Вече са ясни два от отборите, в които Локо Пд ще мери сили в Група Б на втората осмица. Това са тимовете на Дунав и Етър. Смърфовете със сигурност се разминаха с отборите на Черно море и Пирин, които заедно с Витоша Бистрица ще са в група А.

Пловдив ще разберат довечера и четвъртия си съперник. Той ще е някой измежду тимовете на Славия и Септември. Последният мач от първата фаза на шампионата е между белите и Пирин. Ако тимът на Венци Стефанов постигне победа то Септември ще попаднат в групата на Локо Пд. В случай че Славия завърти хикс у дома срещу орлетата или загуби срещата, то столичният тим ще е в компанията на Локо Пд, Етър и Дунав.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Отварям една биричка, кръстя се и целувам лика на император Димитър Христолов… имам цяла колекция с неговото изображение.Такъв гений е рядко срещан, за 500 лева на месец да клати 11 години цялата родопска яка и селата около Пловдив, кеф ти на задна(изпадане), кеф ти мисионерската(буферите те побеждават) и кулминацията- анален секс с НЕГЪР до спукване на ду**** (ЗАКРИВАНЕ и В група по паланки и села) Императоре, ти НИКОГА няма да умреш, ще живееш в нашите сърца ЗАВИНАГИ, ВЕчНО, ИМПЕРАТОР Христолов, ти си безсмъртен, НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ, завинаги черно-бял ,ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС…

    Днес е празник за всички Пловдивчани, Димитър Христолов поема ботев… и мощно всички- ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ , ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ,от един анонимник Христолов се превръща в ИМПЕРАТОРА, грация ИМПЕРАТОРЕ…

  2. ше ни шибат като магистрални труженички на примоция, вай-вай.

  3. 3
    1

    С по два акаунта са на 24 часа байонзи и ходлом:))

  4. 1
    4

    Само с кюскане няма да се стигне до бараж

  5. 5
    1

    Ако Пирин бият днес точно те ще са четвъртия съперник! Този вариант сте го пропуснали!? Иначе мача в софия днес е Х!

  6. 8
    11

    1 точка срещу Дунав може и една срещу Етър и това ще е

    • 12

      И ще са напълно достатъчни за да играем за 7-мо място! Панимайш?

      • И след това да играем с Берое за евротурнирите…

  7. 6
    7

    Черно море загуби от Локомотив Пловдив с 0:1 в мач от Първа лига. Пропадането на варненци продължава сериозно. Проверка на БЛИЦ установи, че в 11 поредни мача у дома Черно море не е стигал до успеха! За последно тимът спечели трите точки на собствен терен на 28 юли миналата година – 1:0 срещу Дунав. От тогава последваха 11 двубоя, в които отборът регистрира 3 равенства и 8 загуби!

    Кошмарната серия на Черно море е като цяло в резултатите. Отборът е без победа вече 10 мача! За последно варненци спечелиха на 19 ноември миналата година с 1:0 срещу Дунав в Русе. От тогава в десетте двубоя „моряците“ записаха три равенства и седем поражения.
    СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

    Серията от 11 поредни мача на Черно море във Варна без победа:
    11.08.2017, Черно море – Славия 1:1

    27.08.2017, Черно море – Септември 1:4

    16.09.2017, Черно море – ЦСКА 0:1

    23.09.2017, Черно море – Етър 0:0

    14.10.2017, Черно море – Лудогорец 0:1

    05.11.2017, Черно море – Верея 1:2

    24.11.2017, Черно море – Пирин 0:1

    02.12.2017, Черно море – Ботев Пловдив 0:0

    17.02.2017, Черно море – Берое 1:4

    07.03.2017, Черно море – Левски 2:3

    18.03.2017, Черно море – Локомотив Пловдив 0:1

  8. 11
    7

    Колкото и да ни е лош сезонът, в крайна сметка имаме шанс да го завършим по-добър начин. Като гледах на какво ниво е Черно море, мисля, че имаме реален шанс да се преборим за седмото място. Няма значение дали Септември, Славия или Пирин ще са в нашата група. Аз даже хванах бас още преди няколко дни, че ако има вариант “беличките” да избират, ще искат да са с нас и накрая Венци и Бат Чаво да спретнат някоя комбинацийка, ако е нужно, за да сме първи и втори. По-важното е, че има някакво подобрение в играта ни. Този Аралица си е футболист, а и Булят започна обещаващо. Той и Стивън Езе могат да направят впечатляваща двойка. Само този Банович още не може да убеди, че е по-добър от дядо Ванчо. Пасовете му са все назад и настрани и на не повече от 20 метра. Надеждата е в Умарбаев. Марчев и Бакалов не трябва да допускат повече мачове като този с Берое, в който бяха най-слабите на терена.

    • 8
      6

      ти защо си смени ника? досега беше “горд носител на …. “

      • 5
        7

        Това е друг човек!
        Крайно време е да проумеете, че има такива, които не мислят като вас.
        Нямам нищо общо с lauta fan!

      • 8
        2

        Е, що? Той и Рачо пише от 10 различни! Ами тошето? Той пък в пл-24 е нако1912! Това си е тяхно право! Ами байонзи, ами ходломчо?
        Това са все едни и същи жълти курви!

  9. 11
    1

    Ако Пирин бие няма ли да изпревари Славия и да сме с тях в една група.Първия мач м/у Пирин и Славия е хикс.Така при победа на Пирин и равни точки,Пирин би трябвало да изпреварят Славия спрямо преките двубои.

    • 12
      7

      Айше стига писа глупости.
      Идвай да та поря.
      Остави отбора на Пловдив.

    • 6
      4

      Айше,ти можеш ли да бройш,и смяташ?

Коментарите са затворени