Феновете на Локомотив Пловдив, организирани във Фенклуба и деветте групи, излязоха с декларация в сайта mainite.bg, която публикуваме без редакторска намеса:

Изчакахме да мине един ден от поредната трагикомедия, разиграла се на Лаута в неделя вечер, с цел да може да се даде трезва преценка на ситуацията и тя да не е плод на емоции. Още едва е започнал новият сезон, а вече безобразията и хаосът на Лаута са във вихъра си. 

След поредния фарс на терена и пародията с картотекирането на купчината нови футболисти. След факта, че два кръга групата за официални мачове трябваше да се попълва с юноши и контузени футболисти, докато привлечени футболисти седят в хотелските си стаи, защото някой не се е сетил, че сме надвишили квотата за футболисти извън Европейския съюз, в неделя отново се сблъскахме с потресаващата действителност на Лаута. Една-единствена отворена каса, на която хората трябваше да чакат по над 30 мин в 35 градусовата жега, за да могат да си вземат билет! Да не говорим за поредната идиотия да бъдат отпечатани само 100 билета за Централната трибуна, които свършиха още час преди мача, и хората със семейства масово или си тръгваха, или неохотно си взимаха билети за трибуна „Спортклуб“, където слънцето печеше безпощадно. За да се стигне до безумието да караш стотици хора да чакат, докато 15 мин преди началото на мача някой се е сетил, че може да напечата още билети.

Искаме да попитаме т.н. „ръководство“, колко години още ще се опитват да изгонят и малкото останали хора на Лаута с профанските си и неадекватни действия? Докога ще трябва да търпим едни необразовани и некомпетентни хора да тровят нервите на всички, които обичат Локомотив Пловдив? Докога клубът ще бъде организационно на ниво аматьорска лига? Докога профаните от канцелариите на Лаута ще търсят вината навсякъде другаде, но не и в себе си? Вчера отново същите тези профани решиха да гонят футболисти, които самите те докараха, а единия даже не игра в мача, факт който надали са забелязали. Кога вечно пияният Чавдар Цветков ще поеме отговорност за поредния провален трансферен прозорец и каква функция изпълнява този индивид, освен да заработва комисиони и да бъде другар по чашка? Кой ще ни каже защо се преотстъпиха наши талантливи юноши, за да се докарат цяла плеяда от сръбски и хърватски ментета, и кой има полза от прибирането на комисиони? Кога някой изобщо ще поеме каквато и да е отговорност в този клуб??? И защо трябва да берем срам, четейки отново комичните изказвания на Христо Крушарски за брадви, секири, мерки и подобни неадекватни и нямащи общо с реалността брътвежи? Един човек правилно беше казал, че рибата се вмирисва откъм главата.

Господа изкуствено насадени на Лаута, това повече не може да продължава! Не разбрахте ли, че не ставате за това, за което сте сложени? Нямате капацитета и възможностите да ръководите институция от ранга на Локомотив Пловдив!

Вие сте срам за този клуб, вие сте срам за нас феновете, вие сте срам за града ни и времето ви изтече!

  • Фенклуб Локомотив Пловдив
  • Наполетани Ултрас Пловдив
  • Лаута Хуулс
  • Гот мит унс
  • ОТС
  • Бригада Пловдив
  • Ийст клуб
  • Гарата
  • World Wide Locos
  • Atlanta

164 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    1

    популизми и лъжи.
    Нямаше никакви опашки, но като чете тази декларацийка ще рече, че опашката за билети е била пълна с майки с бебешки колички и е била чак до бирената…

    Нека всеки си зададе един въпрос – на него лично пречат ли му “директорчетата”, заради които са най-големите нападки??
    Отговора е НЕ.
    Следващ въпрос: На кого пречат? – на този на когото те не разрешават да краде, както е крал досега.
    Е, сами стигнахте до извода кой седи зад поредния опит за преврат….
    Това дава отговор и на въпроса защо общината мотае концесията на Лаута…

  2. 1
    1

    Що не прогоните Чав слависта бивш първо а Маг РушарскКи да му дадете микрофона и цял мач да ви забавлява, кат Слави Трифонов – е тогава и стадиона фул и проектите реални…всеки ще се залови за работа…

  3. 7
    1

    Жълтите ги боли, ама ги боли КУРА за вас

  4. 6
    1

    Полковник, Крушарски мисията изпълнена!!!! Качвайте ги на ракетата и ги изстрелвайте

  5. В Ботев и Локо има един основен проблем.Има хора,които дават някакви прилични пари,но всичко под тях са тоатлни некадърници и алчни селски тарикати.

  6. Такаааа.. Ред е да чуем отговора на биг-боса – майстора на ракети Лоза-1, Лоза-2, Лоза-7..
    Взимам си пуканки и бира – и на плажа.

  7. 6
    5

    От дете не съм изпускал мач на Локомотив Пловдив но ,наистина чашата преля ,ходя и се мъча но се вижда че, те си правят парите ние си губим времето . Защо …защото всичко вече е тото ! Ако едно време е имаше тази тръпка с която чакахме да дойде събота и неделя да ходим на стадиона ,вече почти е изчезнала затова и няма хора по стадионите затова и всичко в локомотив и ботев е на изпарение .
    Дано се намери някои свястен президент за Локомотив и някой за Ботев да може да управляват клубовете нормално и да се развиват юношите на двата отбора ,но силно ме надявам да се случи.
    Не си хабете нервите за техните измами по добре отборите да играят в б група но с юноши отколкото с някви наемници и постоянно да ни лъжат и мамят

    • 1
      1

      Отчайваща е системата наложена по принцип в живота ни!Та как ще се промени положението в Локо и Ботев?!

  8. 15
    3

    Абе вие сте луди за връзване, щяли да изгонят Хъмпи, че така директно отивате в зоните, приди доста години Локомотив имаше 3 НАЦИОНАЛИ И ИГРАЕШЕ В Б ГРУПА И НЕ МОЖЕШЕ ДА ВЛЕЗЕ В А ГРУПА, освен ако някой не е договорил пещерняците право я късайте тая декларация, та той сам издържа отбора без помощ от никой те го плюят!

  9. 14
    4

    Локомотив отдавна е гнездо на змии. Разни лузъри без 1 лев в дйоба отдавна са ламтели за слава.
    те искат друг да плаща, а те да командват.
    Докато Крушарски не ги изгони от Лаута, там все ще е така.
    тези, които имат наглоста да говорят от името на всички фенове на Локомотив са 4-5 човека и са изключително вредни за отбора. Това е поредната тяхна простотия. Кой са те – ами Бонев, изгонените от Бруно, разни адвокатчета и техните слуги – разни наркоманчета и други празноглавци и потници, които за една водка ще викат каквото им кажат.
    Дано закона за футболните хулигани да влезе в сила за да не може разни бедни утрепки да се правят на главатари и да си избиват комплексите

    • 10

      Прочетох почти всички коментари и виждам как всички ги боли дори и жълтите които пишат тук виждат при нас това което е горе долу и в техния отбор ,президенти които искат да направят нещо във футбола като оставят някаква следа но за зла участ и двамата са се доверили на неподходящите ръководители. И колкото по-бързо го осъзнаят толкова по-добре и за тях и за феновете. Не мисля че ние искаме да изгоним човека който дава не малко средства за футбола но когато ги управляват некомпетентни за футбола хора се получава точно тово комично състояние и неадекватни решения. Дори да имаме парите на Лудогорец с начина по който се инвестират и управлява клуба ще фалираме за има няма 2-3 години. Да Крушарски наистина не разбира от футбол и нека да намали интервютата от които всеки милеещ за Локо се срамува а другите се забавляват искрено на наш гръб а да се огледа трезво и да си отговори сам откакто е поел отбора освен че направи два терена какво друго положително се е случило?

