Отборът на “Евроколеж” няма да започне предстоящия шампионат в Трета лига, а отборът е разпуснат. Всички момчета от тима са свободни да си търсят нови отбори, а някои от тях вече го направиха. Така след няколко сезона в третото ниво на българския футболи още няколко в областните групи на Пловдив, базираният в Оризари тим приключва със съществуването си, що се отънася до мъжки футбол. За сега в клуба ще продължи да работи ДЮШ, но и при нея има неясноти. Отборът е неколкократен държавен шампион в студентското първенство, но за сега не е ясно дали ще вземе участие в предстоящата надпревара.

Отказването на клуба от шампионата все още не е потвърдено официално от футболната ни централа. С оглед създалата се ситуация ЗС на БФС ще насрочи бараж между загубилите редовните квалификации “Хасково 1957” и “Палас” (Рудозем). Не е ясно, обаче, дали и двата отбора имат готовност за провеждането на такъв мач. Възможно е, ако един от отборите няма подсигурена организация, то в групата да бъде поканен другият, в случай на готовност от негова старана. Съществува вариант групата да остане и със 17 отбора и тя да бъде попълнена едва през следващия сезон. Подобно развитие няма да бъде новост. Последният вариант е директна покана към трети отбор, който има готовност за участие, но за сега този вариант е най-малко вероятният.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Пич явно не си с всичкия си ,не ми се занимава с теб ,пий си хапчетата и не ме занимавай с глупости ,зададох ти въпроси не отговори на нито един,дрънкаш глупости,дори в Хасковска Марица има коментар за теб цитирам:”Където дойде оня малоумник с тъпана,губим” та дори и в Хасково знаят ,че не си нормален,губиш ми времето не си прави труда да отговаряш няма да ти чета глупостите повече.

  2. 1
    2

    ЗЩО МАЧА СЕ ИГРА ВЪВ КАРЛОВО ЗА ДА ВИ СЕ УГОДИ НИЕ ЗНАЕМ ВСИЧКО АКО СИ МЪЖ ДА СЕ ВИДИМ НА ЖИВО

    • 1
      1

      Ти къде искаше да се играе в Първомай или Димитровград???Защо за Черноморец нямаше проблем мачът да е в Марково пък за вас е проблем ? А за съдията да кажеш нещо , всяко спорно във ваша полза и да ще се видим , ако изобщо ви поканят….

  3. Bez da se obızdame Na etnıceshka osnova shte doyde vıdovden togava shte stane strashno Şaş vashte 20pensıonerı ı pozarnıkarı Neznam da ne stane taka Na domakınskıyat maç da shte kato gostı

    • Смешен си бе пич,къв ти е проблема със Садово,то половината трета лига е села,в Пловдив и Бургас вие ще сте селяните,тръгнал да сравнява Хасково-областен гдад със Садово-малко общинско градче.То изобщо беше срамно за вас ,че паднахте и публиките ви бяха поравно.Ебати “гранда” тръгнал да си го мери със Садово,смешник и още по-тъпото за неутралния фен беше ,че първи вие взехте да обиждате хората от Садово-ония малоумници с тъпана,може и ти да си бил там.Що не пишеш на кирилица бе етнически убидения???

  4. DA SHTE GOSTUVAME NO NIE NE SE PLASHIM OT EDNO SELO KATO SADOVO NESHTO NE BARKATE VIE SE RADVAYTE CE VAV KARLOVO ZADARZAHA 2 MIKROBUSA SAS FENOVE INACHE NEZNAM ZA RAZLIKA OT VAS NIE NE SME EDNODNEVKA KATO FK SADOVO

    • По-леко Мюмюне ти ли избяга с тъпъна от другата страна на стадиона в Карлово,що не дойдохте с тъпъна при пъбликата ебати смешните “смелчаци”

  5. 6
    1

    Супер, един комплексарски отбор по – малко.

  6. 2
    6

    SAMO HASKOVO Cakame pokanata Na vshıckı shte ım e trudno kato gostuvat vav Haskovo nay Veche Na tezı ot Sadovo shte ım napravım specıalno posreshtane kato gostuvat vav Haskovo Hayde vshıckı Na Baraza

  7. 1
    4

    Cakame sas netarpenıe da nı pokanyat. Ako ıma baraZ Haskovo shte se chustvat kato domakını Hayde Haskovo

  8. 2
    5

    Нов шанс за Бабангида и Ко. ако още имат такива амбиции де..!!

Коментарите са затворени