Ботев Пловдив постигна първа победа в шампионата като гост на Септември. Канарчетата можеха да постигнат много по-убедителна победа, но направиха невероятни пропуски пред вратата на съперника.

Двубоят започна с леко преимущество за футболистите на Ботев които упражниха натиск в първите минути, от който не произлезе нищо сериозно пред вратата на Валентин Галев. Последваха минути, в които и двата тима трудно достигаха до положение пред противниковата врата. Първото сериозно положение дойде в 25-ата минута, когато Тодор Неделев получи възможността да стреля от фаул в близост до наказателното поле на домакините. Полузащитникът потърси горния ляв ъгъл на вратата на Галев, но топката излезе в аут.

В 29-ата минута Стивън Петков изведе Ботев напред в резултата. Нападателят пресира Меба Диаби в близост до наказателното поле, а бранителят сбърка фатално. Топката попадна във Васил Шопов, който навлезе в наказателното поле на домакините, след което извади топката към Петков, който не сбърка на празна врата. Окрилени от попадението, футболистите на Николай Киров потърсиха второ бързо попадение. Густаво Афонсо повтори акцията на Васил Шопов от 29-ата минута и извади топката към връхлитащия Лъчезар Балтанов, който стреля в ръцете на Валентин Галев. До края на първата част футболистите на Септември не успяха да намерят правилния път към вратата на Даниел Кайзер и така двата тима се оттеглиха на почивка при аванс от един гол за “канарчетата”.

Само три минути след подновяването на играта Тодор Неделев пропиля добра възможност за своя тим, стреляйки високо над вратата от близка дистанция. В 51-ата минута Неделев извади добре топката към Лъчезар Балтанов, а последният отправи истински снаряд към вратата на Галев. Топката обаче премина покрай десния страничен стълб. Минута по-късно Здравко Димитров пробва късмета си с изстрел от далечна дистанция, който затрудни Кайзер, но не попадна във вратата зад него. В 58-ата минута Тодор Неделев проби по дясното крило и навлезе до аут линията на наказателното поле, след което извади към непокрития Васил Шопов. Новото попълнение в тима на “канарчетата” опита да засече топката от движение, но при първия си опит не успя. Последва карамбол и нов изстрел на Шопов, който Галев изби с крак. В 64-ата минута Тодор Неделев удвои преднината на Ботев (Пловдив). Полузащитникът получи добро центриране от Филип Филипов, овладя добре топката и стреля в ъгълна на вратата зад Галев. Трябва да се отбележи добрата изява на Стивън Петков, който пропусна паса на Филипов към Неделев, залъгвайки бранител на Септември.

58 КОМЕНТАРИ

  1. Лаут джамия квичи на умряло защото за разлика от миналата година отборът им от миризливи потници е отчайващо слаб и явно всеки мач ще го порят като умряла риба. И те си знаят, че от Ботев отнасят тройка поне.

  2. 2
    5

    Всъщност този резултат се знаеше много отдавна. Ще има още много такива това “първенство”, което се командва от тото мафията

  3. 1
    7

    доста се посмях на това порно. Направете си сметката в каква “държава” живеем след като подобно черно тото се разиграва пред очите на всички и никой нищо не прави.
    Но какво да се прави – от историята знаем, че по тези земи живее “най-покорната рая на султана”….
    Това е само началото и ще гледаме много такива “изненади” с участието на отборчето от Коматево създадено преди няколко години и с неясно финансиране

  4. 14

    Яд ме е че преместих отбора от Кюстендил.И титла купих и пак нищо не става.То с такива фенове е така, само цигани, гейове и потници .Ще се вдигна от гроба от мъка.А на всичко отгоре крадат и чужда история и дата на създаване. Дойдох в Пловдив да си взема бижу а вместо това взех едно л…….но,циганско при това.Добре поне че купата още е в хола на Емо.

  5. 7
    24

    Кривите глави да целуват ръце и гъз на Чандъров, че им пусна аванта.

    • 17
      2

      След петия кръг ще говорите: целувайте ръцете на Хъмпи, че ви пусна аванта…

  6. 8
    20

    КАКВО НАДУВАТЕ БАЛОНА ЧАНДЪПА ОЩЕ ДАВА ПАРИ…И СИ ДУХАГЕ С ТЕЗИ СИПТЕМБРИ.ЧЕРНОТО И ОНЯ ДРУГИЯ ПАПАГАЛ НЕ ИГРАХА..ПОРНО МАЧ АМА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЪБУДИ НЯКОЙ ДЕН!!!!!

    • 12
      3

      дава…..майка ти на магистралата – на турските тираджии за 5 лв.

  7. 19
    6

    жална ни майка локомотивоциганска в 5-я кръг, вай вай вай

  8. 20
    7

    феновете на отбора зад оградата на ВСИ да си гледат техният отбор , дошъл в Пловдив с един престъпник.Ако той им идол много жалко за Локомотивската общост. Моля , да спрат да се занимават с ФК “БОТЕВ” . Те кои са ,за пореден път им беше казано за пореден път на “Армията през целия мач/ цигани , цигани и пак цигани .Така ви посрешаш в цяла България от поне 50 години.

  9. 9
    38

    Типично за жълтите. Като бият малките отбори за “страхотни” и “уникални”, а срещу по големите са абсолютни анонимници. Добре че биха “гранда” Септември, че да се понадуе балона, че започна да спада в последно време.

    • 20
      7

      Какво искаш да кажеш? Че човек не трябва да се радва при победа, дори срещу отбор като Септември? Верно е, изглежда като да е слаба година за Ботев, ама не е като президента на отбора да каже тази година сме шампиони, а играчите да са се запознали преди 1 седмица на дюнерите. На мен това повече ми звучи като надут балон.