      • може и да си прав, но това ли според теб е начина?
        Както сам каза, той е дал немалко пари и е видно, че дава всичко за да се получат нещата. Заслужава ли според теб да бъде хулен и наричан с какви ли не епитети затова, че нещата не са се получили? А нима ние като фенове нямаме вина за това?
        Проблема е, че има хора, които само чакат първия провал за да почнат с атаките. Така беше и при Коко. Докога ще ги търпим?! Ти ако даваш пари, ще търпиш ли такова отношение към теб?

        • Аз точно това исках да кажа да не се обижда президента а да се критикуват хората които не си вършат задълженията и заради които отбора е в това състояние

        • Виждате че може да се комуникира и културно, не е нужно само да се обижда и плюе всичко което мърда. Не може след всяка грешка да са ни виновни всички жълти или черно-бели . Защото и двата отбора така сме го загазили но поне вие имате приличен треньор(Белия) че скоро ще се чудим от къде ни е дошло

    • 5
      1

      Това че изказвам мнение различно от твоето не ме прави нито лузър нито нямащ 2 лв в джоба а човек който скоро ще спре да посещава мачовете защото не искам да си заравям главата в пясък като щраус и да не ми пука какво става на повърхноста

      • тук не става въпрос някой да си изкаже мнението. Тук става въпрос, че тези декларации са супер жалки и просташки. Това е вредно за Локомотив и всеки разумен човек го разбира.
        Има обаче една малка група, която иска да плюе, хули и пуска декларации след всяка загуба. Тези не са истински локомотивци. Тези хора са комплексари, които са ръководени от омраза. Това не е нормален диалог на 2 уважаващи се страни. За това в белите страни съдят!

    • Истината е таква,че ако го нямя Локо и нас няма да ни има….Няма да има дербита ,ще играем с лудогорец и говедата ,тръпката ще изчезне.
      За това ви желая искрено да си подредите къщичката и да има силен Локомотив.

  10. 4
    1

    Бъзиците вече започнаха. Само почакайте да видите какво ще ги направим като започнат да играят дербита по слеските групи.

  11. 13
    4

    Начиии, зад тоя пасквил застават 9 грипировки, а на скелето има средно около 45 човека на мачовете.
    45 делено на 9 прави 5. Тоест, малки бойни гей-дружинки от по 5 общи работника, искат да ми дават наклон?! Е, яма да я бъде тая. Скоро взимам един ъглошлайф и ще го нарежа това скеле, щом така ще си говорим. Нещата ще станат както трябва да станат, тоест – аз както кажа. Сега ви слагам на оная си работа всички групички и групировки и ви казвам Нз’рай! Чаво, сипиииии

  12. 11
    1

    Който плюе по Крушарски и няма вбанковата сметка поне 2-3 милиона лева, е враг на Локомотив Пд!

  13. 20

    Времето ви изтече! Някой от фракциите да ми каже какво значи това? Какво ще направят – нищо. Те ли ще управляват? Станаха за смях с тази декларация. Сега очаквам една по една фракциите да се отрекат от декларацията.

  14. 12
    3

    Чудя се кой е подстрекателя на всичко това.
    Едва ли феновете на Локомотив, дори и потниците, са толкова глупави да си правят сами харакири….
    Явно има някой, който ще намаже от всичко това.
    Предишния пъут ги видяхме колко могат… едва ли са изпростяли толкова, че пак да станат за смях.
    Бонев ли пак върти интриги или просто някои иска да лапне стадиона.
    Само не ми говорете глупости за безкорестни намерения – че кой нормален ще иска сам да си закрие отбора..??!!

    • Стадиона е общински ,терена ако не се лъжа е на аграрния университет.
      Кой ще го прави това и за какво ще го прави ?
      Да се строи нещо там освен стадион…няма как да стане!

    • 3
      4

      Оставете Бонев,същият докара Крушарски на Лаута чрез ББ!Помислете кой колко е дал за Локо ,а Бонев е дал много и взел много!Не е той в основата на всичко случващо се!Приятели от Локо ,а и от Ботев :убива ни наложената ни система на живот!Тя е за промяна!

      • 1
        2

        ….приятели от Ботев???? типично по цигански, като сте зле сме приятели, а през другото време- шибай жълтите- я си ебете майките да си направите нови бащи, дейба и ненужните цигани

  15. 12
    3

    И аз искам да изгоним Крушарски – не ми е купил апартамент, а аз имам нужда…
    Що за кретени са тези “фенове”?! Дано новия закон да ги разкара от стадионите

  16. 12
    3

    Аз го казах на майтап, ама вие май наистина сте гейове. Трябва да избирам на кого да давам пари, на моята манекенка или на някакви ритнитопковци. Естествено, че ще ги дам на мадамата. Ако вие предпочитате мъже, проблема си е ваш

    • 10
      2

      Точно така Бос ! Аз вече не мога с жените….. ама по- добре да дадем парите за ракия отколкото за тези ментета.

  17. 19
    3

    Бойко, циганите намекват, че ти си назначил Крушата. Клеветят те!

  18. 13
    2

    Крушарски завинаги. Христолов е свободен.

  19. 21
    3

    голям кеф ще е като се разпаднат буферите. Ще ги скъсаме от базик.
    и най-хубавото ще е, че сами ще си го направят.
    ЗАБАВЛЯВАЙ!!!

    • 18
      1

      и аз с нетърпение чакам да се самоунищожат тези глупаци от Лайнута!
      Няма такива кретени.
      Ще ги скъсам от подигравки

      • 1
        4

        Близнаците олигофрени Рачо и Вълчо!Ботев изобщо не е цъфнал ,камо ли да е вързал ,но вие нямате материал за мислене !Простено ви е!

  20. 22
    1

    С тази декларация Бонев удари дъното. Отново прави преврат на Лаута за една заплатка, използвайки безмозъчните фенове.
    Този път ще е фатална за Локомотив. Отбора го чака разпад, а стадиона ще го вземе някой отбор без стадион в Пловдив

    • 16
      2

      Естествено, че е така. Бонев си е ботевист от дете. Сега гуменки-мумнеки, това са временни неща.
      Първата любов си остава завинаги. Сега мисията му е да заличи Локо от картата.
      Давай Зуме !!!

  21. 14
    14

    Позицията на групите не е насочена толкова срещу Крушарски колкото до хората, които е назначил да управляват клуба.Прочетох два пъти декларацията и никъде не видях да гонят Крушарски, макар и той да е главния виновник за хаоса при нас.Кое от написаното не е така?Вече 4та година откакто е начело Локомотив Пловдив Е и придължава да бъде за присмех и подигравки.Треньори от ДЮШ ли не си тръгнаха, талантливи деца ли не ни напуснаха, стадион ли вдигна, игрища ли направи или имаме отбор? Само празни приказки и обещания, действия никакви.Най-лошото е, че Локомотив под управлението на клоуна Крушо продължава да бъде повод за подигравки, и да върви стремглаво надолу, без да се видят действия на говедарския цървул за промяна. В крайна сметка никой държим на сила на Лаута!!! Ако няма желание да работи правилно, и да взима адекватни мерки Локомотив да се развива да си взима алкохолика Чаво с дуректорчетата на хранилка, и да си ги води в Рилецо.Всяка година се прави нов отбор и най-лошото, е че се отбива номера само…не се надгражда.На кой няма да му писне.А на тия влюбените в Крушо да ги питам, какво трябва да стане, за да има реакция от феновете срещо некадърното управление на Крушо…да чакаме да изпаднем ли? Не виждате ли, че никой не иска да ходи вече на мачове? Крушарски не е Локомотив!!! Вие, защитниците на тоя изкукуригал Тиквеник от Говедарци задавахте същите въпроси след Галя, Левент, след Коко но Локо го има нали? Локомотив е феновете, а те не са на стадиона…това е най-лошото.Крушо мина границата на търпимост и затова има гневна реакция от крайните ултраси.Вече 4г.начело на клуба Крушарски с нищо не е доказал, че може да ръководи клуб, като Локомотив.Никой вече не му вярва и няма да го търпи тоя палячо да се подиграва с по-голямата част от феновете на древен и вечен Пловдив.Локо го е имало преди Крушарски, ще го има и след него, както го имаше и го има след Жоро, Тасев, Левент, Галя и Коко!

