На скандали и развяване на жълто-черни шалове станахме свидетели днес по време на дебатите и гласуването на увеличаването на срока за строителство на стадион Христо Ботев.

Общинските съветници взеха решение за промяната с 43 гласа “За” и двама въздържали се.

Въпреки първоначалните изгледи точката да бъде приета с пълно единодушие, дебатите продължиха над половин час. Причината бяха предложения и изказвания на двамата сини съветници Пепа Деведжиева и Божидар Здравков. Последният бе особено активен в съжденията си, че това предложение не трябва да се приема като успя да влезе в остър спор с общински съветници от всяка една политическа група. Здравков и Деведжиева бяха двамата, които не подкрепиха предложението, но преди гласуването оттеглиха предложенията си, които щяха да възпрепятстват гласуването по същество на точката.

Пенка Деведжиева от РБ първоначално поиска предложението да бъде оттеглено, за да се разгледа по- обстойно от специална комисия и да влезе за гласуване след месец -два. В последствие тя оттегли искането си. Общинският съветник от РБ Божидар Здравков предизвика остри реплики, след като заяви, Ботев Пловдив няма пари за завършването на стадиона и обяви, че би било хубаво общината да си вземе стадиона.

Слави Георгиев нападна веднага Здравков, че говори глупости и обяви, че няма как Здравков да знае финансовото състояние на клуба, като добави, че няма как общината да дострои стадиона.
Иван Петков от БСП пък се закичи с жълто-черен шал и заяви и се обяви “за” предложението. Кметът Иван Тотев говори последен.

75 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  2

  Вече е ясно! “Вълчо с нелегалното такси” е Андрей!

  • 3
   1

   Всъщност той е и Рачо. И аз отдавна го забелязах
   Дига си тиража така, малоумния тънкопишковец с крива глава…
   Жалкар

 2. 12
  11

  Базата ни база, стадиона ни стадион ще стане, отбора ни отбор, купи титли. Мангалите газ пикаят с насрания си цигански катун.

  • 11
   6

   Базата ви с крадени пари
   Стадиона ви пак
   Отбора ви ГМО
   Купите ви подарени
   Собственика ви Шиши
   Феновете ви жени на комунисти слезли от селата
   ..
   представете си ако дойде нормално правителство, което спазва закона какво ще стане с вас….

  • 9
   7

   Турчинът Левент Назифоглу е новият собственик на “Локомотив” (Пловдив), съобщи досегашният собственик Емил Наков. Сделката вече е факт. Турчинът взе 97 процента от акциите на пловдивския клуб.

   ЕДИНСТВЕНИЯТ БГ ОТБОР С ТУРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

   • 8
    6

    Единствените развяли Турското знаме! Жълтите жени от Сопот!

    • 6
     7

     Развяли, за да се ебават с турския отбор Локо-Велбъжд

    • 3
     4

     Ето нещо научно за гейбандата от Лаута!”Международен скандал има и през 2007 година, когато провокация на дербито на Лаута коства дипломатически неприятности за България. Генералният консул на Република Турция в Пловдив Юмит Ялчън връчва протестна нота на българското Външно министерство заради поведението на привържениците на Ботев Пловдив. Действията им с издигнато наопаки турско държавно знаме и опита да се подпали публично били оскърбление и нарушавали добросъседските отношения между двете страни. В резултат главните заподозрени за инициатори на деянието са привикани от пловдивската прокуратура и дълго време си имат неприятности заради иначе недобре обмисления опит за подигравка с популярността на Локомотив сред етническите малцинства в Пловдив и ръководство му от чуждестранни предприемачи. За период от близо 10 години,Локо са водени посзледователно и по различно време от югославянина Рашид Жинипотоку (етнически албанец от Косово), кюстендилския бизнесмен Александър Тасев-Остапа (етнически циганин) и турските граждани Левент Назифоглу и Зеки Байрям, а Локомотив пък приютява в редиците си драстично голямо количество състезатели от Албания, Македония, Косово, Сърбия, дори Азербайджан.”Давай сега да видим.

   • 8
    2

    Ама го изгонихме, помашка жено. А вие му се кефите. Че чак го карате и да повтаря….

    • 4
     7

     Изгонихте го, като му свършиха парите циганино

     • 6
      1

      хаха. тази ли само лъжа успя да измислиш.
      Много си прост, Саше!

