За следващия тираж чрез жребий отново ще бъде спечелен чисто нов автомобил

Осем допълнителни печалби по 8 000 лева бяха спечелени чрез жребий измежду всички залози в играта „Тото 2 – 6 от 49“ за изминалия 19 тираж. Поводът за комплимента от 64 000 лева беше Празника на жената, който съвпадна с тегленето на печелившите комбинации в игрите на СПОРТ ТОТО. Късметлиите са от град Благоевград, Велико Търново, Пловдив, София, Севлиево, Суворово, село Мало Конаре и онлайн залог за играта. През целия ден екип на Български спортен тотализатор подарява и цветя на дамите с пожелание късметът да е винаги с тях и да бъдат много здрави и обичани жени.

Днес, 9 март, ще бъде изтеглена печелившата комбинация за Втори Тото Шанс на „Тото 2 – 6 от 49“. Печалбите, които могат да бъдат спечелени са до 100 000 лева или чисто нов автомобил, а участието е без допълнителен залог. В играта участват всички залози пуснати за 19-ия тираж.

А ето и една от рецептите за печалби, която Спорт Тото ви подарява по случай 8-ми март:

Необходими продукти:

  • Тото фиш
  • Химикалка
  • Тото пункт
  • Късмет

Начин на приготвяне:

Вземете тото фиша и химикалката. Попълнете вашите цифри в колонките, след което пуснете фиша в най-близкия до вас тото пункт. Прибавете късмета си и разбъркайте до получаването на печеливша комбинация. За печалба от 2 550 000 лева, участвайте в играта „Тото 2 – 6 от 49“. За постигане на желаният резултат, гледайте изтеглянето на печелившите числа в предаването на СПОРТ ТОТО.

Ако не желаете да чакате и предпочитате мигновена печалба, сменете продукта „тото фиш“ с продукт „Талон за моментна лотарийна игра“ на СПОРТ ТОТО.

За следващия тираж, в неделя, в играта „Тото 2 – 6 от 49“ отново ще има бонус изненади и печалби – нова кола и 10 000 лева. А във Втори тото шанс печалбите ще достигнат до 130 000 лева без допълнителен залог.