Ето така Ставров спря Ботев Пловдив! Ето така се свири полуфинал! Ето това е съдийсвото в България през 2018-а година!


20 КОМЕНТАРИ

  1. Венци, да знаеш че има Господ и той всичко ще ти върне… Който гроб копае, сам пада в него !

  2. 3
    5

    НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ КАНАРИ. МАЧЪТ БЕШЕ СПАЗАРЕН НА ВИСОКО НИВО.ТРЯБВАШЕ ДА ПАДНЕМ. ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА.

    • 2
      1

      Аз също съм уверен в това. Днес Литекс София ще се разходи на полуфинала за да прати Левски на финал и там говедата трябва да получат Купата(те иначе не могат да я заслужат) – лично разпореждане от ББ.

  3. 3
    10

    По-лошото за вас е, че чичо ви Венци, на който много се радвахте когато говореше глупости за Локомотив, толкова се е ядосал, че ще ви затвори ГМО-то скоро.
    Ама на този свят всичко се връща. Не може цял живот с крадена народна пара

  4. 9
    12

    Андрей и всички останали жълтури, ммого добре знаехте както вие така и цялото ви жълто ръководство, че тая година финал и купа няма да ви дадат пак! Затва ревахте две седмици с декларации, защото го знаехте! Затва футболистите ви не играха нищо днес!
    Да съдията ви поряза, но вие бяхте съучастници в това порно и всички го видяха! Футбола ни отдавна е една кочина, както и държавата благодарение на пребоядисаните комуняги, които в парламента са уж врагове, а в същност всички са заедно пред тавата с баницата! Пускат от време на време фандък чрез някоя купа, собственик или осветление и после правят каквото си поискат! Личните им медии пускат фишеци на простите фенове, за да се джавкат и самоизяждат с цел да прикрият реалността и далаверите и накрая ни футбол, ни стадиони ни нищо! Ние тук си играем на кой бил по-велик! Жълтите или черно-белите, а истината е съвсем другаде и празните стадиони НАВСЯКЪДЕ доказват всичко това!!!

    • Чудесен коментар съдържащ цялата истина за бутафорната ни държава! И за да не бъда съучастник в това престъпление спирам да ходя на мачове!Днес наистина се почуствах употребен и съучастник в престъпление- престъпление към футбола! Най- лошото в случая е, че организаторите на престъплението точно това целят- да няма хора по стадионите и да си правят черното тото безпрепятствено и да си нагласят резултатите!

    • Прав си буфер, освен в частта че ние сме във филма. Точно вие пък да го кажете – от Тотомотив.
      Но по принцип за държавата си прав – ЗАТОВА НЯМА ПУБЛИКА ПО СТАДИОНИТЕ – ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНО !

    • преименуваният селянин на пловдив си чисто Луд..

  5. 9
    13

    А баба Неделя цял мач си бърка в носа, съдяня ни виновен, ъ.

  6. 8
    13

    Андрей, много ниско падаш момче! Що не му дадеш и адреса?

  7. 14
    5

    Правилно сте написали престъпници а щом са такива ръководството на ботев да сезира прокуратурата щом арестуват кметове данъчни полицаи доктори защо да не арестуват венци стефанов и съдията не може повече така

  8. 8
    20

    Перфектно съдийство.
    От какво всъщност реват жените??!!
    Когато режеха Локомотив се радваха, а сега реват като ГМО

  9. 25
    5

    Досега чичо Венци някак си минаваше за един приятен особняк който на моменти беше и доста оригинален. С коментарите си обаче за съдията преди този мач и това което каза след него той показа истинското си лице на един компрометиран човек.

  10. 9
    26

    Стига реване бе мастии бездомни

Коментарите са затворени