      • 1
        11

        Първо президента не е казал, че ще сме шампиони, а “защото да не станем и шампиони, нищо не се знае”. А колкото до победата, няма лошо да се радва човек, но малко кротко. Те тея Септември не знаеха къде се намират, а в повечето коментари реакцията е такава, че все едно сте били Барселона.

        • Ами Ботев е виновен Септември да не знаят къде се намират!Ама от бандит какво може да очакваш.

  10. 39
    4

    Допълнителен бонус към днешната победа е удоволствието да гледам как се гърчат в мъка черно-белите гниди…

    • 4
      7

      Много поздрав на Жоро жълтия педераст и цялата ви джендарска сбирщина!

      • Много поздрав от Крушо на цялата гейбанда!!Мухахахаха!

      • Манго, много поздрави от Жоро (морето)!
        С Жоро на море але-але!

  11. 19
    7

    Изллючително слаб мач! Септември ги гледах и първия кръг. Тези до момента заедно с Враца са най-слабия отбор в групата. Нашата игра също беше на ходом и много слабо като цяло. Все пак победа което е по-еажно.

  12. 26
    7

    Круши е велик ще ви разкаже играта хахахаха

  13. 7
    35

    Жълтите курви биха изключително слаб отбор и станаха гоуеми! А предния кръг се изпокриха като мишки! Чак и ебачи станаха!
    Дейба вашта мама жълтоциганска…

  14. 40
    7

    На всички буфери нахълатали като хлебарки във форума да им еба путката майна!!

    • 28
      5

      Браво пич. Много добре си го написал. И аз да им еба майката циганска!

        • Това беше с истинското Локо,а не с прекръстеният Велбъжд!И пак с онова,съдебно закритото станаха тия две по 5:0!

  15. 39
    6

    Истината е че Ботев пак са с класи по-добри от Локо, както винаги.

    • 24
      5

      Да, обаче на буферите жените са курви. Повечето съм ги прекарал.

      • 2
        3

        Само с език ебане не става ,мухльо!

  16. 26
    3

    Циганите от Локо само гледат и си грезат ноктите! Мангалите на последно мясти, а Ботев с победа!

    • 21
      6

      Изобщо не си гризат ноктите. Чукат сестрите и майките си, докато им викат “жълтуркееее”…

      • 17
        4

        Единствено можете да смучите големи жълти хуйове.

    • 3
      4

      Неграмотен олигофрен!Можеш ли да си откриеш граматическите грешки?Защо ли питам,ако можеше нямаше да ги направиш ,селянин недоученн !

  17. 8
    29

    100% цирк и тотаджийски мач, не случайно преди мача паднаха коефицентите по сайтовете, а в някой сайтове даже го изкараха от тиража.

    • 15
      4

      И на майка ти и сестра ти цените на Скобата паднаха. Ми не са се подминали от миналото лято…

  18. 25
    6

    Круши е велик премества си ги от единия крачол в другия хахахаха

  19. 9
    31

    Как стават тези работи!
    Ботев срешу Левски кръгла 0, зеро. Игра трагедия. 1 удар в целия мач и то домакини
    Днес срещу Септември “много добри”. Айде на някой друг ги разправяйте тия.
    Това днес беше пародия на мач.

    • 25
      5

      Нормално, като играхме дефанзивно. Левски да не би да имаше някакви положения? И те имаха 2 на кръст до 93-та минута.

      • 6
        23

        Това показва само,че треньора е слаб и небеша избрал правилната тактика!Друг е въпроса,че си изтри ръцете с ръководството на клуба!!!

        • 10
          4

          Аве селяк, аве каун от сорта Палийски, що не си го начукаш и да ходиш на село.

    • 8
      16

      То срещу нас като има отбор със свалени гащи, можеше и 10:0 да стане. Само, че не трябва по този начин да се печели. Нямаме полза от такива победи.

      • 23
        6

        Напротив. Ние им свалихме гащите. Неслучайно най-голямата им загуба от година насам е от нас.

      • 9
        2

        Рачо, майка ти и тя е със свалени гащи, ама никой не обръща внимание на дъртата брантия…

  20. 20
    5

    ВИЕ ДО КОГА ЩЕ КАЗВАТЕ НА ЧЕРНОТО БЯЛО БЕ, БЕЗМОЗЪЧНИ ИНТЕРЕСЧИИ ?! 100% ФАЛ СРЕЩУ НАС 1. ПОЛУВРЕМЕ, ДЕТО ИГРАЧЪТ НА БОТЕВ ПАДНА В НАКАЗАТЕЛНОТО, НО НЕ БЕШЕ ДУЗПА !!! ТОЯ ВИ ГОСТ ЗА ЕНТИ ПЪТ МУ СЛУШАМ ГЛУПОСТИТЕ…. НЯМА НИЩО СЛУЧаЙНО, НАЛИ ?! ПОДКРЕПЯЙКИ СИСТЕМАТА – ВИЕ СЪЩО ГИ/СЕ УБИВАТЕ !!!

  21. 6
    38

    добре че Чандърчето полегна щото щеше да има бой и стригане на селската база.

    • 33
      5

      Полегна ми майка ти, ама такава смарангясана шунда не бях виждал…

    • 6
      3

      А майка ти знаеш ли къде поляга всяка вечер , за да я пообръсна отдолу.

    • 7
      1

      И защо го е направил,ще кажеш ли?Мангалскогейска работа,тото и дрън дрън,друго не може да измисли.

  22. 45
    6

    Това, което пропуснаха да вкарат днес момчетата, нека влезе в 5-тия кръг срещу гей-дружината на бай Крушо Аржентински, амин!

  23. 53
    7

    Пак да се повторя.Такива измислени отборчета трябва да ги бием с разлика.Това се отнася и за мършите от Лаута.

Коментарите са затворени