Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров разкри, че Ангел Палийски е в чужбина и урежда въпросът с новия собственик на канарчетата. Белия направи това разкритие пред колегите от PlovdivNews.bg. Цитираме дословно:

“-Получи се едно напрежение в последните дни. Можем ли да кажем, че Ботев трябва да има реален собственик, за да има повече спокойствие?

-Може би неяснотата поражда тези неща. Знам, че в момента президентът Палийски се занимава точно с това нещо и е в чужбина. Надявам се в близките дни всичко около нашата собственост да е ясно. И аз, и целият ми екип и отбора желаем това да стане.”

48 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Георгиус Георгиу и Гинка Върбакова ще обеденят усилия и ще поемат ГОЛЕМИЯ … клуб от Коматево.
    А може ДПС да назначи някой студент като в Кремиковци… нали БотяфЪ 2011 са “колежани”…. ужким де….

  2. 7
    12

    ЖАЛКИТЕ АНОНИМНИ ЦИГАНЧЕТА НИКОГА НЕ СА ЧЕЛИ СТАТИЯ ЗА ЖАЛКОТО ИМ ТОТО СЪЗДАНИЕ ТАКА КАКТО ЧЕТЪТ ПУБЛИКАЦИЙТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ .
    ХАХАХАХАХАХАХАААХААХАХАХАХАХА
    НЯМА ПО -ЖАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА КИР ОТ ВАС АМЕБИ ЕЛЕМЕНТАРНИ ,!!!!!!
    ЗА ТОВА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА БОТЕВ!!!!
    XAAAXAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAA

  3. 9
    10

    Левски и Локо са на Шиши, Крушо е паравн!

    • 10
      5

      Да и на Домусчиев! Локото е създадено 1912-та година и му подариха 2 купи! Те и КТБ бяха собственици на Локото, а Цветан Василев им беше истинския такъв!
      Крушарски е само параван!
      Всички го знаят!

    • 10
      5

      Точно! Чрез VTB и КТБ които бяха дъщерни банки! Те затва от тогава в. Локото се изредиха да идват сума ти левскари , футболисти, треньори и ръководители! Затва локото нямат победа над левски 25 години и редовно им полягат! Пеевски никога не е бил в ботев само сега палийски е при него щото са приАтели от училище! Те даже локото играят с жълти екипи ама нарочно не ги слагат да не ги усетят!

  4. 9
    6

    Работата на треньора е да си гледа отбора, а не да коментира, къде и какво прави Палийски.Този път използват Белия за да се продължи с Лъжите. Палийски е в чужбина колкото циганите са в първата шестица. Наближава края на март и трябва да се даде отговор за Колежа. Отново се измислят схеми като този път в лъжата е включен и Белия.

  5. 19
    22

    КИРОВ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОДСЕЩАМ ХИЧ НЕ Е ОРИГИНАЛНО ДА ИЗПУСКАШ ЗВУК АНАЛНО КАКТО МУ КАЗВАТЕ НА СЕЛО ПРЪЦКАШ КОГО ЗАБЛУЖДАВАШ ПРЕЗИДЕНТА ВМЕСТО ДА ОТИДЕ ПРИ КМЕТА ДА КАЖЕ КАКВО ПРАВИМ СЪС АГОНИЯТА ГРЕШКА КОНЦЕСИЯТА ИМАМ ПРЕДВИД ХОДИ КАТО ПАЗАРСКА ЧАНТА НАПРЕД НАЗАД И ДЕЦАТА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАТ НА ПРИКАЗКАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТА. И КОЛЕЛЖА ВСИЧКО СВЪРШИ ПАРИ НЯМА ЧЕ КОНЦЕСИЯТА ЩЕ БЪДЕ РАЗВАЛЕНА СЪЩО Е ЯСНО И ВМЕСТО СОБСТВЕНИК ИДВАТ БИРНИЦИТЕ ДА СЪБИРАТ ДЪЛГОВЕТЕ ПО НЕУСТОЙКИТЕ И ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА А..СЛЕД ТЯХ ИДВА ГОСПОДИН…..ФАЛИТ ЗАТОВА…ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ….. АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ… АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

    • 12
      9

      Черна маймуно, никак не е оригинално да крадеш текстове на Хиподил, поне ги цитирай лайнян плъх такъв, да ти с..а в У….а циганска.

    • АХХАХАХА ПАРИ ЩЕ ИМА САМО ,ЧЕ НЯМА ДА СА ЗА ЛОКО.ЛОКОТО НИКОЙ НЕ ГИ БРОЙ ЗА ЖИВ !КАКВО СТАНА С БАЗАТА КОЯТО ЩЯХТЕ ДА ПРАВИТЕ КМЕТА ВИ ГО ТУРИ АНАЛНО !НЯМА ЗАПЛАТИ НЯМА ПАРИ ЛОКОТО ОТНОВО ЩЕ ГОРИ !!!!! КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО САМО АФРИКАНЦИ НИЩО ДРУГО ВЪВ ВАШИЯ ОТБОР.А ОНИЯ ФИЗКУЛТУРНИК ЗА СУМАТИ МАЧОВЕ ИМА ЕДВА 2 ПОБЕДИ АХХАХАХАХА СМЯХ НА ПЪТ ЗА В ГРУПА ДА ПОЗДРАВИТЕ ВАШИЯ СЪМИШЛЕНИК КРУМОВ !

