Бизнесменът Петко Ангелов ще е единият от двамата нови спонсора на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Чрез своята компания той ще влезе и като рекламодател в клуб.

Ангелов ще има място и в новия борд на директорите на канарчетата, които ще бъде избран, след като Георги Самуилов вземе акциите на канарчетата.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    23

    Селски отбор, спонсори – селяни!

  2. 30
    8

    Буферите вместо да коментират Петко Ангелов истински ботевист, да се замислят защо никой не иска да помага на Крушарски.Имаше един Рефан и той избяга.

  3. 12
    28

    Самуилов докато е в Ботев стадион няма да видим. Лично Тотев ми го каза това. Самуилов НЕ ИСКА ДА СТРОИ и постоянно ще отлага и протаква.

  4. 8
    22

    Саде ботев. Добре че на са фавли и кроасани чи буфирите щяхада ни бъзикат. С този спонсор минимум Шампиоска лига. Саде ботев

  5. 10
    29

    Бааси и помашкото излъчване. Идеално ще си пасне в пейзажа от криви картини.

  6. 36
    7

    И Локо има спонсор!
    На Сандокан племеник,кара пясък с каруца и е много щедър

    • 3
      8

      Кривоглав пак надувате балоня петковци гочеята всички сте от Яката

  7. 9
    27

    Идеален бозав, типичен фенъ на Ботяф!

  8. 44
    8

    Изключителен фен
    на всички мачове е на стадиона !!!

  9. 33
    24

    договора е за 2000лв на месец.малко е не покрива и закуската на футболистите, но поне както каза потребителя под мен-максим- ще ги дава от сърце!

    • 31
      15

      IИнтриганте , много си „светнат” по договора?! Защо анижаваш първата цифра ибпропускаш нули в края. А и грешно цитираш Максим. Аве що не си ходиш на Лайнута, да те еба в кретена

      • 10
        16

        ама нещо и ти не казваш за колко е договора? Срам ли те е?

  10. 58
    21

    Петко Ангелов е едно супер свястно момче и най-важното… истински ботевист. За него – само добро!!! Не знам нищо за другите,но Петьо го познавам лично. Познавам и семейството му и мога да гарантирам за него с трите си имена.

Коментарите са затворени