Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще играе контрола със Струмска слава (Радомир). Проверката е насрочена за неделя (01.07) от 15:00 на високопланинската база в Говедарци.

Предстоят още приятелски срещи с Витоша (Бистрица) на 4 юли, Академия Пандев на 8 юли и срещу ЦСКА 1948, което ще бъде и представяне на “черно-белите” в Пловдив.

След вчерашния крос в 6:30 сутринта в Боровец, контролата с Марица в 11:00 и следобедната тренировка във фитнеса в хотела, днес футболистите на Локомотив продължиха с подготовката си на пълни обороти.

Неспиращият вече няколко дена дъжд над Говедарци и региона затрудни “черно-белите” в сутрешното им занимание, но въпреки атмосферните условия те се вложиха максимално в тренировката.

41 КОМЕНТАРИ

  1. JILTUR TISI INVALID, ZNAM DRUGA RABOTA NYAMASH, BOLEN SI I TIE PROSTENO SHTOTO SI NAKAZAN DASI INVALID PROSTI AKO SIM TE OBIDIL JSLKO DETE.

  2. Браво на Локо! Това са контроли с юношите на Марица и със Струмска слава Радомир, а не като Ботев с 6-ят от Първа лига

  3. 8
    1

    Вече два дена ни вест ни кост от нащи канари във Велинград. Или потопа ги е помлял или са се свряли в стара станция дето мирише на мухал и ги е страх да си подадат носовете през прозореца. А знаем, че пиле намокрили се го, пишете бегало. Андро дай сигнал, живи ли са нащи канари в Ракитово или да бием камбаната??

  4. 8
    1

    ЖЪЛТИ ЖАЛКАРИ СРАХТИ А???
    КОГА СТРОЯТ ГОМНЕЖЪ 2031 ИЛИ ПЪК НЯ???

  5. Алея на славата“ ?!??!!?!?!!?!!!?!!!!!???????
    ХАХАХХХАХХАХААХАААХАХХАХХХХ
    БОЛЕВАРД НА КОМПЛЕКСОИТЕ ТРЯБВА !!!!
    ВСЯКА ТВОЯ СРИЧКА Е ПРОПИТА С ТЯХ АМЕБО
    Е НЯМА ТАКИВА ЖАЛКАРИ !!!!
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ

    • Каза един неграмотен полуиндивид . Първо научи българския език и тогава пиши коментари . Но явно няма да престанеш да показваш неграмотността си , както и глупостта си . Буливардо .

  6. 8
    1

    В няколко сайта пише една доста интересна новина свързана с феновете на Локото, които за отрицателно време събраха над 6000 лева за поредната, интелигентна и благородна инициатива “Алея на славата”! Тук нищо по темата?
    Иначе за налазилите жълти мухи по жълтите лайна, от сутринта тема? Само да напомня, че тази пролет жълтите селтаци 3 месеца събираха пари за хореографии за уж важните мачове за купи и говеда.
    Резултата беше плачевен и кривите кратуни събраха жалките 1300 лева!
    А уж хиляди и милиони били? Днеска пък налазили авантата на самуила?
    Локото уж празен стадион, уж фенове нямали а 6 бона за нула време ? Скоро първата статуя ще бъде факт и редом до детската площадка, уникалната чешма разположена на изпипан мини площад черно-белите фенове ще имат поредната гордост на своята сметка, сътворена от самите тях! Безценно!

    Когато фактите говорят, и боговете мълчат! Само простака с жълти цветове не!

    • 1
      5

      Прост си точно като бандит!!Ко ми дреме дали съм от Локо или Ботев щом има такава инициатива ве кромпел?Я се скрий някъде..пфу,тъпанар!!Колко събрахте от СМС?А?Ако трябва да се събират тия пари само от фенове на Локо кн,щеха да се съберат около 60-65 лв!Ами и да не съм от Локо кн,пак ще се включа според възможностите си ве толуп!!

    • Прави разлика между хореография и благородна инициатива ! Но както и да е …Само не разбирам защо Андрей не го побликува опитва се да прави цензура или какво ? Все повече този сайт ми пада в очите.Всеки е фен на един от двата отбора, но да побликуваш само позитивите за единия и негативите за другия е жалко ! Искам да попитам само защо не се побликува новината, че от Сърбия не са проявявали интерес към Неделев ? Защо не се побликува новината за това, че феновете на Локомотив организират благородна инициатива ? И също искам да попитам какво означава “тотална катастрофа” – става въпрос за контрлата на Локо с Марица ! Имам чувството , че ако Локото бяха паднали Андрей инфаркт щеше да получи ! И последно, кога най накрая ще има цензура в този сайт към потребителите , кога ще се намали агресията и обидите сред феновете ! Фен съм на Ботев , но този сайт е жалъв като собственика му

  7. Вече два дена ни вест ни кост от нащи канари във Велинград. Или потопа ги е помлял или са се свряли в стара станция дето мирише на мухал и ги е страх да си подадат носовете през прозореца. А знаем, че пиле намокрили се го, пишете бегало. Андро дай сигнал, живи ли са нащи канари в Ракитово или да бием камбаната???

  8. 1
    13

    БРАВО НА ДРЕНАЖА
    ААХАХХХАХХАХАХХХАХАХАХАХАХА
    Е НЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ

  9. 15

    А КЪДЕ Е КАРА ГЕРЕНА ?????
    МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ
    ХАХАХАХХАХАХХХАХХАХХАХХХХХАА

  10. 12
    1

    Догодина като пльосне един хотел и още два терена ще ви паднат мандибулите!