     • Той беше за един ден помако! Кога му свършиха парите?

 3. 5
  3

  Този на снимката не ви ли прилича на ГМО с крива глава от женски пол.
  На всичкото отгоре и комунист!!

  • 7
   5

   Турчинът Левент Назифоглу е новият собственик на „Локомотив“ (Пловдив), съобщи досегашният собственик Емил Наков. Сделката вече е факт. Турчинът взе 97 процента от акциите на пловдивския клуб.

   ЕДИНСТВЕНИЯТ БГ ОТБОР С ТУРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

   • 3
    2

    Ама го изгонихме, помашка жено. А вие му се кефите. Че чак го карате и да повтаря….

  • Не знам на кого прилича,но не прилича на гейбандит!

 4. 6
  5

  ДЕРЗАЙТЕ ЖАЛКИ МАНГАЛЧЕТА !!!!!
  ЧУДЕТЕ СЕ КАКВО СТАВА С КАТУНА ВИ А НЕ С ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ .
  АМА ПУСКИ КОМПЛЕКСИ КАКВО ДА СЕ ПРАВИ .
  ОТ ЖАЛКИ ПО ЖАЛКИ
  ОТ ПРОСТИ ПО ПРОСТИ

 5. 9
  2

  Едно нещо ми е интересно. Концесията е удължена. Самуилов взима акциите от Сдружението 61%. Почва да строи. Без да е собственик на 100%. 39% са собственост на фирма, която е запорирана от Държавата за кражба на пари. Въпросната фирма и тя е собственик на Ботев. Много интересно!

  • 8
   4

   спокойно, нали знаеш в коя “държава” се развива действието.
   Да го духат горките граждани – те ще са крайните плащачи на това, коеот ще се строй…
   Ти да не мислиш, че Самуилов(Пеевски) ще плати от собствения си джоб??!!
   Подготвя се нова схема с Общинска банка – същата като старата с КТБ, но с ново име…
   И на никои не му пука… даже по-глупавите се радват, мислейки си че някой нещо ще им построй…

   • 4
    4

    Ей тва циганите всичко разгадаха. Няма схема дето да им убегне. Така е щото четат Столипиново Дейли.

    • 4
     2

     гледай си нелегалното такси, ГМО с крива глава от женски род

 6. 13
  9

  Този на снимката е типичен представител на феновете на БотевЪ – комунист с крива глава с родове корени из Родопите.
  Щом този “индивид” е в Общинския съвет, смятай какви простаци са избирателите му – гражданите на този град!!
  Е сега вече имаш обяснение зашо България е една замираща страна, в която властва мафията, а всички можещи българи се изнасят за чужбина.
  Населението намалява, но не се притеснявайте – териториите няма да пустеят. Те ще бъдат заселено от други народи и етноси – я араби, я цигани, а китайци….
  За това “благодарете” само на себе си, защото сте го допунали – с мълчанието си ставате съучастници в схемата

  • 10
   9

   Типичен представител на Локо е Вълчо с нелегалното такси: Черен, мазен циганин, неграмотен и прост

 7. 10
  7

  Намери Локо в класацията на УЕФА? Гатанка за кюстендислки евробойци

  Българският шампион Лудогорец заема 50-ото място в годишната клубна ранглиста на УЕФА. Тимът от Разград е с клубен коефициент от 33.400.

  С второто най-предно класиране измежду българските отбори е Ботев (Пловдив). Коефициентът от 5.900 отрежда на „канарчетата 218-ата позиция.

  Берое (Стара Загора) е на 244-о място (4.900), докато Левски е на 255-а позиция (4.650). Литекс е 279-ти с коефициента си 4.150, а Черно море е с 10 места по-назад от „оранжевите“ с 3.900.

  На 290-ата позиция в класацията е ЦСКА-София също с коефициент от 3.900. Дунав (Русе) е на 302-о място – 3.650, докато Славия заема 304-а позиция (3.650).

  • 6
   6

   Глупендер,не само таксито ти е нелегално , а целият ти мозък(ако изобщо имаш такъв) е нелегален!С Рачо простачо сте лика прилика!

 8. 9
  8

  Очаква се в близките дни Самуилов да поиска акциите на клуба, като в момента 61% са собственост нс Сдружението, а останалите 39% на ТЦ ИМЕ.

  Все още не е ясно дали сдружението ще остане с 1 или 10%, като това ще бъде уточнено в близките дни.

