Ето така Ставров спря Ботев Пловдив! Ето така се свири полуфинал! Ето това е съдийсвото в България през 2018-а година!


20 КОМЕНТАРИ

 1. Венци, да знаеш че има Господ и той всичко ще ти върне… Който гроб копае, сам пада в него !

 2. 3
  5

  НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ КАНАРИ. МАЧЪТ БЕШЕ СПАЗАРЕН НА ВИСОКО НИВО.ТРЯБВАШЕ ДА ПАДНЕМ. ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА.

  • 2
   1

   Аз също съм уверен в това. Днес Литекс София ще се разходи на полуфинала за да прати Левски на финал и там говедата трябва да получат Купата(те иначе не могат да я заслужат) – лично разпореждане от ББ.

 3. 3
  10

  По-лошото за вас е, че чичо ви Венци, на който много се радвахте когато говореше глупости за Локомотив, толкова се е ядосал, че ще ви затвори ГМО-то скоро.
  Ама на този свят всичко се връща. Не може цял живот с крадена народна пара

 4. 9
  12

  Андрей и всички останали жълтури, ммого добре знаехте както вие така и цялото ви жълто ръководство, че тая година финал и купа няма да ви дадат пак! Затва ревахте две седмици с декларации, защото го знаехте! Затва футболистите ви не играха нищо днес!
  Да съдията ви поряза, но вие бяхте съучастници в това порно и всички го видяха! Футбола ни отдавна е една кочина, както и държавата благодарение на пребоядисаните комуняги, които в парламента са уж врагове, а в същност всички са заедно пред тавата с баницата! Пускат от време на време фандък чрез някоя купа, собственик или осветление и после правят каквото си поискат! Личните им медии пускат фишеци на простите фенове, за да се джавкат и самоизяждат с цел да прикрият реалността и далаверите и накрая ни футбол, ни стадиони ни нищо! Ние тук си играем на кой бил по-велик! Жълтите или черно-белите, а истината е съвсем другаде и празните стадиони НАВСЯКЪДЕ доказват всичко това!!!

  • Чудесен коментар съдържащ цялата истина за бутафорната ни държава! И за да не бъда съучастник в това престъпление спирам да ходя на мачове!Днес наистина се почуствах употребен и съучастник в престъпление- престъпление към футбола! Най- лошото в случая е, че организаторите на престъплението точно това целят- да няма хора по стадионите и да си правят черното тото безпрепятствено и да си нагласят резултатите!

  • Прав си буфер, освен в частта че ние сме във филма. Точно вие пък да го кажете – от Тотомотив.
   Но по принцип за държавата си прав – ЗАТОВА НЯМА ПУБЛИКА ПО СТАДИОНИТЕ – ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНО !

  • преименуваният селянин на пловдив си чисто Луд..

 5. 9
  13

  А баба Неделя цял мач си бърка в носа, съдяня ни виновен, ъ.

 6. 8
  13

  Андрей, много ниско падаш момче! Що не му дадеш и адреса?

 7. 14
  5

  Правилно сте написали престъпници а щом са такива ръководството на ботев да сезира прокуратурата щом арестуват кметове данъчни полицаи доктори защо да не арестуват венци стефанов и съдията не може повече така

 8. 8
  20

  Перфектно съдийство.
  От какво всъщност реват жените??!!
  Когато режеха Локомотив се радваха, а сега реват като ГМО

 9. 25
  5

  Досега чичо Венци някак си минаваше за един приятен особняк който на моменти беше и доста оригинален. С коментарите си обаче за съдията преди този мач и това което каза след него той показа истинското си лице на един компрометиран човек.

 10. 9
  26

  Стига реване бе мастии бездомни

Коментарите са затворени