Оферта от чужбина за голмайсторът на Ботев Пловдив Стивън Петков има, но за момента тя е доста несериозна в цифрово отношение, научи PlovdivDerby.com. По-сериозна такава към нападателя е имало през зимата и е дошла от Полша. Тогава обаче до сделка не се е стигнало.

Днес в пресата се появи информация, че Лудия е пред трансфер в чужбина.

Той обаче има договор с Ботев до лятото на 2019 година. След силния сезон, който прави, интерес към него не липсва. Нападателят вече има 12 гола, повечето от които след включвания като резерва.

Негов мениджър е Генади Вучков, който работи заедно с Георги Градев. Той усилено промотира своя клиент, който се утвърждава като един от най-добрите български нападатели в момента.

9 КОМЕНТАРИ

 1. Ние даваме 20 лева и 48 стиотинки за този велик гол-майстор. Може да платим и с турски лири братя канари.

 2. 3
  3

  На Никой не му Трябва Футболист който участва в Уговорени мачове!!!

 3. 8
  25

  Стивън няма никакво намерение да остава в ботев! Колкото му вземете, взимайте, защото той не желае да стои в този клуб! Нито го обича, нито му харесва там, нито желае да играе в клуб, който е подлога на Лудогорец, Литекс и играе редовно уредени мачове! Стивън е изключителен футболист, който има голямо бъдеще! То обаче не е в клубче, където ценят повече някви циганета от Бразилия, а той трябва да търка скамейката нищо че бележи два пъти повече от всички циганета заедно!
  Питайте го. Ако не, съвсем скоро ще разберете дали е истина!? Ще ви изкаже благодарност, защото е интелигентно моче, но искрено НЕ желае да остане в този клуб!

  • 17
   4

   Има договор за още една година, не знам как ще си тръгне по собствено желание!

   • 4
    15

    ами вие обичате да работите с принуда…

  • 2
   1

   Ти виж ония,тримата,дето до довечера ще си бият камшика от гейбандата.Никой не иска да е гейбандит.За стивън не бери дерт.

 4. 22
  8

  Първо ставам се класирам за Европа .
  След това вкарвам 10 гола в турнирите.
  После ставам шампион с Ботев.
  Тогава Западна Европа!

Коментарите са затворени