“Оправих си телефона! Правим всичко възможно на сесията на 10.05 ще гласуваме 2-годишно удължаване на срока за строителство на стадион Христо Ботев.”

Това зaяви днес кметът на град Пловдив Иван Тотев, след като и на днешната сесия не влезе точка за Колежа.

“Срокът на самата концесия остава същия”, уточни градоначалникът.

“Вие се шегувате, но на мен стъклото ми се счупи и когато се опитах да си прехвърля данните на компютъра ми поиска пин код. Беше голяма драма. Ангел Палийски снощи ми е звъни и ми казва: Давайте, давайте! Така обаче не става, трябва да мине решението през комисиите и тогава да влезе в сесия. Феновете остават с впечатлението, че нищо не правим, но не е така. Обсъждаме варианти, но тези варианти не могат да се дискутират публично, защото са само варианти. Такава точка няма как да влезе като извънредна, защото е прекалено важна. Благодаря им за инициативата да ми купят нов телефон, но се справих и сам.”, добави още Тотев.

53 КОМЕНТАРИ

 1. 5
  8

  Цирка продължава, а Коматево остава

 2. 11
  4

  Значи удължавате концесията..
  Най-доволен ще е Ачо лапача, който на всяко новогодишно събиране пак ще пуска по една сълза, но с другото око ще гледа как да открадне.

  • 10
   4

   Журналистите трябва да са стожер на справедливостта и обективността… а те са просто едни подлоги и в случая- фенове с цветни очила….
   Гражданското ни общество е точно такова, каквито са ни моралните принципи….

 3. 12
  3

  Никога градски, никога България няма да стане нормална правова държава.В България няма гражданско общество, няма работещи институции,в България има управляващи,защо те трябва да ни управляват,те трябва да работят за нас,а не да ни управляват,ние ги назначаваме на работа,ние им плащаме заплатите,а те ще ни управляват.ПРЕЦЕДЕНТ.

 4. 15
  7

  Докога този кмет ще прави самопризнания по медиите и прокуратурата няма да прави нищо за да защити интересите на държавата и на нейните граждани?
  Кога България най-после ще стане нормална правова държава??!!

  • 12
   3

   do kato ima tapaci da glasuvat za GROB !!!

 5. 18
  14

  “Обсъждаме варианти, но тези варианти не могат да се дискутират публично”…. а прокуратурата знае ли за тези варианти, който не са за пред хора?
  Защо не беше спазен закона и не беше прекратена концесията със съответните последствия за нарушителите?! Кой ощети и продължава да ощетява гражданите на Пловдив? Какви са сега тези допълнителни декари??!! Кой ги е поискал?
  Кмета да не е собственик на този град, че така лесно да раздава имоти на разни НЕИСВЕСТНИ типове?!

 6. 20
  14

  Такааа.. Сега е време да се сезира прокуратурата.

   • 15
    13

    ”тъпука” от кой помашки буквар е сливо недоклатена ?

   • 11
    8

    Простачо , нямаш втори клас!Не пиши неграмотии! Геладай си козичките , те са ти единственият ти шанс в Коматево!

    • 2
     2

     А ти прочете ли какво си написал бе – полски свирачо?
     Не си гледа посрания, цигански гъз, тръгнал да обижда и да се подиграва на хората!
     Абсолютен комплексар си и излагаш не само себе си, но и отбора на когото симпатизираш!
     Наричаш хората – селяни – без да ги познаваш, което автоматично определя теб като такъв.
     Не пропускаш да бълваш помия под всяка тема за “Ботев” а в същото време отбора ви губи мач след мач от дънните риби. Трибуните ви оредяват от мач на мач все повече, явно и това не те вълнува, важното е да плюеш и да кълнеш “Ботев” и феновете му!
     Пожелавам ти да си жив и здрав и ако може – бъди по позитивен, така живота ти ще стане с една идея по-добър и по-дълъг!

     • 1
      1

      А вашите трибуни по-пълни ли стават?

   • 10
    6

    Рачо,не си прав, трябва да им се търси отговорност за всичко,(освен ако и ти не си част от тях,и затова не го желаеш).

    • 6
     7

     Ами конкретизирай се,в какво в случая да се търси отговорност?Манговците им се стъжни че стадиона ще се поднови,нещо страхотно за Пловдив,и ти им пригласяш.прокуратурата и незнам какво още.Глупости на търкалета!А Бай Ставри да погледне в огледалото и ще види какво е тъпук!

     • 6
      7

      Имахте 3 години да го “подновите”, но не го напраихте. Защо?!
      Всяко вливане на държавни средства в частна фирма е престъпление.
      А за Пловдив би било страхотно да се направи стадион Локомотив, Пловдив, Марица… но за тявх пари НЯМА… а за частен ФК Ботев как има?!

