Ботев Пловдив са отправили покана към няколко човека за нов изпълнителен директор на клуба. Вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев е едно от имената, които се спряга да заеме тази длъжност при канарчетата. Според слуховете, които витаят под тепетата обаче, вторият човек след Боби Михайлов в родната централа е отказал на канарчетата заради ангажиментите си във Футболния съюз. Друго име, което са спряга, е това на Вальо Михов. Третото е на Лъчо Танев.

PlovdivDerby.com се свърза с отговорни фактори от клуба, които категорично отрекоха тези слухове.

Жълто-черните в момента продължават да търсят футболен човек, който да застане начело на клуба, след като акциите на Сдружението преминат в Георги Самуилов. Дали като спортен директор или като изпълнителен, такъв ще има, твърдят запознати.

Все още обаче бизнесменът не е предприел крачката да поиска акциите на Ботев. Настоящите собственици на контролния пакет акции очакват Самуилов официално да ги поиска. Това може да стане или по официален път с писмо или чрез пресконференция, на която бизнесменът да обяви намеренията си.

Когато това се случи Управителният съвет на Сдружението ще трябва да свика Общо събрание. Това ще отнеме по закон 14 дни. На въпросното ОС членовете на организацията ще бъдат запознати от УС с точните намерения и искания от страна на Самуилов. При положение че членовете на Сдружението гласуват акциите да бъдат прехвърлени на бизнесмена, то в рамките на няколко дни ще трябва председателят на организацията Апостол Апостолов да ги джироса на Георги Самуилов.

Щом влезе във владение, Самуилов ще избере нов борд на директорите.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    10

    Пропуснали сте името на Боби Михайлов! И той е бил поканен за директор като за бонус му е бил предложен процент от ракиджийницата до базата!
    Боби още мисли, но има голяма вероятност да се съгласи! Даже Мимито жена му също щяла да участва в управлението като главна камериерка на базата! Палийски пък остава заместник директор като основната му дейност ще е да асистира на Боби в ракиджийницата и да пее романтични песни съпроводени от сълзи! Боби щял да доведе цялото БФС в ръководството на ботефЪ и по този начин да се извини на фИеновити на клуба за несвирената дузпа срещу Славия! Така ботиафЪ ще става шампион по два пъти годишно, а купата ще се дава веднъж месечно! Струежъ ще стане национален стадион, а химна на клуба ще бъде този на шампионската лига! След първата година на управление всички видещи европейски клубове ще станат сателити на ботевЪф като от там ще бъдат привичани най-силните играчи! Мачовете на ботяФ ще завършват винаги в тяхна полза, като задължителната разлика в резултата ще бъде 5 гола за тях! Това е едно от условията на бултраските за да бъдат джиросани акциите на новия собственик! Такова е тяхното желание още от времето, когато се молеха на Ирена Кръстева….Този път всичко е уредено и изяснено! ?????

    • Видяхте ли сега какъв съм палавник в коментарите?!
      Хоп..хоп…хоп… яздя във галоп
      щом премина в тръс ..
      влиза в мене хуй чевръст!

  2. 4
    6

    Predi nqkolko dni vidqh Ivan Iotkov s Marin Bakalov na edna benzinostanciq v pokraininite na grada. Predi tova gi bqh vidql i na drugo mqsto no mislih che e sluchaino. Sigurno pak mislqt da preskachat ogradite na bazata posred noshtite molq rukovodstvoto da vzeme merki!

  3. 24
    4

    Прадляци…нито сме селяни ното цигани като вас!
    Стадиона е на старта,а вие си забийте по една ракета в дивия.

  4. 8
    18

    Първо си намерете собственик. Че дори и Гинка Върбакова не може да я къндардисат….
    Пак ще трябват заплахи!

    • 14
      2

      Я се опитай да си обясниш простотията която си написал,да видим можеш ли.

    • 7
      3

      само от локото се самоизтъкват мазно…

  5. 16
    31

    Силното лице в нашия Ботяфъ жа е бай Наско казанджията от Стряма …..тъй ни зарече Стоян канара.

Коментарите са затворени