Ръководството на Славия взе решение да надуе цените на билетите за реванша с Ботев (Пловдив). Цената на пропуските за секторите “А” и “Г” на Националния стадион “Васил Левски” е 20 лева, обявиха от “Овча купел”. Както е известно, “канарчетата” спечелиха първата среща с 2:1, а решителната битка в София предстои на 24 април (вторник) от 18:30 часа на стадион “Васил Левски”.

Касите и вратите на Националния стадион отварят в 17:00 часа в деня на решителния двубой. За фенове на гостите от Пловдив са предвидени входовете 23 и 24, както и касата при сектор “Г”.

Цената на билетите за този полуфинал превишава сумата, която феновете на Левски и ЦСКА плащаха за трите дербита между двата отбора от началото на годината. За тях цените са по 10 и 15 лева.

Най-недоволни от решението на ръководството на Славия със сигурност ще бъдат запалянковците на Ботев, като се очаква реакция от “жълто-черните”.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    17

    Е какво толкова?! 20 лева ли не можете да платите?? А забравих! Вие сте свикнали да ви се дава – БКП, КТБ, Мамин Тотьо…. Все на готово искате…

    • 11
      3

      ОООООООООО КОЛКО СИ ПРОСТ, ИМА ЛИ СМИСЪЛ, С ТЕБ ДА ГОВОРЯ…………….

    • Циганино – мърляв, цените на билетите ви за скелето “Фесика” е 2 или 3лв. ако не се лъжа!
      И пак половината от 50-те мангала скачат през оградата, така че, точно ти не ми говори дали са много или малко 20лв! Въпросът е принципен, не може да има двоен стандарт!

  2. 15
    7

    и 50 да са ще ида няма по велик от БОТЕВ ПЛОВДИВ……АЙ КАНАРИ…..

  3. 7
    14

    Жълти жени, не се занимавайте с мен, че ще ви затрия! Дейбаваштамама жълтоциганска!

  4. 16
    7

    След това ти ли гнидо дебела ще говориш за проблемите в БГ футбола. Ти ли, който за 30 години не зави и една крушка на стадион Славия, а си в Изпълкома на БФС. Ти ли, който целува гъза на Домуса, а сега се извъртя от него и целуваш този на Ганчев. Ти си един от големите вредители на футбола в бг, а отбор като Славия с 20 си фена няма място в а група, въпреки, че създава млади таланти, просто няма смисъл от такъв отбор, лягаш на този и онзи

    • 2
      4

      Евала брат, каза ли им го!!!
      Докато не се научите да работите здраво за успехите си и търсите начин да спечелите по страничен начин, ще страдате както вие, така и българския футбол, феновете и като цяло държавата!!!
      Много сте евтини и не осъзнавате, че вече голяма част от българите са били навън или са все още там и знаят как трябва да стават нещата за да има развитие и се върви напред!!!
      Жалки комунистически утайки, на 100 години станахте и няма да ви дойде акъла в главата!!!
      От несгодите в живота да бяхте научили поне, че промяната трябва да е към добро……….

  5. 8
    19

    Браво чичо Венци! Довърши ги!
    Сръчкай и БФС-то за базичката! Кой е позволил да се играят там мачове от Първа лига?

    • 7
      2

      Заради такива прости мърши като теб България е на това дередже! Промиват ти мозъка за фалшиви ценности и си мислиш, че като мразиш и нареждаш и разрушаваш си гъзар! Бахти Балъка майна! Някой ден (може би) ше ти дойде акъла в главата, ама може да е късно……. Хвани живота си в ръце, гради, създавай, работи, помагай и ще разбереш колко хубав може да бъде живота! Дерзай анонимно НИЩО!

  6. 9
    15

    Даже евтино им ги пускам. Можеше и по-скъпи да ги направя, ама нали са на социални помощи и ги съжалявам горките канари.

  7. 18
    4

    Нашето ръковдство пак спи,Колко бяха цените за феновете на Славия на Коматево? Защо нямаше договорка колкото е цената за феновете на Славия,толкова да е и за нас в София.Този Дебелак докога ще си прави каквото иска ??? БФС Къде сте ???? Аз лично чакам с нетарпение следващият ни мач на стадиона на Славия,Дебелак ремонта е от нас !!!

    • 3
      9

      Ето това е вече истински селянин – кълне като безплодна жена

Коментарите са затворени