“Сокол” Марково и “Борислав” Първомай завършиха 2:2 в регионално дерби от 27-ми  кръг в Трета лига – Югоизточна група. Гостите могат да съжаляват повече, след като на два пъти повеждаха в мача и изпуснаха победата в самия му край. Те имаха и сериозни претенции към съдийството на рефера Валентин Железов от Бургас, който им отмени два гола, а звездата на тима Андрей Атанасов изрази възмущение в социална мрежа.

Първомайци поведоха в резултата, но Орловски изравни от дузпа. Отново “Борислав” поведе с 1:2, а в даденото от съдията продължение Миленов изравни за крайното 2:2.

Домакините от “Сокол” обвиниха противниковия отбор в арогантно поведение след края на мача, както и в това, че са нанесли щети в съблекалнята /вижте снимките/. От тима от село Марково информират, че щетите са били описани от делегата на мача Георги Захариев.

РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ТРЕТА ЛИГА – ЮГОИЗТОЧНА ГРУПА

снимки: “Сокол” Марково

3 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Изкарай си главата от пясъка,ако този отбор е две класи над Борислав,НЕ ЗНАМ КОЙ МАЧ СИ гледал.За цял мач два удара в противниковата врата-гол от дузпа видяна само от болния ,а може би подмазвачески мозък на рефера .Втория ви удар на класния пенсионерски отбор в 98 минута при трима лежащи ритнати първомайски футболисти и ЧЕТИРИ МИНУТНО ДАДЕНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ …….И накрая който гу познай халал да му й.МНОГО ДОБРА РЕКЛАМА ЗА ШЕФА НА СЪДИЙТЕ.

  2. 4
    1

    Делегата описа щетите,но кой материалните.Те бяха следствие от ДОБРОТО съдийство на бургаската пътуваща трупа с главно действащо лице ….желязов/А група.ДЕЛЕГАТА дали описа неговото 99 минутно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо ПЪРВОМАЙЦИ И УДАВНА УМРЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ.Цял мач гавра от първата минута,тикане на умрелия пенсионерски марковски отбор.Описа ли СРЕДНИЯ ПРЪСТ КОЙТО ПОКАЗА главния съдия на излизане от тунела за началото на второто полувреме ,на гостуващата публика,нагло арогантно пред делегата………..Даде четири минути продължение а марково вкараха гол в 98 МИНУТА………………..

    • 1
      7

      Нали знаеш, че вас никой не ви взима на сериозно, бе мен… С това тото ви лъснаха задниците и хората всеки мач ви гледат театрите… Как ще коментираш случая с нередовния Какалов, който влезе в игра срещу Карлово, без да е вписан в тимовия лист, игра десет минути и съдиите решиха на негово място да пуснат друг футболист…такава пародия виждал ли си някога…Тогава защо не писахте по медиите и защо не се жалвахте…всички мълчахте и същия този Сталев, който днес плюете ви скъта и ви спаси от служебна загуба…Вие сте срам за футбола… Днес Марково бяха две класи над вас, а и не само днес…Просто сме много по-добър отбор, това е ясно …

Коментарите са затворени