Още един аржентинец ще започне подготовка с Локомотив Пловдив, научи PlovdivDerby.com. След като вече ви разкрихме първи два от трите трансфера на черно-белите (Масоеро и Карагерен), сега ви представяме и четвъртото ново попълнение в състава на Бруно Акрапович.

Става въпрос за 24-годшиният юноша на аржентинския клуб Атлетико Рафаела Николас Канавесио. Снажният бранител може да играе като централен защитник и като десен бек. Той има италиански паспорт, показа проверка на PlovdivDrerby.com и също като сънародника си Лукас Масоеро, няма да заеме квота на чужденец в Локо Пд. Николас има два записани мача в елита на аржентинския футбол, става ясно от визитката му.

Според “трансфермаркет” той е без отбор от миналото лято, но това едва ли е така, тъй като според информация на PlovdivDerby.com именно това е играчът, който помощникът на Бруно Акрапович е харесал по време на посещението си в Аржентина преди 2 месеца.

Днес се появиха информации, че Локо Пд може да привлече и юношата на клуба Рони Абушев. Към този момент от Лаута отричат за подобен трансфер.

Още вчера ви информирахме, че Локо Пд е близо до още два подписа, след като си осигури тези на Карагерен, Кременлиев и Масоеро. Единият от тези футболисти е именно Канавесио.

Освен този още един подпис, който чакат от Локо Пд в близките дни, наши източници разкриха, че се очакват на Лаута за първата тренировка да пристигнат още футболисти, които да селектирани от Бруно Акрапович. По всяка вероятност част от тях директно ще подпишат с черно-белите, а друга част ще трябва да се докажат пред наставника и неговия щаб по време на лятната подготовка. Акрапович вече показа, че дори да е запознат добре с качествата на играчите, държи да види на живо тяхното функционално състояние преди да се премине към трансфер.

31 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Няма ли да вземем най-после някое българче, ама да не е от Арда Кърджали.

  2. 5
    4

    От къде идва тоя младеж?
    От Ветровитото плато на Патагония или от провинция Хухуй със столица Сан Салвадор де Хухуй?
    Много загадъчно..

    • 5
      1

      верно, бря!
      Сан Салвадо̀р де Хуху̀й (на испански: San Salvador de Jujuy) е град в Аржентина. Разположен е в Северозападна Аржентина. Главен град е на провинция Хухуй.

  3. 5
    3

    ?️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍??️‍????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Е НЯМА ПО ПРОСТИ МАНГАЛИ !!!

    • 3
      4

      ОЩЕ ЕДИН ЖЪЛТ ИЗРОД!Имам приятели ботевисти много свестни момчета,вие олигофрените от къде се домъкнахте?! Сигурно с № 20?!

  4. 16
    1

    СЛЕДВАЩИЯ ЩЕ Е МОМЧИЛ ЦВЕТАНОВ-ШИВАЧА, КОЙТО С КАРАГЕРЕН И АРАЛИЦА ЩЕ ЗАФОРМЯТ СТРАХОВИТО НАПАДЕНИЕ. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И МИХАЛЕВИЧ.

  5. 7
    13

    Тоя е същия ръгач като Езето.Освен да я блъска и рита напред,друго не може.Да им честит на Кюстендилските цигани.

    • 3
      1

      Коматевски ПОМАК, за онази работа ли си го държал та знаеш толкова за него?

  6. 10
    14

    Братя роми с тия аржентински баберици които събиораме жълтите ще ни разпоряд пак с 3-0.Ужас.

  7. 15
    14

    А ний с тия орязани бюджети и пишки ко шъ прайм ва???

  8. 21
    11

    Радостните новини за пловдивския любимец не спират.
    Тази година отборът начело с невероятния Бруно Акрапович ще газят наред.

  9. 23
    16

    Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка.

    • 20
      20

      Просто хората припадат от смях като разбраха кога за последно този е виждал топка. 🙂

      • 10
        11

        Нещо като белоземския от престоя му в Германия.

        • 3
          1

          Пуделче, по-тъпо сравнение не бях виждал. Да сравняваш Неделев с този анонимник е малоумно. Тошко поне играеше в Германия, а този не знае топката кръгла ли е, квадратна ли е.

      • 7
        10

        Не хората!Помаците от Коматево!

  10. 23
    22

    Ебаси, Локуту ще ни разпори тая година. Както само продаваме и няма финанс…Ужас.

    • 16
      17

      Глупак,ти си срам за локомотивската общност!Престани да се излагаш с тези болни комлекси!Тъпак!

Коментарите са затворени