В понеделник бе последният ден, в който можеше да се заяви участие в турнира в памет на легендата Аян Садъков. Интерес към събитието е голям, както и броя на записалите се отбори.

Организаторите от Бригада Пловдив и Фенклуб “Локомотив Пловдив” проведоха пресконференция днес, на която ще представиха отборите и формата на турнира, и  изтеглят официално жребия. Представители на инициативния комитет на “Алея на легендите” от своя страна ще дадоха актуална информация за старта на проекта.

GlasTV излъчи всичко НА ЖИВО! Вижте запис:

13 КОМЕНТАРИ

  1. Браво на момчетата от Локомотив! Повече позитивни инициативи в града трябва да има!

  2. 1
    3

    КОМПЛЕКСИТЕ НИКОГА НЕ УМИРАТ!!!!!
    ЖАЛКА ИСТОРИЯ !!

  3. Браво за инициативата! Дано се получи хубав турнир. 18 отбора са сериозна бройка.

  4. 13
    3

    Чудесна инициатива на момчетата от фенклуба и бригадата

  5. 12
    3

    Ава ей горд жител на шикера у Стряма има само един знаен коч и той га е Стоян канара ва ахмак…….ни га бъркай двата щата ба кюнлия неден.

    • 2
      9

      АВА КЮНЛИЯ АНОНИМЕН ОТ СА ПРАИШ КАТ В СТРЯМА СТОЕНЧО СА СПОМИНА И СЯ АЗИ СЪМ НА МОДА БАТ КОЙЧО БОЗДУГАНА ВА ЕЙ КЮЛИЯ СМАЧКАН ОТ ПОРЯ ВСЕКИ КОЙ ИСКА ДА Е БАНДИТ ВА КЛЕПАР НАДРУСАН.ПА ДА ЗНАЕШ НАШ КРУШО Е АВЕР ОТ КЛАСА ВА ТА НАЛИ СЪМ СПОНСУР НА ПОЛВИН ОТБОР ВА АХМАК.

  6. 4
    13

    АНА ЖА ПРАЙ ПАРА ВА КАПУТИ ТУРНИРА ЖА Е МОНОО ЯК ВА.ЖА ВАДИМ НОВАТА СКАРА ИДВАЙТЕ, ЧЕ ИМА ВКУСНИ КИФТЕТА ОТ УМРЕЛИ КАТЕРИЦИ И КИБАПИ ОТ ДИВ КОЧ ВА.
    ПА НА АЛЕЯТА НА СПЛОТЯВАНЕТО ЖА ИМА ПРИМОЦИЯ ВА ЗА ВСИЧКИ ПО ЛЮБОВИЛНИ ЖА ИМА ДВА ТЕКА БЕЗПЛАТНИ БАТ КОЙЧО ЖА ПОРИ БЕЗ ДЕНГИ ДА ЗНАИТЕ ВА.КОЙ ИЗДЪРЖИ НА ИЕБЪН ЖА СТАВА ЛИГЕНДА И ГЛАВЕН ГЕЙ БАНДИТ НА ТРИБУНАТА ДЖЕСИКА ВА АХМАЦИ.
    ОТ СТРЯМА ИДВАМЕ 25 КАРУЦИ ВЕРНИ ЛОКУМУТИФЦИ ВА ,ОТ ШИКЕРА СА ПРИГОТВЯТ ДА ПРАЯ ПОРНО БЕЗПАРА НА АЛЕЯТА ВА ЖА ИМА ШОУУУУУУУУ ,МАЙ ОТ МАНОЛУТУ ЩЕ ИМА ИЗНИНАДА ТА СТЯГАЙТЕ СА ВА АХМАЦИ ИДВАЙТЕ НА СТАДИОНА.

    • 5
      7

      Ти си по-зле и от ония мангал ерол.
      Не падай на тяхното ниво ,олигофрен смотан.

        • Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Бухахахаха!

Коментарите са затворени