20:00 часа: Обследването на стадиона ще почне на 01.07. Това е разкрил Георги Самуилов пред феновете на срещата си с тях. От падането на КТБ до този момент в Ботев са инвестирани 12 милиона лева. Иван Йотков ще остане изпълнителен директор на клуба, а Ангел Палийски в управленското тяло. Община Пловдив е избрала фирмата, която ще извърши обследването, за да няма съмнения за качеството му. Бюджетът на клуба ще остане 3,5 милиона лева на година. В следващите дни Самуилов ще прати писмо до Апостол Апостолов за акциите на клуба. Най-късно до края на октомври ще се стартира реалното строителство на Колежа. 

19:00 часа: Като швейцарски часовник точно в обявения час Георги Самуилов придружаван от Ангел Палийски и Иван Йотков се запъти към срещата си с феновете на Ботев Пловдив. С тях в залата влезе и възрастен мъж, чиято самоличност за сега е неизвестна.

18:50 часа: Феновете на Ботев Пловдив, които ще се срещнат с Георги Самуилов се събраха пред залата за пресконференции на базата на канарчетата в Коматево.

18:25 часа: Георги Самуилов пристигна на базата на канарчетата в Коматево!

Днес от 19:00 часа на базата на канарчетата в Коматево кандидат собственикът Георги Самуилов ще се срещне с 30 представители на КПБП и обединени фракции ултрас. На срещата ще присъстват и членовете на УС на Сдружение Ботев 1912, което е притежател на 61% от акциите. Отсъстващ ще е председателят на Сдружението Апостол Апостолов, който късно тази вечер се връща от чужбина.

Именно на тази среща Георги Самуилов ще поиска пред всички контролния пакет акции на Ботев Пловдив. Очаква се той да разкрие плановете си за развитието на футболния клуб, както и за довършването на стадион Христо Ботев.

Двете теми вълнуват изключително силно привържениците на жълто-черните. Очаква се още в първите дни от следващата седмица УС на Сдружението и председателят му да се съберат и да обсъдят, това което ще чуя днес, а след това да насрочат Общо събрание, на което да бъде гласувано прехвърлянето на акциите на петролния бизнесмен.

Очаква се въпросното ОС да се проведе най-късно до средата на юли месец. Припомняме ви, че то трябва да бъде насрочено за минимум след 14 дни, а самата му подготовка също ще отнеме между 2-3 дни. Така реалният срок за насрочване на ОС е за дните около 10 – 14 юни. Още на следващия ден, след като ОС гласува прехвърлянето на акциите, те могат да бъдат джиросани на Георги Самуилов.

Очаквайте интересни подробности и новини около срещата, която ще се проведе днес от 19:00 часа в залата за пресконференции на базата на Ботев в Коматево!

62 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    5

    Много е хлъзгав , не вярвам да построи нещо.
    Боко го е пратил да си измие ръцете, а скоро си заминава.
    Пак ни клатят.

  2. 8
    6

    Много малко мишки посрещат котака, да не би да е пак на закрити врати ?

  3. 7
    4

    Онея лайнари,на една от снимките,дето са на тротоара срещу базата,данеби да са центрума?

  4. 25
    12

    “Ботев” Пловдив ще играе на “Колежа” през сезон 2019-2020, като за пореден път ще бъде първи по посещаемост.

  5. 9
    20

    Айде бре Андрюо няма ли Ексхлузина новина. Самуилов утре почва стадиона. Спиш лииииии????

    • 25
      10

      Важното е ,че ти и себеподобните ти мангали сте денонощно в темите за “Ботев” Пловдив…жалки мургави гейове!

  6. 12
    18

    ПИША ОТ БАЗАТА. САМУИЛОВ КАЗА, ЧЕ ОТ УТРЕ СЕ ПОЧВА РАБОТА ПО КОЛЕЖА. НЯКОЛКО ТЕЖКИ МАШИНИ И ДЕСЕТКИ РАБОТНЦИ ТОЧНО В 8 ЧАСА В ПОНЕДЕЛНИК ЗАПОЧВАТ ТОВА КОЕТО ОЧАКВАТ ХИЛЯДИ. СТАДИОНА ЩЕ Е ГОТОВ ДО КРАЯ НА ДРУГАТА ГОДИНА. ОТВАРЯЙТЕ ШАМПАНСКОТО КАНАРИ.

    • 3
      4

      Шампанското вкиснато, тотал щета , за фЬенувити – зилена трива !

  7. 12
    24

    Ще падна от смях……жива да не бях……двайсетина селтака се опънали като просяци на края на града и молят милостиня……..такова щоу и бат Стоян канара не може да направи у Стряма ва.

  8. 12
    21

    Жъ вдигъми ли стадионъ

  9. 10
    15

    Аре ва няма ли новини ва? Тоя дъ ни съ откажи чи ни знам.

  10. 16
    33

    Миризливи диви селяни.
    В Сопот се родихте в Коматево ще умрете!

  11. 31
    10

    Ужас, право си режа вените мангалски. Жълтите стадион ще строят. Ужас, мре ми се.

  12. 13
    25

    Леонсио отива да нагледа негрите в тръстиката , пак боза.

    • 13
      9

      Да бе… Знаеш ли колко ме боли кура за бандитите.

  13. 12
    26

    Самуилов знае ли, че тези джендъри го чакат?

    • 10
      2

      Джендърите са на едно друго место,питай ракетчикът!

  14. 26
    15

    Пичове усещате ли нещастните мангали колко са се насрали?Като видат крановете пак на стадиона ще се скрият като женки,няма да има кой да гаврим и кой да вкарваме по болниците с пръснати черепи и изпадали зъби 🙂

    • 10
      6

      На върлия ще му напълня устичката със спе…….ма а крема от куромела ще му го подам в дивия.

