Бившият бранител на Ботев Пловдив Бобан Грънчаров коментира пред PlovdivDerby.com болка №1 на бултрасите – Колежа:
“Има голяма разлика, когато мачовете на Ботев Пловдив се играеха на Колежа. На Ботев му приляга да играе на него, а не на базата в Коматево. Никога няма да забравя дебюта си на стадион Христо Ботев срещу Славия, когато победихме с 3:0, а стадиона беше пълен. Няма да забравя и мача с Левски, в който атмосферата според мен беше нещо уникално. Тогава аз и Иван Цветков вкарахме головете и бихме с 2:0 и точно атмосферата ни помогна да го направим. Стадионът е много важен за футболистите и феновете, но и много важен за град Пловдив.
Колкото се може повече хора трябва в петък да са на Колежа и да подкрепят организацията и протеста! Колежа трябва да се построи възможно най-скоро!”

 

7 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    2

    Жълтите ще се оправат а ние с Ралица,Милица и Лепа Брена и с тоя смешен тренъор и с това пияно ръковоство а и Крушо го боли к… за нас РЕФАНА му писна и отиде при ЖЪЛТИТЕ напрово се заличаваме бавно но словно мили ми СТОЛИПЕНОВЦИ.

  2. 15
    4

    Бобане връщай се че имаме нужда от теб в Европа!

  3. 6
    25

    Този стадион може да бъде свързан само и единствено с нуждите на чстен футболен клуб! По никакъв начин не може да бъде полезен за Пловдив и граждните му освен на феновете на Ботев! За Пловдив от полза би бил единствено градския стадион, който би могъл да се ползва от всички!

    • 12
      3

      Колко ли ще го ползвате когато трябва да плащате за да играете там.

Коментарите са затворени