  11. 13
    2

    Навръх големия празник Банго Васил Караибрахим навести отбора си в Дедеагач.
    Кабадайлия беше Караибрахим. Като го гледаше човек, разбираше, че от него лъха могъщество. Това личеше по сърмалиите дрехи, кюстеци, кабадайлийски мустаци и атлазена чалма, на която имаше перо от фазан и червен рубин. До него застана Ахмед Кривия ага. Ахмед ага свали чалмата, наведе се и пи до насита, защото Караибрахим го бе черпил със серт ракия. Караибрахим гледаше към високата шилеста чука на кривото игрище в Дедеагач и нервно тракаше с пръсти пиринчената дръжка на ножа си, който беше затъкнал в силахлъка си. „Аамет Крив ага, той терена по-крив от теб, бе!?“- промълви кротко бея, но гледаше строго под мустак. “ То само една барчинка има, ефенди“- с разтреперан глас се обясни Ахмед Кривия и се приви. На тренировъчния терен кротко пасеше една крава и само се чуваше хрупкането на картълската трева и звънтенето на пиринчения и юлар…
    След тези думи Караибрахим сръга нервно джипа си и потегли право към петзвездния си чифлик.“- Това не е чиляк! Това не е и турчин! Това е казълбаш! – нареждаше Ахмед Кривия, след като джипа със сайбията замина.
    „- Мълчи, Сашко ага, анджак, края му е дошъл, та е такъв лют. Банката му фалира, от Интерпол го издирват. Само тук в Дедеагач е рахат…Пък и празник е днес….“-промълви Юли ага.
    Белият джип на Караибрахим наближи петзвездните сараи. На вратата чакаше баш треньорът Мър Стоилоглу от Аскьой. Караибрахим видя своя пазвантин и се усмихна:
    – Ошгелдин, Мър ефенди!
    – Ошболдук! – отвърна Мър ага.
    – Боюронуз! – покани го Караибрахим в ачик одаята, откъдето се виждаше и тренировъчния терен.
    – Е, разправяй, какво ново из твоя вилает, слушат ли момците, търчът ли, тренират ли?
    – Хаир, хаир, ефендилер! – отговори Мър Стоилоглу.
    Една кадъна донесе шекерлия кафе и двамата заотпиваха бавно.
    – Времето ще покаже, аратлик! – рече Караибрахим – но празник е сега, нашия Банго Васил, най-първият!”.
    Караибраим бръкна в пояса на потурите си и изкара кожена кесия и подаде три меджедии на Стоилоглу. – На, да се почерпиш!”
    – Аллах бин берекет версин! Да си жив и здрав дето ми даде треньорския пост в „Канарбахче”-Филибе кюлюбю. За твое здраве ще ги изхарча, ефенди!”- в умиление и със сълзи на очи целуна ръка Мър Стоилоглу и додаде:
    – Аллах да ти наспори имането!
    Когато се разделиха, Караибрахим ага му каза:
    – Много поздрави на твоята челяд-момчетата на терена, на цялото кюлюбю „Канарбахче”, и не забравяй приказката за коня!

    • Нещо истинско-Преди днешната последна тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Някъде 20-30 клушаря. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция. Левент Назифоглу бе категоричен, че неговия отбор е фаворит за купата!

  12. 5
    20

    Базата е един път:) Бягат мангалите в локвите, а дрехите закачени на къпините, а зад борчетата някои от резервите акат:)

    • 15
      2

      Гроздето е кисело ! Като нямаме наша , да оплюем и чуждата .

      • 2
        13

        Братчед, база като на Ботев в Коматево имат 2-3 отбора в Източна Европа!
        Вашите мангали са виждали такава база само телевизията!

        • 10

          Но не е високопланинска , затова Ботев ще води подготовка във Велинград .

        • А стадиона къде е?Няма такава простотия никъде,най-добрата база,в източна европа,а отбор,и стадион yok.

        • А Чи си видял една победа на афедето за целия си жалък живот и подриска шалварите:)

  13. 13
    3

    А ва локуту убуу тринират ама нащи кънарие ни тринирът ли ва? Се зъ локуту пишити пъ зъ кънарити нищу. Що ва?
    Можи щоту нащи съ мноу дубри. Нъ тях триниривки ни им трябвът. Ай кънариееее. Утивъм зъ бинзин амъ в селскътъ бинзинжийницъ. Там нафтътъ е лев и пидисе.

  14. 8
    15

    Катунарската сбирщина я изкарват на дъжда да я изкъпят. Там няма бани няма тоалетни. Свлачището е супер.

  15. 9
    5

    Само така,Машинии! Раздавай те се за да няма извинения като почне сезонът!

  16. 25
    3

    Как са направени тези терени. Толкова дъж,и няма кал, няма чим да излезне. Това е невероятно . Браво на фирмата изпълнител , дренажа е невероятен.

    • 15
      6

      Терените имат лек наклон и затова не се събира вода. Не е нещо особено, но за подготовка е идеално.

    • Догодина като пльосне един хотел и още два терена ще ви паднат мандибулите!

      • В Локи всичко е за догодина!Даже догодина Локо ще е шампион,а Ботев ще се разспада!И миналата година пак беше така. А аха

        • Какво е разСпада,жълт неграмотнико? Кажи честно, гласува ли за Барека? Оная селска мурва-фолклорен експонат ли ти преподава български език, Дормушали?

Коментарите са затворени