Този уикенд град Пловдив ще бъде домакин на Световно първенство по кану-каяк за юноши и младежи. Първенството ще се проведе от 26 до 29 юли, а в него ще се включат над 1200 състезатели от 67 държави. България ще бъде представена от 21 лодки, които ще участват в 24 дисциплини.

Спортът е едно от лицата, с което страната ни се представя пред света. Подкрепата си към младите български таланти и спортни надежди ще окаже организацията, която съществува именно с мисията да подпомага спорта в България – Български спортен тотализатор. На 28 юли СПОРТ ТОТО ще бъде заедно с всички почитатели на спорта на Гребния канал в Пловдив. През целия ден ще предизвикваме усмивки на лицата на малки и големи с изненади и подаръци. От 13:50 часа, след награждаването на победителите в категориите, СПОРТ ТОТО ще проведе специално събитие за всички гости на спортното събитие. Водещият на предаването, което раздава милиони – Део, ще връчи ключовете на чисто нов автомобил на късметлия от града и ще връчи чекове на други печеливши.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, чиято мисия е да подпомага българския спорт, като заделя 33% от постъпленията си за спорта и спортните федерации. Само през 2017г. тази сума възлиза на близо 54 000 000 лева. По този начин всеки един участник в игрите на Български спортен тотализатор, подпомага развитието на спорта в България. Ако искате и вие да дадете своя принос към българския спорт – заповядайте тази събота на Гребната база в Пловдив. А кой знае – може да станете най-новия ТОТО милионер, защото джакпотът в играта 6/49 е най-големият джакпот в страната!