      • 6
        5

        няма. на него му се плаща да плюе, не да мисли

    • 21

      спокойно, вие само го изгонете, пък ние ХИЧ няма да ви подиграваме като играете в селските групи…
      обещаваме!

    • 11
      7

      смешник, понеже питаш: “А на тия влюбените в Крушо да ги питам, какво трябва да стане, за да има реакция от феновете срещо некадърното управление на Крушо…да чакаме да изпаднем ли?”
      искам да ти отговоря, че Б група само ще я миришите без Крушарски

    • 25

      ами като изгонихте Коко повече фена ли имаше на стадиона, бе отворко.
      то бива да си прост, ама ти направо чупиш тъпомера.
      и лъжеш на всичко отгоре

    • 18

      ти боб ли хвърля, че знаеш, че Локо ще го има?
      Щото във футбола все по-малко хора инвестират.
      Или си мислиш, че след като ЦСКА и Ботев могат да имат милиони дългове, то и Локомотив може?!
      Само, че забравяш, че нито един политик не е локомотивец.
      В най-добрия случай Локомотив ще е като Марица.
      Ако си мислиш, че тогава няма да ви подиграват, то ти наистина си безнадежден глупак, или просто некой ти плаща

    • 16

      Невестулката излезе от дупката,хаха.Тоя винаги е бил клиничен случай.”Стадион ли вдигна”вика.хахахах.Абе селски,виж,че отбора на Пловдив стои без стадион,на говедата и чорбата стадионите са кенеф,нашия за стадион бленува и се сърди,че Крушарски не му бил построил.Ти утре ще поискаш и кола да ти купи.Ебати простото парче.Крушарски дава по 200 бона на месец,а ти дори 5 кинта за билет не даваш,защото отдавна те няма по стадините.Аз ако бях на мястото на Крушата,щях да ви бия шута,да дам акциите на фракциите,да си сипя една мастика и да ви гледам сеира.

  22. 11
    3

    само за да разберете каква е истинската цел на тази “декларация” ще посоча факта, че деклараторите не отговарят на НИТО ЕДИН от въпросите към тях….
    правете си сами изводи, какви хора са писали това и какви са им истинските цели

  23. 15
    6

    Поредното менте-президент на Локото!
    Да идва някой от Турция и да ни издържа!
    само Локо и водка до гроб!

  24. 17
    7

    Това е работа на вечния интригант – БОНЕВ.
    Този интригант трябва позорно да бъде изгонен от Лаута!!
    Не се наяде този авантаджия

    • 7
      19

      Мухльо,няма да плюеш по Големия Бонев!Това което е дал и прави за Локо ,ти нямаш акъл да си помислиш колко много е това!Скрий се в мишата си дупка и не се показвай повече !Локо значи Бонев,Бонев значи Локо!!!

      • 17
        3

        Като си толкова запознат я ни разкажи какво е дал Бонев, но и какво е взел от Локото?!Това го няма никъде по света да си цял живот на хранилка в клуба при положение че си милионер и не се бъркаш за нищо да плащаш а има толкова много бивши футболисти които изнемогват финансово и никой не им помага?! Колко екипа и топки купи от джоба си за юношите на любимия Лукумутиф тая алчна ЛигендЪ?

  25. 26
    8

    1. кой е писал тази декларация?
    2. кой е платил за нея?
    3. кой е подбудителя?
    4. колко пари е готов да НАЛЕЕ в Локомотив?
    5. какви играчи ще докара?
    6. на кое място ще ни класира

  26. 22
    4

    буферите са много прости. Ако крушата се махне то тогава играчи като Аралица, Умарбаев и Езе само ще ги миришат.
    Техните “спасители” са едни бедни, но алчни мишки, които са жадни за слава. Чудя се кой ги ръководи този път. Дали пък не е вечния интригант Бонев, за когото се разбра, че пак е отстранен от отбора.. някакси много съмнително съвпадат нещата

    • 6
      16

      Жълтур,не се докосвай до Локо легендата Големия Бонев !Вие никога не сте имали ваша легенда от такъв ранг като Бонев!

  27. 20
    5

    Не е лошо тези които са написали тази декларация да си напишат имената, а не да се криятъ зад разни “фракции” с много милионна членска маса.
    Не за друго – просто за да знаем на кого да благодариме за изгонването на Крушарски.
    Вий след Коко ги знаехме – адвокатите, Нежния, зъболекара, дебелия… докараха хората милиони дългове и се покриха
    Нека сега също да се обявят публично за да знаем на кой да благодарим, че Локомотив ще играе дербита с Марица в селските групи, че ще играе с юношите (само с тези обаче, които са готови да играят без пари), че ще има достойно ръководство, което не говори глупости, че никой няма да ниу се подиграва че сме в селските групи….
    според мен тези хора заслужават уважение и е редно да излезат с имената си….

  28. 20
    4

    Със Адвокатите взимаме акциите и ще направим отбора шампион!Вече имаме договорка с няколко месокомбината за кебапчета на доста добри цени,купили сме и по-голяма скара.Ще има бира,картофки и минерална вода от Лидъл.Вън алкохолиците от Локо!

      • 7
        2

        защото не е прост и разбра, че с викове “ВЪН” не се издържа отбор. Трябват и манги!!

  29. 13
    6

    Хубав , лош Крушарски издържа някак отбора, е бърка някъде, защото не е футболен човек но има според мен чисти намерения, ако го махнете ВСИЧКО СВЪРШВА ЗА СЕКУНДИ и сбогом! След като никой не дава алтернатива на Крушарски според мен е лаладжия и нищо повече ! При нас в Ботев плюят Палийски но той ни спаси от разпад, къде ли не ходи да осигури средства, че чак и 2 купи взехме и в Европа играхме! Преди да пуснеш клона в случая трябва да си сигурен, че си хванал другия! ЗА МЕН ТРЕНЬОРА АКРАПОВИЧ СЕ ОКАЗА СЛАБ ТАКТИЧЕСКИ И ЗАЩО ИЗПУСКАШ -БАКАЛОВ, КАМБУРОВ, ГОРАНОВ, и още и още единия сега Капитан на Берое, другия голмайстор, Велковски и тн…..

    • 10
      4

      Бакалов не е дори в резервите на Лудогорец. Кики също. Акрапович го нямаше когато Камбура предаде отбора. За Горанов не съм сигурен
      За другото си прав – включително и за Велковски.