  Веднага след като бъдат джиросани акциите Самуилов ще свика акционерно събрание, на което се очаква да бъдат направени сериозни промени в ръководството на клуба.

  Първите промени ще са в борда на директорите. Там ще остане Ангел Палийски и 1 човек на сдружението, като се очаква това да е Васил Наумов.

  Георги Самуилов ще вкара един от най- доверените си хора, като по всяка вероятност това ще е един от управителите на ИНСА.

  Един от основните спонсори Петко Ангелов също ще има свой човек в борда на директорите.

  Третия нов член ще бъде сериозен спортен човек, като името му засега се пази в тайна.

  Освен това Ботев ще има нов изпълнителен директор, като вече се водят разговори с него. Става въпрос за силна фигура в българския футбол.

  Досегашния изпълнителен директор Иван Йотков може би ще напусне клуба. Той многократно е изявявал това свое желание.

  Със сигурност Николай Киров остава треньор на Ботев, независимо от мейла разпратен до представителите на Сдружението.

 9. 13
  15

  От видеото се вижда, че този общински съвет е леш! Този Здравков е явно единица като качество и мисъл! Селянина с очила, който вика и се държи селски пък е ясно че е тъп комунистически внук и жалък жълтур!
  Било центъра, имало железа, не трябвало да има дупки….? Това не е нормално! Ами дайте да им построим стсдиона с пари на гражданите щото строежа бил в центъра на града? Смях и простотия!

 10. 18
  12

  Съзирахте ли Цацаров гейбанда?А Путин?Да не забравите и Тръмп!!!Я и шахиншахът на Иран,а ?Или оня,северно корееца?Все някой ще помогне в мъката ви!!Като начало започнете с валидол,мента,глог и валирян !Идват тежки дни за малцинството!!Но пък идват дните на черешите и градушките,ще има късче хляб и за вас!!Дано оцелеете,без вас смехът няма да е на ниво.Гранде президенте, да илядиш!!Мууууухухухухуйййй!

  • 4
   8

   Олигофренче,моля те да се опиташ да прочетеш пасквила си?

 11. 9
  14

  Стоян канара каза че стадион жа има ама у Стряма братя къйнари….бат Наско казанджията щял да го строи уа.

 12. 12
  8

  Просто това поколение обюинари се потомствени комунисти слезли от Родопската яка и пребоядисали се в различни цветове. Подобно е положението и в цялата държава на Тиквата

 13. 31
  12

  Всички подкрепят и обичат Ботев,защото е велик клуб
  Стадион ще има!

 14. 21
  8

  eeeeeee дано по-бързо построят стадион ХРИСТО БОТЕВ за да гледаме футбол от ЛУКСОЗНА трибуна за гости . БЛАГОДАРЯ .

 15. 18
  9

  Локуту кога почва в Европа?

 16. 23
  8

  Мангусти,като дойде време за вашата концесия да не запеете друга песен.Стадионът на Ботев го имало преди вас и ще го има и след вас.Като не искате да го гледате не минавайте през центъра.Няма кой да реве за вас.

  • 9
   5

   Те и без това не минават през центъра!Столюпиново е краен квартал 😉

   • 5
    2

    Минарето на изгрев бойс в Столипиново ли се намира?

 17. 21
  9

  ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛЧЕТА ПИКАЯТ КРЪВ .
  АХХАХАХХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХААХАХАХАХАХХАХХААХАХААХАХХХАХААХХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА
  НЯМА ПО ЖАЛКИ !!!
  НЯМА ПО ИЗМИСЛЕНИ !!!
  НЯМА ПО АНОНИМНИ ОТ ВАС !!! АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ

 18. 8
  5

  Кът баня нъ десит, чичи мъ сме дъ лилиуми. Първу ми упънъ ушити ду кръстът. Подли мъ упънъ. Нъ сйелу тъй жъ й….?

 19. 15
  21

  “мойто сърсе от малък е фен на ботиф пловдив”

 20. 12
  25

  В отговор на 2-3 жълти жени по долу, които казват, че в Общинския съвет и всички прослойки били и те жълти жени. Жълти са, защото не са от Пловдив, а чобани, помаци и сауни, дошли в града. 5-10% ги изключвам, всичко друго е смет!
  И тоя църв*л от БСП, дето се окичил с жълт парцал, защо го е направил? Идват избори…

  • 20
   10

   Правоверни братко, знаех си, че ще те намеря в темата за Ботев, та да те питам, кога ще е баражът за Лига Европа, да подкрепим любимото Локу – отборът на сарсата ни?