  15. 22
    26

    БУЛТРАСИ ДОВЕЧЕРА ВСИЧКИ ВИ ИСКАМ ИЗКЪПАНИ ОБРЪСНАТИ ОКОЛО ГЕНИТАЛИТЕ ГОТОВИ С ВАЗЕЛИНЧЕ ЗАЩОТО КАТО МИ ДОЙДЕ ЛИБИДОТО ДА ИЗПОЛЗВАМ ВАШИТЕ УСЛУГИ

    • 18
      10

      Манго ти така ли действаш преди среща на Гей дружината???Въпроса е реторичен ,ако знаеш що е това лилави вожде!!!

  16. 29
    17

    Очаквам много добри новини от срещата довечера.Ако Самуилов вземе акциите става мажоритарен собственик и ще трябва да строи стадиона.Догодина по това време вече ще имаме чисто нов модерен стадион в Пловдив.С оглед на доброто спортно-техническо ръководство и факта,че школата ни е от най-добрите в България аз лично съм спокоен за бъдещето на клуба.

    • 16
      22

      ГЛУПЧО КВО СЕ РАДВАШ КАТО ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА И СТАДИОН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

    • 12
      15

      Ъ9хъ , и аз това мислех, на ачкьопеците стадион да правя , по-скоро сервиз за смяна на масло.

  17. ЕРОЛ ВМЕРИСАНИЯ ЦИГАНИН С ЛИЛАВИЯ ВЕНЕЦ И МУСТАЦИ
    20
    8

    Ела да ме ебеш мен.
    Аз сам много секси миризлив циганин.Обичам да лапам чорки на тираджиите и сам от Локуту

  18. 19
    11

    Андрей, алчен тип си. Вземи направи сайта с регистраций и ще се изчистим от тази циганска злоба aka Hristo Bonev. Грозно е всички са сеят тази злоба. Народа хептен изпростя от този боко тиквоча. Кур за ГЕРБ и за Тотев два кенийски рязани

  19. 20
    31

    ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА СЕЛО КОМАТЕВО…ВЪВ 19 ЧАСА ВЪВ РАКИДЖИЙНИЦАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ГРАНДИОЗЕН СПЕКТАКЪЛ ПОКОРИЛ ВЕЧЕ ПЛОВДИВСКИТА КЛОАКА ГОМНЕЖА СЪС ОГРОМЕН УСПЕХ ОТ ЛЪЖИ И ИЗМАМИ ЗА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА КОМАТЕВО ЩЕ ДЕФИЛИРАТ ВСИЧКИ ОСТАВИЛИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ИМЕНАТА СИ ВЪВ КЛУБНАТА ИСТОРИЯ НА АФД БОТЕВЪ КОМАТЕВО….ОТ ИТАЛИЯ ПАОЛО ДИНУЧИ… ДИРЕКТНО ОТ ПАНДИЗА ВАСКО НИНОВ…. БРОКЕРИТЕ ДАНОВ И АЛЕКСАНДРОВ…. ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ-КОМАНДОСА .,..ОТ СЪРБИЯ ОТ БЕЛГРАД ЧОВЕКА КОЙТО СЪС ЕДИН ЗАМАХ ПРЕВЪРНА КОЛЕЖА ВЪВ ГРАДСКА КЛОАКА И НИ ОСТАВИ ЕДНИ 39 ПРОЦЕНТА ВЪВ НАСЛЕДСТВО КОЕТО ЗНАЧИ ЩЕ НИ ВЗЕМАТ И РАКИДЖИЙНИЦАТА ….НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО… КАРАИБРАХИМ…И НОВИЯТ КАНДИДАТ ЗА СЛАВА..ГОШО САМУИЛОВ ЕФЕНДИ КОЙТО ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА ДА ВЪРНЕ ОГРОМНИТЕ НАСЛЕДСТВЕНИ ДЪЛГОВЕ ВЕЧЕ Е СЛОЖИЛ НЯКОЛКО РОМИ ДА СЪБИРАТ СТОТИНКИ ОТ ХОРАТА КОИТО ПИКАЯТ И СЕРЪТ ВЪВ КЛОАКАТА… ВСИЧКИ ТЕ ЗАЕДНО ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ВЕЧНОЗЕЛЕНИЯТ ШЕДЬОВЪР ХИТА НА ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИЯ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  20. 6
    18

    Палийски не е служител на Самуилов за да внася каквото и да е било от негово име.

  21. 23
    17

    Самуилов е точен пич ще направи на мястото на говняжа един сервиз за смяна на масла и това е.

  22. 23
    13

    AZ GOSPODIN 500 SAM GOTOV DA NAPRAVQ PUBLI4NA SVIRKA DOVE4ERA NA GOSPODIN SAMUILOV ZA DA MI DAVA PO 500 LV I AKO TRQBVA I GA6TITE 6TE SI SVALQ ZA DA ZADOVOLQ NA BOSA JELANIETO.

  23. 21
    17

    САМУИЛЙЕ НАПРАВИЕ ГУМНЙЕЖА БЕ САМУИЛЙЕ

  24. 33
    21

    Нали, Ачо щеше да внася писмо, че Самуилов иска акциите, веднага след подписването за удължаване на концесията?
    Кой лъже, Пловдив дерби или Ачо?

    • 11
      15

      Отговора на тоя въпрос не е за прости бандити!

      • 5
        5

        Всичките ви шефове са бивши, настоящи и бъдещи пандизчии!
        Факт неоспорим.

        • 8
          3

          А вашите къде са? На оня свят колко шефа отидоха , а?

Коментарите са затворени