Нов проблем се стовари на главата на старши треньора на Ботев (Пд) Николай Киров – Белия дни преди мача с Етър. Срещата с отбора на Краси Балъков е в петък от 18:30 часа в Коматево, а “канарчетата” останаха само с един вратар.

Мартин Димитров – Китаеца е с контузия в глезена и от няколко дни не тренира с отбора. Вчера преждевременно заниманието напусна и Иван Чворович, който почувства силни болки в кръста, съобщава “Тема спорт”. Така на разположение на Белия остана само полякът Даниел Кайзер.

В същото време централният защитник Димитър Пиргов, който имаше проблеми, отново е почувствал болки. Под въпрос за мача с Етър е и Васил Шопов.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Това при професионалист като мен не може да се случи. Имам цяал отбор вратари- Малина, Пирго Илков, Кромидов.

  2. 5
    25

    Това е бял кахър. Големия проблем пред Ботев е 52 милиония дълг.

    • 28
      5

      Eй за нищо ги нямаш тия милиони бе. По-интересното е, че Ботев не дължи нищо – провери. Не мисли за Ботев, а си избърши з.дника с Декларацията която писахте. Крушарски ви гаври както си иска.

      • 7
        15

        Ботев не дължи нищо, но за сметка на това има стадион красавец, жива да не бях….

        • 21
          1

          Стринче, Ботев има една от най-модерните бази на Балканите. Колежа е в строеж, но и той си е наш. Какво имате вие? Нищо! Вие сте наематели. Терена в Говедарци няма нищо общо с Локомотив. Сега вземи поредната Декларация и нали знаеш какво да направиш с нея. Какво стана с: Времето ви изтече! Изтече ли?

          • 5
            3

            Най-вероятно по далеч ор Рогош, Маноле , Стряма не си стъпвала сестро.Бегай да береш карамфили за протестите , че с пиратките свърши, директно в Сливенския при кривите краставици.

  3. 5
    9

    Само след 2 кръга започнаха контузиите.След десетия ще почнат и наказанията.Оставиха Киров с твърде лимитиран състав.Ако искаме да гоним някакви цели имаме нужда от подсилване.

    • 16
      3

      няма да гоним цели тоя сезон,това не ти ли е ясно

    • 3
      7

      Мрън-мрън, колко вратари според теб трябва да има в един отбор?

      • 6
        4

        Ами и Белия и са достатъчни !

Коментарите са затворени