Оферта от чужбина за голмайсторът на Ботев Пловдив Стивън Петков има, но за момента тя е доста несериозна в цифрово отношение, научи PlovdivDerby.com. По-сериозна такава към нападателя е имало през зимата и е дошла от Полша. Тогава обаче до сделка не се е стигнало.

Днес в пресата се появи информация, че Лудия е пред трансфер в чужбина.

Той обаче има договор с Ботев до лятото на 2019 година. След силния сезон, който прави, интерес към него не липсва. Нападателят вече има 12 гола, повечето от които след включвания като резерва.

Негов мениджър е Генади Вучков, който работи заедно с Георги Градев. Той усилено промотира своя клиент, който се утвърждава като един от най-добрите български нападатели в момента.

9 КОМЕНТАРИ

  1. Ние даваме 20 лева и 48 стиотинки за този велик гол-майстор. Може да платим и с турски лири братя канари.

  2. 3
    3

    На Никой не му Трябва Футболист който участва в Уговорени мачове!!!

  3. 8
    25

    Стивън няма никакво намерение да остава в ботев! Колкото му вземете, взимайте, защото той не желае да стои в този клуб! Нито го обича, нито му харесва там, нито желае да играе в клуб, който е подлога на Лудогорец, Литекс и играе редовно уредени мачове! Стивън е изключителен футболист, който има голямо бъдеще! То обаче не е в клубче, където ценят повече някви циганета от Бразилия, а той трябва да търка скамейката нищо че бележи два пъти повече от всички циганета заедно!
    Питайте го. Ако не, съвсем скоро ще разберете дали е истина!? Ще ви изкаже благодарност, защото е интелигентно моче, но искрено НЕ желае да остане в този клуб!

    • 17
      4

      Има договор за още една година, не знам как ще си тръгне по собствено желание!

      • 4
        15

        ами вие обичате да работите с принуда…

    • 2
      1

      Ти виж ония,тримата,дето до довечера ще си бият камшика от гейбандата.Никой не иска да е гейбандит.За стивън не бери дерт.

  4. 22
    8

    Първо ставам се класирам за Европа .
    След това вкарвам 10 гола в турнирите.
    После ставам шампион с Ботев.
    Тогава Западна Европа!

Коментарите са затворени