Старши-треньорът на Ботев Пловдив заяви след равния с Лудогорец, че се надява тази седмица вече да има раздвижване около собствеността на отбора. “Закъсняваме със селекцията, закъснявaме с подготовката. Чакам новия собственик, за да разберем какъв ще е бюджета ни. Ще търсим попълнения в защита и ако продадем някой от офанзивните си играчи ще търсим негов заместник”, заяви Белия. Киров коментира представянето в мача като незадоволително. “С половин усилие – не става”, заяви старши-треньорът на канарчетата.

“Аз към Неделев съм имал интерес винаги. Всичко зависи от неговото желание. Ще се радвам да работя с него”, заяви пък старши-треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    12

    КИРОВ ЧАКА ОТ УМРЯЛ ПИСМО, ХЕРО ЧАКА БАБА НЕДЕЛЯ

  2. 9
    18

    Този Неделев го предлагат на всички, но никой не го иска.
    Вечно на село!?

  3. 6
    6

    Подкрепи отбора, обичай отбора другото нне на работа.

  4. 15
    25

    $ултра$ите чакат Годо !
    Или Шиши да им метне някой оглозган кокал.

  5. 23
    32

    Новия собственик който и да е той, да приготви едни 52 милиона борч за погасянане.

    • 39
      17

      Новият собственик другата седмица ще го разбере цяла България.Ще разбере за стадиона за трансферите и още няколко изненади.Тези 52 милиона откъде ги измисли?Много обичате да си фантазирате мангалите.Дон Крюшо още 10 години да ви клати и да ви разправя вицове.

      • 10
        28

        Сельо, много знаеш и си много информиран! И много надъхан! Да не изревеш на умряло при провал?

        • 27
          9

          Всичко е готово манго.По стадиона се действа всеки ден скоро ще има кранове и всичките мангали ще изревете на умряло.Това ще е последния пирон в ковчега на ФК Столипиново.

          • 8
            14

            А какво ни пука нас. Ние стадион си имаме. Собственик също.
            А вие откраднахте 52 млн. народни пари.
            Сега се опитвате да откраднете още.
            Скоро обаче тиквата ще е в пета глуха и тогава!!!???

  6. 45
    13

    Сезона свърши, да ударим калема:
    Ботев 5- то място
    Локо 8-мо място
    Преки двубой 0-0 и 3-0 за Ботев!
    Айде бегайте в Говедарци да потренирате още малко и новия сезон пак ще ви пробваме колко сте напреднали.

  7. 45
    6

    Положението е такова каквото е и да плачем файда няма , явно не можем да задържим основните състезатели без Тошко, Паоло, Стивън сме половин отбор, но като няма пари ще разчитаме на Белия да прави някви магии и да сме в средата ! Самуилов и той нищо не казва, Палийски мълчи като орех, те почват след 20 дена подготовка без никаква яснота, е тва вече е лошо ! Някъв си Шопов и той щял да мисли като, че ли е Марадона

    • 44
      18

      Тоя боклук палийски, пак ще руши-разпродава създаденото от г-н Киров. Иначе искаше 3 ПЪТИ този сезон да го гони и ония педерас кривия да докара вили овчия.
      За стиван вика дано го продадем за повече от 200 000€ (колкото му е откупната цена по договор) за да може да открадне разликата. За Тошо Неделев , сълзата иска да го продаде за малко пари в разград вместо китай, първо да прецакал немците с малко пари за тяхните60% и после парите където ще му даде домуса под масата да ги открадне.
      ЕЙ АНГЕЛЕ БОКЛУК ДНИТЕ СА ТИ ПРЕБРОЕНИ В НАШИЯ БОТЕВ. ЦЪРВУЛ СКЪСАН!!!

      • 15
        25

        Ти си боклук! Какво си направил за отбора? Намерил ли си два лева? Дал ли си два лева? Знаеш ли колко пари са необходими на отбора за издръжка? От както го няма Василев как се издържа отбора и се справя прилично без ясен собственик? … концесията не е загубена, а подновена… Това според теб кой ги е направил досега и продължава да го прави? Дай си отговори на тези въпроси, поразсъждавай малко и тогава си отваряй устата пак…

        • 8
          2

          Всичко знам глупак! НО най вече знам че тоя безработен сервитьор палийски се издържа от НАШИЯ клуб. Той никога ама никога не е дал и 5лв лични пари за Ботев. Винаги други ги дават и той само си щипва или прибира разлики от тпансвери под масата!
          пс: стани член на сдружението и на теб ще ти се отворят очите слепецо. А и да дал съм повече пари от ангелчо за клубът ни.

          • Без парите на Самуилов сме загинали.Всичко се движи от Йотков.Палийски няма думата,затова и не говори.
            Само с членски внос,билети и фен артикули професионален клуб не може да се издържа.Трябва да има собственик.

  8. 22
    19

    Няма по-голямо унижение за Ботев, от това заглавие 🙁 🙁 🙁

Коментарите са затворени