 21. 28
  11

  и ся кво стана? уж сме любимеца на Пловдив, уж те били от селата, а кво стана? цялата общественост и градска управа са жълтури… а ние колко сме? къде сме?

  • 29
   12

   Този бай ти Ставри не ти излиза от акъла, сигурно яко си му сърбал попарата?!

    • 11
     16

     Имитаторите ми имат криви глави, беден речник и фобия от чичовци:) Нещастно, продължаващо, кошмарно детство :)))))))

     • 12
      3

      За това ли вие с правите, като футболни топки глави/ пълни с това, което има в една топка/ изгонихте Камбура? Защото му е крива главата?

 22. 15
  16

  Кметчето задължил съветниците да гласуват е гати фарса и то политически с пръчка ония кумонягата с шала даже се понавел

 23. 35
  10

  Ако стане ще е най-добрия стадион в страната,може дори националите да играят по някой друг мач на него.Хора от други градове ще идват само заради атмосферата и заради това че е най-хубавия стадион ще привлича и децата на Пловдив да гледат футбол.Дори буферите ще идват да гледат големия Ботев и да го аплодират.

 24. 17
  37

  Фарс! Тази жълта рая от кметове, заместници и общински съветници трябва да бъде изметена! Тези лица са от огромна вреда за Пловдив! Не може ОС да се превръща в място за налагане на частни и лични интереси на частни дружества, както и да се веят жълти парцали! Това е обински съвет на гр. Пловдив а не селска вечеринка в която в същност се е превърнал общинския съвет и въобще управата на Пловдив!
  Заради тази шайка простаци, Пловдив няма да има нито стадион, нито силен футбол! Ще поживеем и ще се убедим! Жълтите мисири да се надяват, че ще имат стадион!? Сега следват поредните лъжи, надежди и после всичко постарому! Пловдив и гражданите му имат нужда от независими градоначалници работещи в полза на града! Футболните клубове пък и целия град имат полза единствено от довуршването на стадион Пловдив! Защо никой не говори по тази тема?

  • 39
   11

   Кмета гадин жълтур общинския гадин жълтур целия общински съвет гадни жълтури,целия град са жълтури не издържам повичи.

  • 27
   7

   Манго така е защото Пловдив е Жълто-Черен. Затова и Кметове, областни, общинари и пр. всякакви доктори професори- интелектуалци са от отбора на Пловдив.
   А вие циганета си имате столипиново аджисана и шекера, затова хайде тихичко и чиба- марш от нашите теми!

   • 22
    8

    Това е дискриминация от твоя страна! Забравяш циганите на Кюстендил и околията!

   • 2
    1

    Изгрев бойски изрод!В центъра на най-голямото циганско гето на балканите ви е фен клуба, тръгнал да се прави на българин?!Кривоглав мангал!

  • 28
   7

   Само пришълците от Кюстендил не разбраха че Ботев е символа на Пловдив.За това и толкова много хора от от всички прослойки го подкрепят.Днес беше поредното доказателство.

   • 3
    7

    Просто това поколение обюинари се потомствени комунисти слезли от Родопската яка и пребоядисали се в различни цветове. Подобно е положението и в цялата държава на Тиквата

  • 4
   2

   Абсолютно си прав. Но докато Лаута е арена за междуособици и разни знайни и незнайни фенклубове на адвокати и зъбари гонят собственик след собственик, то юе е така.
   Просто едни си налагат интересите обединени, а другите се карат като цигани.
   Подобни феодални междуособеци са довели до падането на България под турско робство пред 13-ти век. Сега историята се повтаря на всички нива. КОЙ коандва държавата докато българите се карат. Кой камандва града докато локомотивците се карат?

 25. 36
  8

  Жълтите ако направят стадиона става страшно за нас майка ни дейба локомотивоциганска.

 26. 6
  28

  Дукугъ ут упщини Куклин и Стрямъ жъ бъдим ивани? Днес пуказъхми, чи жъ съ
  кръдйе нъ волйъ!!!! Саде кьондареееее!!!!

  • 5
   2

   Боли ли – мангал прост?
   Пу да ти еба майката, циганска.
   Така е и все по-болезнено ще става!

Коментарите са затворени