  6. 19
    25

    Мангусти дреме ми на хуя кой ни е собственик,дали Шиши или Пиши,все тая.
    Важното е да се направи стадиона, да сме сред водещите отбори,да играят добър футбол и разбирасе Европа
    Засега отбора е сред водещите,играе един от най- красивия футбол в.

    в страната
    На вас дремеше ли ви когато Вис ви държаха?
    Какви бяха парите? Мръсни или чисти
    Големи моралисти станахте дейба ваща мама мангалска!!!

    • 19
      11

      Сус ва ша са сдавиш ба….ни га изживявай толкос драматично ва….Бутяфъ жа я вечен ва на връх Вола.

  7. 16
    14

    Уважаема госпожо Кръстева,
    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив. Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в ,,Б,, футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще.Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

    ШИШИ , ВЗИМИ НЪ !

    • 4
      4

      Сус, ще викаш на баща ти, докато пронизва калната ти бленда с порязания си патлак! Цигане – гурливо!

    • 4
      4

      Манго, как така четеш вестници, като дори не можеш да напишеш думата правилно!
      Сигурно ако нямаше снимки щеше да държиш вестника на обратно!

  8. 18
    16

    Жълтъци, абе къде е Ачката?
    Защо си криете благодетеля – дон Шиши Дебелеевски?
    Нещо срам ли ви е?
    Жълтите журналя в тоя сайт, жъртур24 и трибуните много добре знаят, кой е истинския собственик в сянка, но не им държи дюзата отзад да изкарат истината наяве.Нещо повече – стигна се дотам, че някои жълтъци се опитват да го препишат Шишо на нас, ама ние собственик си имаме, бе палячовци и нашият собственик не се крие, като мишка както се крие вашия дебеланко?Всъщност защо благодетелят ви е в чужбина? Каква е причината? Изгонен ли е нещо или няма дупара да дойде тук?
    Но иначе нашите собственици били такива и онакива, щото вашите са светци! За това ви наричаме – сган, пасмина, паплач, получовеци, неградски и т.н.
    Да знаете защо – кривите си дребните, жалки и злобливи души!
    Андрьо, статия за блогодетеля в сянка на БотевЪ, кога?

    • 2
      1

      А е казал истината, а са му затворили сайтчето….

  9. 18
    11

    До другия петък ще го обявим официално. Скоро ще е, много скоро. Обещавам 😀

  10. 11
    22

    На всички буфери алобари да ВИ ЕБА МАЙКАТА ПРОСТА И НЕКАДЪРНА.ГОЛЕМИ ДЕБИЛИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ.????? Дори и да е Дебелия какво следва от това кретенчета и наркомани нахлули като глисти във форума Погледнете Крушата, който добре знае че в Локото е по чл.64!!!

    • 9
      9

      Пеенски много си нервен крива помашко главно ще са трима собственици единия и бай Недко от стрямъ

    • 7
      7

      Що бе пидер, майка ти не ти ли пуска вече ?
      Пробвай с голямата си сестра !
      А на дебелата свиня ще му полигавите малката чурка известно време , но пак няма да
      дострои гробницата !

  11. 15
    10

    Бай Ставри чака новите собственици с отворени обятия.

  12. А колко хубаво беше с Караибрахим...ехх спомении
    19
    12

    Навръх големия празник Банго Васил Караибрахим навести отбора си в Дедеагач.
    Кабадайлия беше Караибрахим. Като го гледаше човек, разбираше, че от него лъха могъщество. Това личеше по сърмалиите дрехи, кюстеци, кабадайлийски мустаци и атлазена чалма, на която имаше перо от фазан и червен рубин. До него застана Ахмед Кривия ага. Ахмед ага свали чалмата, наведе се и пи до насита, защото Караибрахим го бе черпил със серт ракия. Караибрахим гледаше към високата шилеста чука на кривото игрище в Дедеагач и нервно тракаше с пръсти пиринчената дръжка на ножа си, който беше затъкнал в силахлъка си. „Аамет Крив ага, той терена по-крив от теб, бе!?“- промълви кротко бея, но гледаше строго под мустак. “ То само една барчинка има, ефенди“- с разтреперан глас се обясни Ахмед Кривия и се приви. На тренировъчния терен кротко пасеше една крава и само се чуваше хрупкането на картълската трева и звънтенето на пиринчения и юлар…
    След тези думи Караибрахим сръга нервно джипа си и потегли право към петзвездния си чифлик.“- Това не е чиляк! Това не е и турчин! Това е казълбаш! – нареждаше Ахмед Кривия, след като джипа със сайбията замина.
    „- Мълчи, Сашко ага, анджак, края му е дошъл, та е такъв лют. Банката му фалира, от Интерпол го издирват. Само тук в Дедеагач е рахат…Пък и празник е днес….“-промълви Юли ага.
    Белият джип на Караибрахим наближи петзвездните сараи. На вратата чакаше баш треньорът Мър Стоилоглу от Аскьой. Караибрахим видя своя пазвантин и се усмихна:
    – Ошгелдин, Мър ефенди!
    – Ошболдук! – отвърна Мър ага.
    – Боюронуз! – покани го Караибрахим в ачик одаята, откъдето се виждаше и тренировъчния терен.
    – Е, разправяй, какво ново из твоя вилает, слушат ли момците, търчът ли, тренират ли?
    – Хаир, хаир, ефендилер! – отговори Мър Стоилоглу.
    Една кадъна донесе шекерлия кафе и двамата заотпиваха бавно.
    – Времето ще покаже, аратлик! – рече Караибрахим – но празник е сега, нашия Банго Васил, най-първият!”.
    Караибраим бръкна в пояса на потурите си и изкара кожена кесия и подаде три меджедии на Стоилоглу. – На, да се почерпиш!”
    – Аллах бин берекет версин! Да си жив и здрав дето ми даде треньорския пост в „Канарбахче”-Филибе кюлюбю. За твое здраве ще ги изхарча, ефенди!”- в умиление и със сълзи на очи целуна ръка Мър Стоилоглу и додаде:
    – Аллах да ти наспори имането!
    Когато се разделиха, Караибрахим ага му каза:
    – Много поздрави на твоята челяд-момчетата на терена, на цялото кюлюбю „Канарбахче”, и не забравяй приказката за коня!…