     • 3
      5

      Рачо,видях,че си реагирал на коментара ми,и затова ще изкажа мнение.На кого да потърсим отговорност?Отговарям:Не на циганите,а на тези, който ни правят на цигани.Много правилно го казваш:На манговците им се стъжни….Защо Рачо им се стъжни(прав си да ги наричаш така), защото те изядоха и изпиха всичко,и сега когато въпросните милиони,им висят върху главите,те намират, толкова,точни, конкретни, и най-вече законно обосновани оправдания,от сорта,бях в чужбина,счупих си телефона,нямаше такава точка в дневния ред.Рачо,ако този стадион се случи,найстина ще е нещо уникално за Пловдив.Рачо,ако имаш други въпроси задай ги,ще си дам мнението.

     • Локо, кого си мислиш, че ще заблудиш с този ник.
      Имам чувството, че сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш.
      Лекаря ти какво казва по този въпрос

 7. 15
  16

  Бат Венци , затвори им базата на тия бездомници! Не стига , че им разреши да играят там, а те неблагодарни! С тия обиди към теб направо съдействай за закриването им! Да не се мъчат!

  • Бат ти Венци тоя път така се осра, защото има доказателсрва за всичките му тъпотии и срещи със Ставров има доказателства и за договорката му с Левски и затова дъртия мазен лъжец сега ще кротне като агънце!

 8. 6
  4

  В под на Сланинената топка коментара, няма анонимни потребители,знаят,че за нула време ще бъде спомената родата му до девето коляно.

 9. 14
  9

  Коя година ?

  Защото при мен се влиза с предварителна заявка !!!

   • 6
    5

    Ти си правен отзад , така че не се прави на остроумен , ха,ха, ха, как ти го забих Селчо !

  • 2
   4

   Канар,имаш в предвид с неприлични средства.

 10. 20
  8

  На сълзата телефона може да намериш точно за 5 мин, мамин! Не ни занимавай с твойте стъкълца и пин кодове. Драмаджия

  • 20
   7

   абе, лъжец – чист гербаджия!

 11. 18
  17

  Само да не стане като с преиграването. Уж искаме преиграване, ама знаем, че няма как да стане защото ние самите им полегнахме. Та да не стане така и с Колежа. Искаме удължаване на срока, ама знаем, че няма ка да стане, щото нямаме кинти за строеж.

  • 14
   8

   То си е точно така. Това е само за удължаване на агонията и замазване очите на феновете.

 12. 21
  19

  Уплахата от Гранде Ботев на църнобели скунксове е толкова голяма,че им идва да скочат до жълто черното небе но явно няма да дойдат на себе си от мъчителни и отчаяни мигове да се надигнат и те паралезирани …

  • 12
   9

   Гранде кой? Ще ви шибат на всички фронтове, както оня ден ви еба Венци с големия ..

   • 7
    4

    Аналке надървен е разтваряй си дивия тогава…

 13. 21
  41

  Питам аз – защо на стадиона в Коматево се разрешава да се играят мачове? Ходили ли сте там? Там е заложена бомба, която жестоко цъка и всеки момент ще избухне. Всеки момент може да се стигне до смъртен случай. Това е някакво тренировъчно игрище с ужасяващи трибуни, а най-долу – на първите редове, съм забелязал да има деца. Какво чакаме – на български „Хейзел” или „Хилзбъро” да станем свидетели?
  Сега за Славия. Ние достигнахме до финала с много труд. Погледнете колко отбора отпаднаха от турнира, но нито един от тях не подскочи и не нападна съдиите. Само един орева цял Пловдив и даже цяла България.
  Искали дузпа, нямало засада. Да, ама при засадата играчите спряха да играят, защото страничният рефер беше вдигнал флага си. Освен това да връщам ли назад лентата и да припомням ли, че в началото на двубоя и ние имахме претенции за дузпа.

  • 22
   14

   Бухахаха абе еврейче я изчезвай да лапаш на дебелия лайната !

  • 9
   13

   ти ли свири на мача тая засада и то след гола? – ножа е надървен за гейове…

  • 15
   8

   Кой си ти бе паляк, жалко отборче с жалки фенове, чиста дузпа и никва засада клоун, нямаш ли съвест бе селяк че си тръгнал да говориш за мача, това е най жалкия финалист слаБия

  • 4
   8

   Imahte li pretencii da ni lapnete kurovete? Ili loaneto na gnusnata svinq venci vi stiga?

  • 6
   4

   Щом е толкова отворен дебелата свиня,че базата ни не става за мачове,да каже защо СлаБия си играят домакинствата на националния стадион,а не техния???

   • 7
    4

    Ами да – точно това казва човека – като нямате стадион ще играете на националния…

 14. 18
  21

  Няма такъв цирк

 15. 16
  28

  Има ли жълта женска мисирка да вярва , че Лайнежа ще се построи и ГМО-то ще играе там срещу отбора на чичо Венци и съдия С. Ставров?

  • 15
   9

   Как чакам ваш важен мач, в който да ви се случи същото. Как го чакам черно-бели гейове, само че при вас важен ще е равен на бараж за изпадане.

   • 6
    7

    на нас съдийските тесли се случват всеки мач… гнусна жено на ДПС

    • 7
     8

     не знам, той ачо сълзата му го лапа, трябва да питаш него

Коментарите са затворени