      • 6
        1

        Ти казваш предаде но всички футболисти на него ревяха , че няма заплати от 6 месеца , той е капитан опита да ги защити чрез себе си , да покаже , че така не може повече , те още тогава всички щяха да избягат но Крушарски взе че плати след няколко дни и така само КАМБУРА стана лош , както и да е мисълта ми е , че взимаш 15 нови те играят за пари , а не даваш пари на хора , които могат да са ти полезни и в някаква степен доказани състезатели и то БЪЛГАРИ и то завършили на 5 място , да знаеш БРУНО Е ПО ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА И ДИСЦИПЛИНАТА НО Е СЛАБ ТАКТИК И ИЗОБЩО НЕ Е МОБИЛЕН , А ЗА ПОДРЕЖДАНЕТО НА ОТБОРА ДА НЕ ГОВОРИМ …….

      • 6
        1

        Атанас Драмов беше такъв някога , физика , тичане , ама трябва и импровизация и риск понякога , просто Акрапович ми се вижда голям сухар и доста авторитарен , а тези са гомна и то миризливи и трябва много да ги къткаш иначе както вика ХЪМПИ ще те пуснат в тенджерата с врялата вода ………..

  30. 13
    4

    Налягате си парцалите, да не дойда да раздавам правосъдие на скелето, че пак ще има “легни-стани”
    и ще станем на кълбета.

  31. 19
    6

    Анализирайки всичко до тук разбрах , че жълтите са виновни за моментното състояние на нашия клуб. Те пишат глупости по сайтовете и това се отразява на любимото ни Локо. Самия Крушарски е прикрит жълтур. Личи му от изказванията и заплахите които отправя.Чаво е постоянно упояван от жълти фенове. За Бонев спомена за гуменките още му е пресен. А Узунов е скрита лимонка.А щом е лимонка, значи е жълта. Ей това жълтите са страшна работа, ще ни затрият. А сега и разни бивши , нереализирани жълтури пишат декларации. Лоши времена дойдоха.

  32. 19
    4

    Какво значи – Времето ви изтече? Тези, които са писали това не могат да издържат клуба. Няма никакъв смисъл от тази Декларация. Сега Крушарски ще си го премести в другия крачол, ще скръцне със зъби и всичко ще си остане по старому.

    • 21
      2

      Аз! Връщаме се с Нежния и сме шампиони!

  33. 14
    7

    Как в коя грура ще играем в зоните разбира се те за това пла щат на няколко човека да ликвидират Локо и да вземат стадиона а за загубите какво очаквахте с чорбата с евреите не можем да играем справка шампионския отбор

  34. 15
    11

    Единствената фракция която е винаги на стадиона е няма в декларацията .За това молим господин Клошарски да не обръща внимание на фракций които отдавна ги няма на картата и неса дали един лев за клиба.Само локу пловдиф с Клошарски президент.

    • 10
      10

      Няма такава декларация ,защото няма такава фен организация , но има Изгрев бойс жълта ,циганска ,50000 хилядна фенска-мюсолманска сбирщина!

  35. 28
    3

    АБЕ ТЕЗИ ГРУПИРОВКИ КОИТО ИЗГОНИХА ПУБЛИКАТА КОГА ЩЕ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА ОТ БОНЕВ И УЗУНОВ КАКВА РАБОТА ВЪРШАТ В КЛУБА И ЗАЩО КАТО СТЕ ТОЛКОВА СМЕЛИ НЕ СКОЧИХТЕ НА МАРЕШКИ КОЙТО НИ СЪБОРИ ТРИБУНАТА? А КОГА ЩЕ ПОТЪРСИТЕ СМЕТКА ОТ СПАСИТЕЛИТЕ КОИТО ПРОСЕХА, УСВОИХА ФИНАНСОВИТЕ ПОТОЦИ И ОСТАВИХА КЛУБА НА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ МИНУС?! КОГА?!

  36. 18
    4

    Имам чувството, че някакви същества нямат реална преценка в кой век живеят.
    Държат се сякаш Локомотив е някаква кола в която са се качили някакви натрапници. Травба само да ги изгоним и … ВСИЧКО Е ТОЧНО.
    Да, ама Локомотив е кола която харчи МИЛИОНИ на година!! Пари, които те нямат!!!! И няма да има никой който да ги дава!!!!
    Комунизма си отиде, господа. Сега сиренето е с пари. Бат ви Бойко няма кой балък вече да назначи

  37. 26
    2

    Няма да търпим някви адвокати да сеят раздор,това че Крушарски е назначил неадекватни директорчета и спортни такива Цветков е негова грешка.Но да искате да си ходи единствения който дава пари…Не ви ли струва странно?Или искате отбора да изпадне във В група да го вземете без пари…Вече пробвахте и направихте 2 милиона дълг!!!

    • 8
      3

      А ние верните привърженици заделяхме от смешните си заплати ,за издръжката на отбора!

  38. 21
    5

    Тук някакви си потници се опитват да ну убедят колко ги боли за Локомотив. От какво, бе драги??!!
    А в същото време няма да ги боли когато Локомотив играе в селските групи. Тов=гава сигурно ще има по поне 10 000 на мач. Крушарски няма да го има, пари няма да има, играчи няма да има, дербита няма да има…. но всичко ще е точно….
    Що за кретенизъм?!!

  39. 20
    5

    Декларация ли?Няма да позволя на банда геьове да ми дават наклон на оная работа,поне не без мое разрешение!!Какво искате,пак ли да дърпам уши?Или да вадя брадвето?

    • 3
      9

      Сельо, марш обратно в Коматево!

  40. 23
    5

    Тук някой негодници се държат сякаш този клуб се издържа с НЕПАРИЧНИ средства. Гонят Крушарски, сякаш те самите ще плащат заплатите. ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАХМЕ И РЕЗУЛАТАТ БЕШЕ ОГРОМНИ ДЪЛГОВЕ, КОИТО КОЙ ИЗПЛАЩА???!!
    Ей, сулювци, още помним как просихте пари за заплати , защото иначе “КЛУБА СЕ РАЗПАДАЛ”.
    Вие забравихте ли или алкохола и дрогата ви са изпили мозъка?!
    Тези които са за гонени сте точно вие!!!
    Да не си мислите, че ББ пак ще назначи някой нов който с радост ще дава милиарди за Локомотив?! Да, ама не!!!
    Вие сте се изпокриете като мишки след като Крушарски си тръгне и естествено НЯМА ДА СТЕ ВИНИВНИ, че Локомотив играе в селските групи, къдео ПАК ТРЯБВАТ ПАРИ.
    Може би вие не знаете каква е ролята на парите в този живот, зашото за всичко все още плащат бедните ви родители!!!

  41. 6
    18

    Как са се ”загрижили” жълтите мъстии, не че едни 50 милиона не им се пекат на епилираните задници.

    • 11
      4

      пич, ти за тях не бери грижа. Те са в мафията.
      Мислиш ли обаче, какво би станало ако тези дългове бяха на Локомотив?

  42. 20
    4

    Който плаща, той определя музиката! Това трябва да се разбере от т.н. “фенчета”! Първо да си погледнат голите задници и тогава да се правят на мафиотски босове от които зависи нещо. Хубав или не, Крушарски харчи свои пари и е редно да го уважаваме! Той какво е виновен, че футболистите допуснаха фатални грешки и по-специално вече изгоненият Джалилов. И какво ще стане ако си отиде? Да не би да имам мераклия да го смени? Намерете такъв и тогава говорете, но сега си затваряйте миризливите усти! Хайде чиба!

