Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив сезира съдийската комисия към БФС относно решението на главния рефер Николай Йорданов да покаже директен червен картон на състезателя ни Анте Аралица в 91-та минута на срещата между Черно море и Локомотив в сряда (16.05).

“Видно е на видеоповторенията от двубоя, че такова нарушение не съществува. Надяваме се на адекватно решение на съдийската комисия и същия да бъде санкциониран съгласно правилника и разпоредбите на БФС”, пише в официалния сайт на черно-белите.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Перфектно съдийство! Стига сте ревали като жени !

  2. 3
    8

    Само жълти циганки коментирали и говорят за реване.. Ха – ха ..А бе мангалки прости, вие като пуснахте осем декларации за два дена след мача със Славия не беше реване..Бива да сте кухи и нагли , празни селски кратуни, ама толкова не бива., Завинаги на село , където ви е мястото

  3. 5
    4

    Мачът ще се преиграва!Но не с този съдия,съдия ще бъде Атанас Узунов!!Страничен-Фена!!

    • 4
      2

      А Задния ще бъде Езе и ще ти го набута до ушите Педал!

  4. 12
    6

    Що ревете ве черно-бели курви?Боли ли ви нещо?Мамичката ви курвенска мангалска!!!

  5. 17
    5

    Нали се кефихте на коментарите на оня с лице приличащо на ГЪЗ, когато ни нарече жени и после като курва си показваше съобщенията на телефона! Сега защо ревете, като путки срещу съдиите?

  6. 7
    7

    3 коментара с различни ника от глупака на 7-те морета (пловдивски сайта) – Рачо.
    Чакам го за преглед

    • 2
      3

      Докторе,що не отидеш на доктор?Може да се окаже че не си толкова зле колкото изглеждаш.

  7. 9
    5

    Тия жени ореваха света.Нямате отбор бе некадърници.Догодина изпадате.Наздраве Дон Крюшо мачкай малцинствата.

  8. 6
    7

    ????Не искат наказание, че не са им дали дузпа, за каквато реваха вчера, а искат наказание, че дали червен картон на Аралица, задето в гнева си посегна на другия юнак на земята. Може да не го е ударил зверски, НО му посегна. Спорно е дали червен или жълт, аз съм по скоро за жълт.
    Ама да искаш наказание на съдията за това е глупост. По-скоро претендирайте за наказание, че не са ви дали дузпата – по голям смисъл има…

  9. 15
    12

    Стига сте плакали, гей бандичета! Перфектен беше съдията! Цял мач на една врата се игра мача, те моряците ще ви бият и на реванша в Кюстендил.

Коментарите са затворени