Феновете и футболистите на Локомотив Пловдив проведоха няколко минутен разговор след загубата на смърфовете с 0:2 у дома от Септември. След 2-3 минути играчите бяха изпратени с кратки аплодисменти от ултрасите на пловдивчани.

19 КОМЕНТАРИ

 1. 4
  1

  3 победи от 17 мача не говори за карък, а за некадърност!
  Толкова си могат, това е истината! Веско некадърника нито може да уцели топката, нито вратата и това ни е капитана.Нито атака, нито контраатака могат да направят.Вярно тичат, борят се, но като не я могат се получават много комични ситуации.Футболът не е лека атлетика! Акрапович може да ги подготви кондиционно, но не може да влезне на терена и да вкара топката във вратата вместо тях.Крюшо няма пари за по-класни футболисти.Оредяващите трибуни са достатъчно добър атестат за играта на отбора и работата на Крюшо и директорчетата му, които е назначил по приятелска линия, а не защото разбират от футбол и управление на футболен клуб.Чух му интервюто на тоя цървул. Хората идвали на терена щото в отбора имало ред и дисциплина.Къде видя хора тоя говедарски цървул, като вчера нямаше и хиляда човека.Дори и Славия вече има по-голяма агитка от нас.На никой обаче не му пука!!! Даже някои от тарторите го харесват и подкрепят.Най- голямата лъжа и заблуда е, че нямало кой.Има възможности, но цървула не иска да продава, а си търси съдружник! Кой нормален човек ще дава пари, и друг да му ги управлява?! Равнодушието ще ни затрие.Всеки се е отчаял и не му пука.Най- лошото е, че тоя прошляк от Говедарци го подкрепят, нищо че трибуните оредяват прогресивно след всеки мач.Едно дърво се познава по плодовете! Имаме за собственик изкукуригал комсомолски секретар, ръководство от глупаци не разбиращи от футбол и управление на футболен клуб и посредствен отбор от некадърници, които не стават дори и за Б гр.Надявайте се публиката да се върне.По-скоро ще се затвори озоновата дупка отколкото с тоя клоун начело!

 2. 14
  2

  Като броя,сте 38 фена на скелето! Хайде и аз да съм, объркал, слагам плюс десет! Не ми се броят другите, но не- повече от 300! Хайде 350!

 3. 16
  7

  -Буйрунус футбълар!
  – Буйрунус мангалар!
  – Победларъ не заман?
  – Победларъ йок!
  – Анаааааа Чок проблем
  – Йок проблем мангалар, Локумбахче до година шампиолар!
  Мангалар (феновете) след това обещание ги изпращат с кратки аплодисменти!

 4. 10
  13

  Жълтурци купете един телефон на Кметицата да се обади на благодетеля ви…

 5. 15
  7

  ще разследвам случая между фенове и футболисти и ако са отишли всичките 26 ма да пият в галакси без да ни поканат с чаво ще ги глоба с едно буре вино и едно агне

 6. 11
  13

  Момчетата играха мъжки. Второто полувреме имахме тотално надмощие. Скоро и головете ще дойдат.

 7. 16
  4

  Къде оня от Планетата на маймуните, за да каже, колко маймуна имаше в “Маймунарника?

  • 5
   15

   Да пу нечленоразделни звуци на Лаута!?
   Маймуните са си на Планетата на маймуните в Коматево

   • 10
    2

    Аз, не трябва да слушам!Пусни си запис на мача!

    • 3
     1

     Аааа това е клетката на СВРАКИТЕ . Тук е прието да се ГРАЧИ както го правят черно-белите СВРАКИ

   • Имаше 20-ина мангала, които пееха като подуенските баби на 5 гласа

 8. 18
  8

  Те феновете им са с пет човека повече от играчите, но ако изкарат и резервите, може и да са по-малко!

  • 25
   7

   ХАХАХАХАХАХХАХА Еби си и майката недоклатена , че глей колко фенове имате и всички имат мерак за нея ! ГРАЦИЯ БРУНО, ГРАЦИЯ КРУШО !

  • 14
   2

   Доко ПД, ако беше ходил на училище, щеше да знаеш, че се пише “вмирисан”! Но те мозъците са ви вмирисани!

 9. 37
  7

  Няма опасност. Футболистите бяха повече от феновете.

Коментарите са затворени