  43. 13
    14

    ето я истината – точно това е целта на жълтите и техните тролове, защото знаят, че ако си тръгне Крушарски и Локомотив ще се разпадне. Тези малоумни и дрогирани фенове им правят страхотна услуга, гонейки ПОСЛЕДНИЯ човек, който дава собствени средства за Локомотив. Видяхме ги вече те докъде докараха Локомотив – милиони дългове и борба за да не изпаднем. Всъщност тогава от изпадането ни спаси .. именно Крушарски, но това бързо го забравиха. Отчетоха си го сами като УСПЕХ и сега пак искат. Тези жалки комплексари си мислят и се сравняват с БотевЪ, но те не знаят, че БотевЪ винаги е били правителствен отбор със съмнително финансиране. Това в Локомотив няма как да се случи и отбора директно ще потъне в окръжните крупи … ако изобщо съществува.
    Е сега Крушарски ше си тръгне и няма да има “кой да трови нервите на достойните фенове- т.нар. потници” – просто защото няма да има Локомотив!!!

    • 8
      1

      А замислял ли си се,защо Ботев е правителствен отбор?Ще ти кажа-защото е отбора на Пловдив и никое правитество не може да си позволи да изтърве град като Пловдив.Виж за едно столюпеново ще го преглътнат.

  44. 15
    5

    Путьовци не думи а дела трябват, както е казал Апостола!

  45. 30
    5

    Тръгнете си г-н Крушарски и оставете тези неблагодарници да се оправят. Ако наистина имате чест и достойнство, ще си тръгнете. Не ви искат, не разбрахте ли? След толкова обиди срещу вас и подчинените ви, какво още чакате? Има едни братя адвокатчета, нека те пак да поемат отбора. Говори с Бат’ Бойко и си бий камшика. Стига са се подигравали с теб. Гледай си живота и люшкай онова младото “кюрпе”, щото наклона скоро ще сочи 6’30ч..и тогава ке е съсноА тези негодници ги остави на Бонев, да им търси спонсори.Стига си хрантутил и тоя авантаджия. Послущай ме и няма да сгрешиш. Пускай ги по пързалката, те това заслужават.

    • 8
      13

      ето я истината – точно това е целта на жълтите и техните тролове, защото знаят, че ако си тръгне Крушарски и Локомотив ще се разпадне. Тези малоумни и дрогирани фенове им правят страхотна услуга, гонейки ПОСЛЕДНИЯ човек, който дава собствени средства за Локомотив. Видяхме ги вече те докъде докараха Локомотив – милиони дългове и борба за да не изпаднем. Отчетоха си го сами като УСПЕХ и сега пак искат. Тези жалки комплексари си мислят и се сравняват с БотевЪ, но те не знаят, че БотевЪ винаги е били правителствен отбор със съмнително финансиране. Това в Локомотив няма как да се случи и отбора директно ще потъне в окръжните крупи … ако изобщо съществува.
      Е сега Крушарски ше си тръгне и няма да има “кой да трови нервите на достойните фенове- т.нар. потници” – просто защото няма да има Локомотив!!!

    • 1
      11

      Ти гадна,жълта твар си гледай отвратително жълтия отбор и не се меси в нашите дела !Качвай се на номер 20 и на село !

  46. 15
    8

    Художничета адвокачета и докторчета искат Локо да им го дадем те са много навътре в нещата ще бъдат силно и могъщо ръководство и най важното Платежоспособни

  47. 7
    4

    В следващите 3 мача:
    3ти кръг: гостуване на Лудите: 99,9% сигурна загуба
    4ти кръг: домакинство на Верея. Тука е шанса на Локото
    5ти кръг: Ботев. Тия мачове повечето са неясни, но имайки предвид хаоса,
    ако вземе Локото да загуби, и няма победа срещу Верея, смятайте
    1е са изгонили Крушарски. Квитоса диви….

  48. 22
    6

    Заповядвам на всичките 50 гей-бандита да слезнат от скелето и да ми оправят наклона на брадвата. Иначе от коленете нагоре.

  49. 13
    7

    въшкари, не институция сме ний ! глей къф резил сме .

  50. 22
    6

    Тия адвокатите-интриганти не се спряха.
    Всичко идва от тях.
    Когато казаха че ще спасят клуба,а нищо не направиха,само зулуми.
    Какъвто срам съм брал те когато управляваха клуба,сега Крушарски ми изглежда,като Абрамович пред тях.
    Нека феновете да излезнат и да дадът алтернатива на Крушарски и тогава да скачат.

  51. 16
    12

    Браво за декларацията. Наистина по- добре късно отколкото никога..
    Дадохме им достатъчно време на тия уроди.
    Никакво отстъпване от тази позиция.
    Всеки ден тази шайка негодници тъпчат по историята и честта на нашия Велик клуб.
    Стига вече този срам!
    Вън Крушарски и кликата му!

  52. 17
    5

    Я си глейте наклона и кошовете гейбанда!!Язе работа професионално!!

  53. 25
    11

    Кой е виновен за ситуацията в Локомотив?Ами същите декларатори които сега заплашват ръководството,нали те изгониха Коко,нали те щяха да издържат отбора.Вие сте виновни лумпени и наркомански потници.Повечето от вас нямат пари за цигари дори иначе заплашват човека които осигурява по над 200 000лв всеки месец за Локомотив.Жалки декларатоечета,като отбора който имахме при Коко скоро няма да видим но вие слушахте жълтите пилци за тото и глупости.Вие в тия организацийки сте виновни да сме на такъв хал.Друго искам да питам докога зума ще взима заплата в клуба без да работи нищо?Това в целия свят го няма някой да взима заплата че едно време е бил легенда на един отбор.Молете се и на Крушарски да не му писне и да ни зареже че тоя път направо си умираме.Не че е много стока,вярно е че говори глупости но поне има пари за разлика от вас.

  54. 23
    7

    Само да попитам за един приятел,тая декларация от всичките 321 фена ли е,или само от тримата постоянни на срутището?

  55. 15
    11

    НЯМА СА ПРАИ ТЕ ВА ДЕБИЛИ КАК ЖА ПЛЮЙТЕ ПОЧЕТНИЯТ НИ ПРИЗИДЕНТ И НЕГОВАТА БЕЛОТ ДРУЖИНКА ВА ЕЙЙЙЙ.
    ЧОВЕЧЕЦА НИ ДАВА ТОШИЧКИ ВИ ЖА МУ МИСЛИТЕ ЛОШОТО.НАШТА ФРАКЦИЯ ОТ СТРЯМА ПОДКРЕПЯ ИСТИНСКИ НАШТУ МИЛО РЪКОВОДСТВО НАЧЕЛО С БРУНО ВЕЛИКАНА ВА КАПУТИ.
    Г-Н КРУШОН ЕВАЛКАРКАТА ЗА ДУМИТЕ КАТ НЕ ИМ ОТЪРВА МАРШ НА СКЕЛЕТО ОБЩАК ДА СТАВА ДА ВИДЯТ ТИЯ МИНДИЛИ КАК СА ВАДЯТ ПАРИ НЕ КАТ НА ЛАУТА ИГРАЕШ НЕ ПАК ЗАПЛАТА.
    НЕ МЪРКАИТЕ ВА ЕЙЙЙЙ НЕКА БАТ ЧАВО БРУНО И КРУШОН ДА СИ ГЛЕДАТ РАБУТЪТА.
    ПАК СКАРИ НИ КУПИ ЧОВЕЧЕЦА ПАК ЖА НА ИЗДЪРЖА С НАСИОНАЛНА КУХНЯ САМУ ДВАИТЕ КУПУВАИ ТЕ И СМЕ ГОТОВИ ВА ЕЙЙЙЙ 3 КА КИБАПЧЕТА С ГАРНИТУРКА И ПОЛУЧАВАШ БОНУС ХОП БИЛЕТЧЕ ЗА ДРУГИЯ МАЧ.
    АМ ТВА ДЕТ ВА ОПРАЯМ КАВО ДА КАЖА ТОЛКОВА ГЕЙ БАНДИТИ СЪМ СЪЗДАЛ………НЕ НЕ НЕБАРАЙТЕ НАШТУ РЪКОВОДСТВО.
    ВСЕ НЯВГЪЖ ЖА СТАВАМЕ ШАМПОАНИ ВА ЕЙ ЖА ПЕЧЕЛИМ КУПИ И Т.Н.

