Бившият защитник на ЦСКА, Марица, тимове в Италия и националния отбор Красимир Чомаков бе изключително развълнуван след бенефиса си, който бе на стадион “Марица” в Пловдив. Шоуто между ветерани на двата бивши български отбори на бранителя завърши 4:4. След срещата  бившият сърцат защитник не изключи вариант да стане треньор на любимите си ЦСКА и Марица един ден. Ето какво заяви Чомаков след края на зрелищния бенефис. 

“Дълга и горе-долу успешна бе моята кариера. Искам да благодаря на всички, които бяха на стадиона, независимо от времето. Всеки даде всичко от себе си. Искам да благодаря специално на момчетата, които дойдоха от чужбина. Получи се празник за мен и за тях. Надявам се хората, които дойдоха, също да са останали доволни. Още веднъж искам да благодаря, че днес бяхме заедно”, бе емоционален Чомаков.

“Преминаването ми в ЦСКА бе голям успех за мен. Никога не бях мечтал да играя в чужбина. Но най-голямото удовлетворение щастие за мен бе да облека фланелката на националния отбор. По-велико нещо от това няма. Имам три отбора в моето сърце – Марица, Ливърпул и ЦСКА. Така съм си ги наредил, това е моето сърце и не мога да му изневеря. Надявам се Марица да върне славата си, а ЦСКА да бъде на първо място”, призна бившият защитник.

“Защо Лудогорец да не може да бъде спрян. Няма непобедими отбори в този свят”, сподели вижданията си Чомаков.

“Амбициран съм да се реализирам като треньор. Продължавам с това нещо. Защо да нямам амбиции някой ден да водя ЦСКА и Марица. Нищо не се знае”, разкри загадъчно Чомаков.