  13. 22
    17

    Жълти курви, всички знаете че Делян Пеевски ви е собственик и то от години! От него зависи и строежа и бъдещето ви! Цял Пловдив знае, че Ачката е при него , само тука шепа глупаци пишат глупости! Даже изпростяхте да пишете че Пеевски бил на Локото! Толкова сте жалки!
    Ще има пак фандък. Спокойно!
    Важното е да целувате ръка и да му пиете водата после! Безчестници жълти! Майките си ще продадете, гесове ще сложите, само някой да 7ма да ви дава!

    • 5
      3

      Ами вие – мангали прости, не заличихте ли истинското Локо заради кървавите пари на Главния наркоман! И вие мангали прости ми говорите за чест, срам и достойнство.
      Нямахте доблестта даже да се преборите по честен начин за А група и предпочетохте да заличите клуба си, само и само да дойде престъпника и тарторите ви му козируваха и лизаха задника с надеждата да облажат нещо! Вие сте утайката на циганската общност и само умирисвате и излагате Пловдив!

  14. 21
    10

    Ачо кога ше пусне пак една салза? чак на годишното събрание ли ?

  15. 29
    23

    Пичаги чух на ушенце че новия собственик ще е бай Наско казанджията от Стряма……щял да вложи цялата пара от продажбата на ранната маруля…..така че дерзайте идват хубави дни.

  16. 22
    25

    Благодарим на всички бугари, че станаха фенове на нашия клуб създаден 2011 в коматево. благодарим за всеки лев за дПС каузата. всеки закупен билет и артикул, пари за ДПС и Ахмед Доган, пари за Аллах! Знам, че някой си мислят ,че е майтап. не не е. Ела подкрепи отбор в Коматево , стани член на ДПС !

  17. 29
    25

    Кво им обръщате внимание на мангалите.Те са като латерни.Едно и също също повтарят до припадък.И си мислят, че са актуални.Утайка на обществото.

    • 20
      20

      всъщност това е ваш патент.
      Все пак сте били бивши партийни секретари и така сте науени. Сега сте гъзолизци на ДПС

      • 20
        15

        Комсомолеца Крушо дето се учил от Батков и чеши мъдите на Пеевски!

  18. 21
    22

    Новия собственик ше е – Георгиус Георгиу… А може и Гинка Върбакова…
    Не останаха балаци…

  19. 24
    22

    Самуил бейм е при великия везир в конака му в Сърбия.
    Видяхте ли откъде тези дупедавци и продажници имат пари, и кой им дава парите – Дон Цеци !

  20. 19
    26

    “Надали ще се намери друг глупак да се заеме с тази длъжност”

  21. 28
    12

    Вече 4 години чакаме “до дни” да има яснота. Ужас.

  22. 32
    23

    Дано г-н Пеевски продължи да ни е президент , иначе загиваме. ПЕЕВСКИ ЗАВИНАГИ ЖЪЛТО-ЧЕРЕН!

  23. 36
    25

    Палийски е при Пеевски и обсъждат бюджета за следващото първенство.

    • 32
      24

      Пеевски вече има два отбора Левски и Локо май няма да е той.

    • 25
      15

      Манго,ако Пеевски искаше да има отбор,отдавна да си е купил такъв!Даваше пари в Левски една година,но избяга с все сила!Така че сменяйте вече плочата!Тази е изтъркана!!!

      • 15
        16

        Ами той и от БотевЪ 2011 иска да избяга. Затова Палийски му е на колене…
        Беше и в Пирин и от там избяга. Преставяш ;и си какво ще стане ако се обяви офицялно кой е собственика…

Коментарите са затворени