    • 8
      15

      Ееееех Стояне стойне ле. Ти не разбра ли ве калъф че у Стряма и околията сте само жълти тиква бре…..я по добре си гледай селския катун купи си винетка за да ходиш до село Коматево и ползвай масла ИНСА за трактора за да не фалира Смуилката уа.

  56. 21
    7

    В декларацията се пише за липса на организация относно картотекирането и около самият мач….. И се обвинява Чавдар Цветков, който отговоря за спортно-техническата част!!! Защо никой от тези групировки, които изгониха Левент, Коко, а сега ще сторят това и с Крюшо не потърси сметка каква работа и с какво е полезен Атанас Зулумов. Дори не може да помогне да не ни режат всеки мач безскруполно съдиите(не искам да ни помагат). Не защитавам Крюшо, но той плаща дълговете на “спасителите” и се мъчи да изгради млад отбор. С два мача не става. Вижте отбора на народа с 20 пъти по-голям бюджет какво играе, цска какво играе, дори Лудогорец играе колебливо. Ние обаче много вдигнахме летвата и всеки дава акъли кой футболист и ръководител трябва да се изгони. Съгласен съм с предишния читател, че най – голямата ни грешка на нас феновете е че изгонихме Коко Динев. Имахме страхотен отбор и стадиона беше пълен! Моето мнение е, че се иска време на този млад и перспективен отбор, а най – голямата грешка на Крюшо е че не скача срещу съдийството а мълчи като п…..

    • 10
      10

      Напълно съм съгласен. Тези които се опитват да я правят тази революция, замислят ли се какво ще стане? Ако се махне Крушарски, отиваме в окръжните групи и няма да мръднем ще станем като Спартак и Марица. Какво ще напрягат тогава тези “спасители”? Много ли ще са горди че отбора ще е в аматьорските девизии, и ще ни пукнат от подигравки? Оправяйте си първо вашия живот, а след това, оправяйте Локомотив.
      Всички са много големи на приказки, обаче никой няма да поеме отговорност, както стана при адвокатите. Заборчиха отбора с милионни дългове и избягаха в чужбина. След едва два мача, започнахте с декларации и заплахи.
      Като толкова имат фракциите да казват нещо, да се срещнат с ръководство и отбор и да се разберат като хората, а не чрез декларации. Някой искаме отбора да е в А група а не в селските девизии.
      А и Зума го каза: “Ако се махне Крушарски, няма кой да дойде да дава пари след него и отбора изчезва от лицето на футболната карта”.
      Така че “спасителите” да се позамислят малко, преди да заплашват с преврати.

      • 6
        5

        Сега ще ти каза какво ще направят тогава “спасителите” – нищо!!! просто ще се скрият като мишки и няма да им пука за Локомотив! Пак ние, “недостойните” фенове ще страдаме.
        Те пак няма да са виновни – точно както след Коко

  57. 20
    4

    Много внимавайте невестулки,един път вече идвах на скелето и ви дърпах ушите.Казал съм отдавна че банда гейове не могат да ми дават наклон на брадвата.Ако хвърля кърпата сегашните играчи ще ви се струват като националния отбор на Бразилия.Ще умрете като кучета без история.Обещал съм на премиера да хвърлям по някой лев на Лаута за да ви има иначе след мен ще има потоп и после невестулките с строшените кратуни ще ви спонсорират.

  58. 17
    8

    “институция от ранга на Локомотив Пловдив!”?????????????????????????
    ХХАХАХАХАХХХХАХАХХХАХАХХХХХХАХАХХАХХХАХАХАХАХАХХХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХА
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ
    КАЗА ВОЖДА

  59. 15
    6

    Къде е оня цървул, който обясняваше колко е велик Бруно, защото завършил школата в Кьолн?

    • 2
      1

      Вие двамата олигофрени защо сте дошли в града ? Ти ,който наистина си пълен смях и другото недоразумение ,хващайте номер 20 и в Коматево!

  60. 18
    12

    Обичам Локо ПД и сьм тьжен от вдичкото това нещо .. Чавдаре Крушарски напуснете любимия ми клуб от дете стига срам стига позори .. По добре в селата но с чест .. Локо завинаги

    • 4
      4

      щом ти е по-добре по селата гледай Векта. Кой си ти да казваш какво е по-добре за мен!!

  61. 23
    9

    Вечните спасители изплуваха,Адвокатите ли поемат Локомотив?

    • 5
      21

      Ти чакай да видим Самуилов какви ще ги надроби щото и при вас е същата работа и тогава ще видим “клуб 500” ли ще ви спасява пак ?
      Единствената разлика е, че поне треньор имате и отбора ви играе но и това ще свърши скоро. Гледай си катуна щото скоро и вие ще пишете 20 543-тата си декларация!

  62. 30
    9

    Браво! Така се прави . Чакаш някоя издънка на отбора и започваш да подклаждаш огъня на недоволството . Нямам против , само искам да ми отговорите на няколко въпроса .
    1. Колко са членовете на изписалите се по долу фен организации – 50 , 100 , 200 ,500 , колко.
    2. Кога проведохте общи събрания на тия организации и приехте тази декларация , с която излизате . Или това е плод само на няколко човека от ръководството на част от тези организации .
    3 Колко от вас си купиха карти , с които можете да влизате на стадиона без да чакате на опашка пред касата.
    4 . Аз бях на стадиона половин час преди започването на мача и не видях никакава опашка пред касите.
    5 Вие колко пъти сте тествали Чавдар Цветков за алкохол , та сега го наричате ” вечно пиян “. Аз ако съм на неговото място ще ви съдя и парите които ще спечеля от делото ще ги внеса за издръжката на отбора .
    6 .Виждам , че отново сте тръгнали да махате собственик на Локомотив . Кажете ми каква алтернатива предлагате или отново ще тръгнете по стария път , който след Коко Динев ни заведе до задънена улица и няколко милионен дълг .
    Накрая искам да ви предупредя , че ако миналия път авантюрата ви се размина , сега ние останалите привърженици на Локомотив ще ви потърсим отговорност за необмислинете ви действия . Защото вие не сте Локомотив . Локомотив е много по голям от и от вас и от сегашното ръководство . Той е на хилядите му привърженици , а не на шепа самозванци и агресивни хора , наричащи се : ФЕНОВЕ “

    • 17
      11

      Да ти кажа честно, не съм член на никоя от изброените фракции, но ми писна да седя и да гледам как отборът закъсва с всеки изминал ден, седмица, мач, сезон и става все по-зле и по-зле!!!
      Грам не ме интересува, кой ще дойде след Крушарски, дори да фалираме, аз пак ще ходя на мачовете, както и тези 1000 човека, които ходят на всеки мач!
      Дали ще гледам агонията на отбора в А група или във В, ще ми бъде абсолютно едно и също, поне няма да изпитвам срама да слушам тези нещастни пияници и да търпя.

