впредвид, че снощи видяхме, това което искаме: борба до край, вяра и раздаване до последно.
    Не е късно да се пренебрегнат различията и да направим това което искаха вчера момчетата: Да сме едно голямо семейство и да вървим заедно във всички начинания.
    Защото публиката на Локомотив е уникална точ

    • 11
      1

      потниците са само маша, те говорят и правят това, което поръчителя каже.
      Ти сам се сети, кои са поръчителите

    • 9
      2

      а и прочети интервуто на тартора им и ще разбереш, че те искат ” по-добре Локомотив да го няма, но да не ги подигравали”… комплекси, комплекси и нищо друго

    • 1
      2

      И на теб , ще ти отговоря….!
      Никои, никъде не иска Крушарски , да си ходи!

    • Напълно съм съгласен с теб!,Има една поговорка ,че криво дърво не се изправя!Потнягите винаги са били криви и ще си останат такива, ако ще някой от тях да имат и по няколко юридически образования!Аз мисля ,че не трябва да им се обръща никакво внимание ,все едно че не съществуват!

  5. 9
    4

    А БРЕ КВО СТАНА ?
    ЩЕ МАХАМЕ ЛИ КРЮШУ ИЛИ КВО ???
    КЪЕ ОТИДОХТЕ ВСИЧКИ ДРАСКАЧИ ?????????
    ДА ИЛИ НЕ ??

  6. 14
    11

    Давай акциите на Христолов и се махай, Крошарски . Хората искат да изчезнеш, ти поставяш условия, сякаш цял живот си бил от локото . върви си ,ти си външен човек и не милееш за клуба . само ни излагаш . Христолов – истински локомотивец!

    • 8
      2

      Аз си мислих,че олигофрени има само в Коматево?! Сетих се ,че всяко стадо си има мърша!Вероятността да го има нашия Локомотив е ,че трябва поне 90 процента да се изчисти потнишкото мислене и действие !

      • 8
        1

        Лаута бойс дори не може да пише граматически правилно !Тези хора искат да правят разписанието ,по което да се движи нашия влак!

  7. 11
    11

    машини! убихме ги тея. поне на този стадиони не ни викат цигани , цигани ,щото сме братчеди . бай Хъмпи -завинаги един от нас , Арапович -договор до живот , Чаво – паметник да му вдигнем , кака Нина чистачката – директорка да я напраим . саде Локо

  8. 18
    10

    ДАГО ДУХАТЕ, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ.

Коментарите са затворени