Голям скандал се е разразил по време на тренировката на Локомотив (Пловдив) във вторник, разкрива Меридиан Мач.  Старши треньорът Бруно Акрапович и нападателят Симеон Райков са се скарали. Двамата са си разменили реплики, а босненецът в крайна сметка изгонил крилото от терена. Райков бил бесен след инцидента и тръгнал да си събира багажа и да напуска лагера в Боровец. Негови съотборници обаче реагирали мигновено. Те отишли при Акрапович и му обяснили, че в случая не е бил прав и трябва да направи всичко възможно, за да спре Райков. Треньорът послушал футболистите си и привикал нападателя на разговор, след който различията били изгладени.

Това призна и самият Симеон Райков, който не взе участие в контролата с Марица (Пловдив), спечелена от “смърфовете” със 7:2.

“Всичко вече е наред. Пропуснах мача с Марица заради болки в кръста, а не по други причини”, обясни той.

26 КОМЕНТАРИ

    • 5
      4

      Старите носители на купата, дето биха мангалите 3:0

      • 2
        2

        хаха. старите носители на ПОДАРЕНИТЕ купи и който победиха отбора на Пловдив за първи и последен път в този век.
        С постоянното повтаряне на това 3:0 сам потвърждаваш, че си комплексар

        • хахха по-скоро с това повтаряне подарена се самозалъгваш, че ще ти е по-леко на черната душичка. Ако ще ти е по-леко ок! Всички пускат и подаряват на Ботев, само Локо не пуска и пак 3:0

  1. 5
    1

    Хахахха кюстендилските мангали, като в турски сериал:) Пълни аматьори, селско отборче!

  2. 12
    8

    Като в индийски сериал. Карат се, бият се, колят се и накрая се целуват. Типично за циганите.Нека “Истината” да вземе компетентно отношение по скандала.

      • 8
        4

        Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

    • 4
      4

      През 1912 дядо ти се е бръснал с брадвата на село ,селски идиоте.

  3. 6
    2

    gonogi akrapovi5 imame si 32 igra4i,6te doidat o6te 6te stanem edin reis hora to ibez drugo imenata neim znaim……sabirame vsqkvi klo5ari manafi geiove travestiti,cigani napred moi loko..

    • 6
      7

      Какво става с жълтата пасмен ,настанена в двузяезден хотел във Велинград,А?Някой знае ли ги?Може би сега са по-важни безплатните жълт фланелки и безплатната водка ,,Ботев”!,Граби селянино!Граби,Самуилов ви чака!

      • 8
        4

        Не е на гейбандата работа какво става с Ботев!Вие си внимавайте с наклона.

  4. 13
    7

    Гони го бе. Имаме 32 футболиста и чакаме още десетина световно извести. Мани го тоя. Само не знам как ще им запомним имената? Едни идват, други си отиват, трети правят скандал… весело е.

  5. 14
    8

    До днес под гордите тепета, Живее жълта измет клета. Добре познатият Хикмет – Фен на жълтите заклет. Жалка част е той от клана, На дружината лайняна.Краднал гнусния цървул, Дето гледа в Истанбул, Име свято, героично И го плещи най-комично.Така легенда се родила В пернатата глава кирлива, Как с топка крадена в лозята С пера родила се ламята.Газят го безчет отбори. Крещи и търси отмъщение, Безсилен в своето падение. Има си селяк начело, Но го мрази, псува смело. За всичко той му бил виновен, Животът му е веч отровен. Тъй живота си тече и Надолу ги влече. Няма веч за тях спасение, Чезнат в общо умиление. В пълна липса на внимание, Страда тяхното мечтание. Бедни духом си стояха, Там под гнилата им стряха. Покрита с кал и перушина, Дреме жълтата дружина. Търсят си успокоение И от чуждо погребение. Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО ПЛОВДИВ БДИ НАД ФИЛИБЕТО

  6. 8
    6

    Вече три дни, ни вест ни кост от нащи канари във Велинград. Или потопа ги е помлял или са се свряли в някоя стара станция дето мирише на мухал и ги е страх да си подадат носовете през прозореца. А знаем, че пиле намокрили се, пишете бегало. Андро дай сигнал, живи ли са нащи канари в Ракитово или да бием камбаната???

    • 9
      7

      Опитваш се да изместиш темата, но не ти се получава. Такъв цирк е при вас, че вече вие феновете взехте да се правите на канари.

  7. 14
    6

    “НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!”

Коментарите са затворени