Пловдивчанинът Йордан Гулев е новият председател на Съдийската комисия към БФС. Той поема ще заема поста временно, до назначаването на постоянен председател, като не е изключено самият той да остане за постоянно. Това стана факт след като досегашния шеф на комисията Петър Петров подаде доброволно оставка, след скандалите със съдийството в последно време. Президентът на централата Борислав Михайлов е приел молбата на Петров.

Отговорни за съдийските наряди за следващия кръг в Първа и Втора лига ще бъдат  Йордан Гулев, Кольо Данев и Костадин Стоичков.

Йордан Гулев е бивш международен съдия, роден е на 31 май 1960 г. в Пловдив. След края на своята кариера остава в средите на футболното съдийство.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Много правилно!!!
    и марсианец да дойде пак ще е същия цирк

  2. 13

    Който и да е поема съдийската комисия резултата ще е същия, надцакването между Микре и Домуса започна, предстои да видим кой ще вземе последно десет,на този етап останалите не са интересни,ако някой може да помогне с нещо, да бутне едно рамо, добре дошъл,но разберете, шампионата не се решава на терена.Жалко.

Коментарите са затворени