Още един хърватин е пред подпис с Локо Пд, научи PlovdivDerby.com. Вчера ви съобщихме, че това се очаква да направят Посинкович, Томашевич и Густаво. Оказа се, че Дуйе Мърдеса, за който ви информирахме, че пристигна на лагера на черно-белите малко преди края му (ПРИПОМНЕТЕ С ТУК), е много близо до това също да се обвърже с черно-белите.

С Локо тренировки продължава да води и аржентинският бранител Канавесио, за когото обаче все още решение от Акрапович няма. По всяка вероятност до подпис с Канавесио ще се стигне при евентуална продажба на Езе.

Дуйе Мърдеса. Играе на позицията атакуващ полузащитник и е на 21 години. Подвизавал се е във втория отбор на Риека, както и в НК Бедем. Има записани 15 мача в елита на родината му и 5 мача за различни купи. Последно е бил футболист на Цибалия, на който тим е юноша, но на 17 години е привлечен в Риека.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    1

    Днес защо нямаше обследващи на Рибарника?

    • Та бяхме, ама ловихме жаби , довечера с Ачката ще ги хапнем

  2. 1
    7

    Дано до края на първенството да научите имената на футболистите.

  3. 2
    8

    Аре стига вече с тия хървати бахти и работата то няма наш за дамазлък даже! След 3 дена почваме, а не знаем кой остава кой тръгва 5 без паспорт!

  4. 5
    8

    Абе, ние в Неделя имаме мач с ЦСКА за първенството, а още не са готови със селекцията и концесионерът Бруно продължава да умува кой да подпише, и кой да си тръгне.Вижте дали има друго такова малоумно ръководство, като нашето.
    Бруно, моли са тези анономници, които взе да стават за нещо, щото Крушо ясно каза, че ти сам си правиш селекцията и ще си поемеш цялата отговорност!!!

  5. 6
    10

    Яко тото тази година. Г-н Крушарски наблюдават Ви…

  6. 6
    15

    А ТОА ЖА ГО ВЗИМА МЕ ОТ САМ ДОЙДЕ ПРИ МЕН И ЯДЕ БОЗДУГАНА.
    АМ И НА ВСЯКЪДЕ ГО ВЗИМА ВЪРТИ СА КАТ БУЛКА СТАВА ЗА ГЕЙ БАНДИТ.

    • 15
      3

      Ава Стояне-канарито от са злагаш ти ва ахмак неден…..шикера ний в тракия ба а в Стряма уа.

    • 16
      1

      Криви глави марш в пумаклъка якъта ви зове женички с вдигнати ръчички

Коментарите са затворени