      • 5
        3

        Само да тикажа, че и във В група няма да го гледаш защото и за там трябва пари. А ако си мислиш, че тези които ще го оправляват във тази В група ще са по-хубави от Крушарски, заначи си наивник
        А и да ти кажа честно мисля си, че едва ли ти пука дали изобщо ще гледаш Локомотив или Ботев…

    • 8
      20

      По всичко което си написал си личи че си един тъп жълтур или някой от кретените на лрушарски! Само от точката ти за билетите….и за трезвеността на Цветков всичко става ясно!
      За останалото. След А. Тасев на Локото винаги са били спускани некадърни собственици, които не знаят и не могат да се справят с управлението на такъв клуб. От там дойде и тая деградация в редиците ни. Имаше и много грешки от наша страна но те са плод на хауса който ни спускат редовно отнякъде. Я кажи в кой клуб ги няма тези проблеми освен в Лудогорец? Няма такъв. Проблемите идват от държавата и управлението и.

      • 11
        11

        Да ти кажа честно, май ти си доста тъп!!!!
        Всичко идва от смешното ръководство с изключително “ПРАВИЛНИТЕ” решения, които взимат!
        Как така отбори с “УЖ” по-малък бюджет нашия взимат примерно купата, която не е взимана от лудогорез последните сезони, само ние не може да се вредим!
        Ти да не си някоя любовница на Цветков, че така го защитаваш!
        В петък бях на лаута на тренировката и тоя тъпак е толкова деградирал, че си говориха с домакина и викаше тоя имал и той картон, ония и той имал и не им знае имената, като си такъв защитник това правилно ли е, директора да не знае как се казват футболистите и кой какво има и няма?????

      • 11
        5

        Не съм жълтур , а трето поколение локомотовец . И съм си купил карта и на всеки мач съм на стадиона , независимо че понякога здравето ми не го позволява . Нямам нищо общо с Крушарски и сегашното ръководство . И мен ме боли за Локомотив . И аз искам повече успехи . Но така не се прави . Ако тези фен организации искат доброто на отбора , да поискат среща с Крушарски и там да решат тези въпроси , а не да натягат напрежението . Значи когато Крушарски подкрепя , включително с пари техните иниацитиви е добър , а иначе е срам и позор за Пловдив

        • 8
          10

          нямам представа, кой подкрепя и кой не….. не съм от фракции, но съм на мнение, че вече почна да ми идва повече това недоразумение и смятам, че трябва да си стяга багажа!
          Нямам си и на идея, кой ще дойде да издържа отбора, но този не мога да го търпя повече!
          Винаги сме се оправяли и мисля, че и сега ще успеем!

          • 11
            9

            Кой си ти бе та да казваш, че трябва да си стяга багажа?
            Богат ли си да издържаш клуба, друг ли намери да дава по 200-300 хиляди на месец?
            Ей, аман от тъпи момченца по трибуните, аман!
            Ей затова сме на това дередже – от тъпаци като теб!

    • 9
      4

      Така, аз съм част от една от тези организации и не от така наречените крайни (3-те групи), но ще ти споделя малко неща, защото ми писна да има подобни непрекъснати мрънкачи, проповядващи идеалите на кРУШАта:”който плаща, той поръчва музиката”.
      Всяка една такава подобна организаци, група, фракция събира пари, които отиват по следните предназначения – подрекпа на отбора, в помощ на ДЮШ(боядисани съблекални, даване на пари за топки и тн) и благотворителни инициативи. Това са извън парите за мачовете, които се дават (за информация едно гостуване под 50 лв не ти мърда). Поглеждайки средната заплати в Пловдив, всички хора от тези групи, понеже не всички са “бизнесмени”, отделят близо 30% от месечните си средства в помощ на отбора. Точно тези “агресивни типове”, както ти се изрази, вече дълги години практикуват гореизброените неща. Бързата математика показва, че на всеки един от членовете, това е разход възлизащ на близо 2000лв на година (без да включвам закупуването на артикули и подобни неща). Което отново по общи сметки са малко над 3 средни заплати на година.
      Сега ще ти задам въпроса ясно, колега, още ли мислиш, че нямат право на позиция? И по твоята логика, те също плащат, за да са близо до отбора, тогава имат ли право да “поръчват музиката” или “не ми дреме и сам да съм на стадиона, пак ще си гледам мачове”, трябва да им е мото, по думи на Крушата. Не мислиш ли, че достатъчно време ни се подиграваха и е време за промяна? Премисли всичко, и ако не си жълтур, сложи везните и кажи дали хората нямат право?

      • 4
        4

        така сао не отговори на въпроса колко хора дават по 2000 лв на година. Да ти кажа честно силно се съмнявам да са повече от 2ма.
        Питам за да си направя сметка какъв ще в новия бщджет след като адвокатчетата изгонят Крушарски.
        засега съм наясно с 2000 (съмнително ми е доста) х Х = ?
        Проста математика.

        Още: за бюджет от 2 000 000 на година, ако приемем, че всеки “достоен” член на фракциите дава по 2000 лв са нужни … 1000 такива достойни фена…. да ама вие сте не повече от 30-40 на трибуната. 90% от тях са дроганти и нямат и 1 лев, хамоли 2000…
        пич, като лъжеш е редно да се замислиш кой лъжеш за да не ставаш смешен

        • 6
          1

          Кой лъжа ли? Аз лично давам 30% от печалбата си на месец за различни инициативи, основно свързани с подкрепа към клуба, не ми е нужно да лъжа, за да го знам. Знам и хората, от групата, в която съм, колко пари дават, знам и как някой от тях с 40 лв до заплата(оставащи 6 дни), дадоха 26 лв за карта в подкрепа на инциативите от фен клуба. Знам и, че нашата група дава всички останали пари след сезона (останали в касата) за различни благотворителности, без да пише на медиите тука и да се шуми. Ако разпиташ малко ще добиеш представа. Да не почна да изброявам хора дали си живота за всички каузи, за да го има Локомотив, които могат да бъдат пример за мен, защото съм на 27, а те го правят това в последните 25 години. Сигурно иницитиви като тази на 1-ви юни, Аян и подобни, не бяха вкарани пари от нормалните хора и че идваха възрастни хора, за да стиснат ръцете, на организаторите за идеята, вложените средства, време и желание. Не те ли е срам изобщо да пишеш тия тъпотии, за сметките за бюджета, въобще не съм казал, че тия пари са достстъчни, но не съм убеден, че хората в клуба биха дали 30% от заплатите си, за да са близко и да подкрепят, това което обичат. Защото ако вадиш 1милион и даваш 300к е едно, а ако вадиш 600 лв и дадеш 200 е друго. Иначе казано 200 лв са около 200 хляба, с които да преживее средно статистическият пловдивчанин. И за да не ме мислиш, за пропаднал наркоман – завършил съм висше, магистър и знам 2 езика извън българския, не пия, не пуша и не взимам наркотици. Мисля, че мога да разсъждавам и да се старая да правя позитивни неща за отбора, но това, което се направи в последните 3 години, няма нищо позитивно и си заслужава гоненето.

          • 2
            3

            пич, задавам ти конкретен въпрос – колко човека дават по 2000 лв на месец и какъв буджет са готови да осигурят?

      • 2
        3

        Само един въпрос – колко пари дадохте миналата година за издръжката на отбора .

