Жоао каза защо вкарва толкова много в Ботев.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    5

    Тия жалтити за 3 мача 10 гола фкарахъ. Убачи нъ нас ни мужаха. Щот сме гулеми. Ния сме черно-белити курви и сите ни ибът ама жалтити нас ни могат. Саде Доко! Аллах акбар!

  2. 5
    12

    Защото противниковите вратари се … “спъват”…

  3. 23
    2

    Жоао няма как да остане след края на сезона в Ботев.Никой не би се съгласил да си намали заплатата от 15к на 5к.Можем само да му благодарим за добрите игри при нас и дано помогне отново да вдигнем купата.

    • 23
      4

      Що? Ако си заминат един двама бразилци ше се освободи бюджет.
      Жоао си заслужава всеки лев.

  4. 5
    36

    Само ме прехвърлят – от Резашкия отбор в Мюсюлманския!
    Да ви еб@майката Рязанградска и жълтоциганска !

  5. 19
    4

    Рязаните му дават голяма заплата.За кво мислиш,че Бризола е пак извън групата.Да го изгоним лятото заради голямата заплата.Заедно с Алваро еднопосочен билет за Бразилия.

    • 21
      2

      Няма нужда да ги гоним и без това им свършват контрактите. Бризола не е лош играч но не е нищо особено същото важи и за Густаво, докато Алваро наистина се оказа слаб. Но така е с чужденците, някои не се адаптират, други са просто слаби играчи и не са преценени добре, стават грешки. За сега сме на + с чужденците, особено Бразилците. За другия сезин е ясно – заминават си Бризола и Алваро без пари но пристигат Шопов и Бенгюзов също безплатно. Пристига Георги Минчев от Царско Село но може и да не е за сметка на някой от Бразилците, зависи. Балансиран отбор сме и е време да започнем да интегрираме повече от юношите – Крис вместо Густаво, Калчев вместо Минев и минути за Слави Шопов и Жилов. Балансиран състав сме и играем хубав футбол. С горепосочената селекция и заплатите ще паднат без да падне качеството. Всичко обаче зависи от това къде ще иде Тошко.

  6. 45
    5

    Каза: Защото играя с Тошко, Балтанов и Серкан, тва каза.

    Искрено се надявам да остане при нас, тва е безценен играч.

Коментарите са затворени