        • 5
          1

          Значи гореизброените аргументи не са свързани с развитието на отбора, така ли? Приятел, със сигурност си жълтур или си невменяем. Отново те питам, колко човека от ръководството дават 30% от парите си, без да търсят печалба, защото вложените пари от феновете са безкористно дадени, без търсене на печалба, а само ръководени от идеята. Ако Крушата дава 30% от парите си, ние ще сме сред топ проектите в Европа. Но нали концесията за ракетките трябва да върви, не може да се махне, та така си прави лев от подписаните договори за продажба с държавата, на база на това Локомотив да крета, мислиш, че това е адекватно ли? Идваш под предтекста, че произведените ракети ще ти бъдат купени, дефакто ти вече си си подготвил печалбата, камоли да даваш 30% от средствата си, за да просперира Локомотив. Никога не бих гледал в кошницата му(от какво вади пари), ако всичко в отбора е наред, но всяка една “бръмка” от процесите в Локомотив са на дъното – ДЮШ, основен отбор, клубна база, терени за школата, ръководство и тн. Едно нещо няма, за да можеш да кажеш:”Абе, поне това ни е наред”. Ти от колко време не си идвал на Лаута(ако не си жълтур), треволяци, градинката за децата след дървеното (обмисляме да инвестираме за ремонта й, пак от групата), трибуните, помощните игрища, всичко е дъното, с толкова много хора съм говорил, изпитващи пълно отвращение още с влизането. Това ли е място, на което ще карам децата си след време, аз не го искам такова, ако ти си навел главичка и смяташ, че това е бъдещето, аз не смятам и няма да го търпя!

          • Добре , да ти кажа 2 думи . Ходя често на стадиона и на всички мачове . Какво е направил Крушарски . Направи джа терена на Лаута , направи и чешма до помощното игрище , направи и 2 терена в Говедарци , където отбора направи подготовка . Там водят подготовка и юношите . Ако му дадат концесиите ще направи още . Само че ние вместо да му помогнем и да направим протест пред общината , която се мотае пак плюем Крушарски .

  63. 20
    8

    Е, тоя път Крушарски ще хвърли кърпата.. Не злобея, но не ми се мисли какво ще става със съгражданите.

  64. 24
    5

    Вечните спасители,които изгониха Коко отново са тук и пискат,защото Крушарски им спря кранчето,а и вече Бойко не ги вика на платени протести.Писах ви тогава като гонихте Динев,че ще ревете на умряло,вие скачахте и се пулехте.Сега ще изгоните и Крушарски,който не е Домусчиев или Русев,но дава пари.Пак ли кебапчиите ще взимат акциите?Хаха,смях в залата.Спокойно след Крушарски ще доде Роман Абрамович и Локото взима ШЛ!

  65. 24
    8

    Гн Говедарски хвърлял някви пари за вегитация, ама станахме за посмешище на България, даже Селския не е говорил такива тъпизми, бай Крушарски много си зле направо плачевно зле, взехте 15 идиота и почнахте вчера да ги гоните, ТРАГИЧНИ СТЕ ЗАЕДНО С ТРЕНЬОРА !И пак се почна брадви, колове, мотики и чупене на крайници Ужас, и най- лошото е , че пред всички казваш 1500 лева заплата, че те в Либхера взимат повече, направи Локомотив Пловдив за пълна подигравка, толкова никога не ме било срам ! Махай се ние пак ще оцелеем и школата тотално разби!

  66. 21
    5

    Уффф, къде го намерих та го доведох тоя Клошар от Клошарци.
    Пари няма, пък езикът му като на говедар от говедарци.

  67. 25
    6

    Чакам ви наведени, за палците. И ще дойда.

  68. 23
    7

    По-тихо да не развъртя брадвата !

  69. 25
    10

    Декларация номер 7598!
    Слагам си ги на Говедарския!
    Банда гейове няма да ме командва!
    Направих им терени, трибуна за чудо и приказ, уникална високопланинска база в Говедарци и шепа миризливи мангали пак са недоволни!?
    Майка ви дейба локомотивоциганска!

    • 11
      19

      Ти недей, че ако преброим вашите декларации, ще са 4-5 пъти повече! Ние поне действаме след това, а вие само пишете! Селтак.

    • 8
      19

      Ей жълти куPви мръсHи… ще ви сложим на големия!

  70. 15
    12

    Да си заминават тия боклуци мръсни…. докога ще ги търпим… година след година нещата стават на по-зле, само и защото нямало кой да дойде… айде да изчезват пък каквото стане, от това по-голям срам едва ли има!!!!!!!!!!!!!

  71. 33
    6

    Да оставим празните приказки и бъзици настрана. Фен съм на Ботев и сигурно ще бъда упрекнат навярно, че се меся в работите на друг клуб. Дори да е така, ще напиша два реда съвсем искрено.
    Това което се случва в Локомотив не е в реда на нещата. Крушарски и компания не спират с издънките и изцепките. На тези хора наистина мястото им не е тук. Феновете са напълно прави. Тези пиянгурници с неадекватните си изказвания и действия направиха Локомотив за посмешище пред цяла България. Дори по времето на Христолов в Ботев, толкова простотии не бяха говорени и извършвани. В Ботев нещата също не са наред и това се знае. Тези спуснати парашутисти и в двата отбора, не ни водят към добро. За съжаление разсипаха пловдивския футбол.

    • 7
      21

      Ти си толкова фен на Ботев , колкото аз сам космонавт .

      • 20
        4

        Аз съм фен на Ботев. А ти няма как да си космонавт,защото за там са необходими ” топки” а ти нямаш такива анонимнико дрислив.

  72. 32
    12

    Какъвто собственика,такъв и отбора -какво се чудиш, Круша? Циркаджия води подвижен цирк. Този твой език е на квартален пияница, акъла ти е на изкуфял дъртак. Какво ми говориш за производство – там нещата са други. Във футбол, пък и в спорта са съвсем други. Ти щом това не си проумял за 2+ години, значи си пълен лаик. И като такъв – какво очакваш да се случи с отбора ти? Като назначиш треньор чужденец -естествено чужденци ще ти докара, няма да ходи да търси българчета , я! Продавате билети за театър, за постановка, а не за футболен мач! Нямаш пари да издържаш отбора , връткате едни кинти с Толума от Овча купел да закърпиш малко положението, а ми говориш, че стадион ше строиш , а мишок?! Днеска освикваха треньора , утре теб ще освиркват и чао . Върви си бай Хъмпи -не е за годините ти тая работа . Боко ше изпрати друг – не си единствен . Язък за ракетите ти!
    Боли ме бре, боли ме за Локото!

    • 4
      4

      А ти ли ще плащаш заплати? Или си мислиш, че щношите ще ви играят без пари в селските групи

  73. 13
    16

    Време беше да ги махнем тия нещастници. Поздравления за декларацията

    • 14
      5

      Абе деклараторче, ще ми махнеш с уста на Крушарския!

        • Прочетох почти всички коментари и виждам как всички ги боли дори и жълтите които пишат тук виждат при нас това което е горе долу и в техния отбор ,президенти които искат да направят нещо във футбола като оставят някаква следа но за зла участ и двамата са се доверили на неподходящите ръководители. И колкото по-бързо го осъзнаят толкова по-добре и за тях и за феновете. Не мисля че ние искаме да изгоним човека който дава не малко средства за футбола но когато ги управляват некомпетентни за футбола хора се получава точно тово комично състояние и неадекватни решения. Дори да имаме парите на Лудогорец с начина по който се инвестират и управлява клуба ще фалираме за има няма 2-3 години. Да Крушарски наистина не разбира от футбол и нека да намали интервютата от които всеки милеещ за Локо се срамува а другите се забавляват искрено на наш гръб а да се огледа трезво и да си отговори сам откакто е поел отбора освен че направи два терена какво друго положително се е случило?

          • Жълтите ги боли, ама ги боли КУРА за вас

Коментарите са затворени