Вижте всички отзиви след пловдивското дерби, което завърши 0:0.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Празен стадион буфери прости,а иначе много плямпате

    • 1
      1

      ми билетите бяха свършили и хората се варнаха. ний от маалата скачахме пак оградата
      саде Локо

  2. Този мач за сетен път доказа, че Ботев не е в добро състояние. За причините можем само да гадаем, но ако не са финансови, то следва, че са в треньорския екип. Защо? Първо, отборът не е подготвен физически, а когато краката не те държат, няма как и главата да работи добре. Не зная какво са правили кондиционния треньор и Киров в Турция, но още в контролите се видя, че отборът не върви! Тогава Киров обясни, че тези срещи не са важни, че резултатите са плод на несериозно отношение и т.н. За съжаление недостатъчната физическа подготовка е съпроводена с едно самочувствие, особено във водещите играчи, което далеч не е подплатено. Играчи като Неделев, Балтанов, Минев, Юсеин, Ндонгала са далеч под обичайното равнище. Подобни са нещата и при бразилците. И ако физическото състояние е зле, то как да си обясним липсата на желание да дадеш повече от това на което си способен в името на победата, в името на отбора, в името на тези верни привърженици дошли и идващи в студ и мраз, пек и дъжд, намирайки пари за скъпоценната хартийка, намирайки време, зарязвайки задължения и други удоволствия за да подкрепят отбора! Второ, да продаваш за жълти стотинки най-доброто което имаш и то в течение на шампионата не е трансферна политика. Това е пораженство. В същото време да вземеш Филипов, от който си се отказал преди време, който не е водил подготовка с теб и да го поставиш титуляр е недалновидно! Изобщо трансфери има, като количество, но качеството вместо да се вдига, то пада! Иначе бяха големи обещания, особено за бразилците. Всеки път се говореше, че идва нова голова машина, или футболен магьосник, но истината е съвсем друга!
    В този смисъл трябва да кажем, че куца политиката на Ръководството. Къде е Палийски и сие? Къде е новия собственик? Мисля, че те трябва да се появят в медийното пространство и да кажат как вървят нещата в клуба? В противен случай, тези резултати от лоши, могат да се превърнат в тенденция.
    Прочетох мнения, че Ботев не е Барса и трябва да се задоволяваме с това, че съществуваме и т.н. Бих бил съгласен с това, ако Президентът излезе и каже, че нещата наистина са трагични. До тогава, обаче, аз и всички Ботевисти не можем да се съгласим със това състояние на отбора. Сега се говори, че в следващите мачове ще победим. Как да повярваме, като и преди мача с Локомотив се говореше същото.
    Мисля, че Киров трябва да седне и да си поговори с всеки един футболист, защото и неговият авторитет също страда. Ако е необходимо да се реже до кокал, за да не се стигне отново да сменяме треньор след треньор! Ако има саботьори, нека се отстранят и да се залага на младите таланти. Една Славия е добър пример за сплав на стари и млади, за развитие на младите и добри милионни трансфери!
    На края още един път ще призова всеки един в клуба да застане здраво на мястото си и да си свърши професионално задълженията! Едва тогава ще можем отново да се радваме на серия от добри резултати и на просперитет на любимия Ботев! САМО БОТЕВ!

  3. 7
    13

    Ушко и Чворович се радват на точицата! Бахти и падението! Да им кендзам на “атомното нападение”! Локото, много позитиви за треньора и отбора! Преобразени! Само завършващата фаза е за подобряване и са перфектни!

    • 8
      2

      ТА И НА ТЕБ ТИ СИПНА МАЛКУ ВА ДРИСЕК КО СМЕ ПРИУБРАЗЕНИ ВА КАПУТ.ТА НИЙ СИ НЯМА МЕ НИЩО ОБЩО С ФУТБУЛЪТ ВА КО СА ПРАИШ НА РАБИРАЧ ВА АХМАК
      НИТ АТАКА НИТ ЗАШИТА БЕ НИЩО ОБЩО С ФУТБОЛЪТ.
      КРУШАТА ЖА НА ОСТИЙ ДА ГО ЗНАШ.
      ТОЯ ФИСКУЛТУРНИК ГО ДОКАРА ДА ПОТУШИ МАЛКО ПОЛУЖЕНИЕТО И ДОГУДИНА ИЗПАДАМЕ И САМУ ТОТУ ЗА ИЗБВАНЕ ВА АХМАК.

      • В психиатрията позволяват ли да се гледат мачове по телевизията?

  4. 8
    13

    Тжълти смешници сина ми е на 11 години и играе футбол вика тия Ботев не могат да играят футбол не си подават топката ами ряпкат напред…
    Такъв им е стила селските групи:)))

    • 10
      3

      АВА ОТ СА ПЕНИШ КАК БУЛКА НЕ ДОКЛАТЕНА ВА.АЗИ КО ДА КАЖА ВА КАПУТНИК КАТ МОТА ЧЕЛЯД Е ДОСТА ВА МОИТУ ЧАВЕ АСАН НА 6 г. КО МИ ВИКА ЗНАШ ЛИ ВА МАЛОУМНИК.
      ТИЯ БОТЕВЪ НЕ ИСКАТ НА ПОМПЯТ ОТ НА СЪЖАЛЯВАТ ВА АХМАК,МИ ДРУГОТО ЧАВЕ СЮНАЙ КО ВИКА,ЗНАШ ЛИ ВА КАПУТ НЕ ДОКЛАТЕН ОТ МА МАЙКО СЪМ ОТ ЛОКУ КАТ ТИЯ ЖАЛТУРЯТА СА ГРАНД ВА АХМАК ПА ДА ЗАНЕШ ТО ЧАВЕТО Е НА 7 г.
      МИ ДРУГО ТО ДЕТ Е НАЙ В ЧАС КО МИ ВИКА ААААААААААА.ТАТИНЦЕ ОТ МА ПРОДАДИ О СТРЯМА В ЛОКУТУ ВА ДРУСАЛНИК …… АЗИ КО ДА МУ КАЖА ВА КАПУТНИК МОИТУ ЧАВЕ ХАСАН ША СТАВА ЗВИЗДА В БАРСИЛОНА АМА НА ДАЛСЪМ ГУ В ЛОКУ ДА СА ШЛАИВА АМА НА ВИ СТЕ АХМАЦИ ВА,ТО ЗА ТУЙ НАШТУ ПРИЗИДЕНТ НА ДАВА НА ФИСКУЛТУРНИК ДА НА ПРАЙ ОТБОР ВА КАПУТНИК.
      ТА МОИТУ ПИИЛЕ Е НА 10 Г. И ЗАНАШ КО МИ ВИКА ВА АХМАК,НИЙ ЛОКУ НЯМА МЕ НИЩТУ ОБЩО С ФУТБУЛА ВА.
      ДУБРЕ ЧЕ ЖАЛТУРЯТА НИ ДАДОХА ТОЧИЦА ТА СА ПРАМ НА СПАСЕНИ ВА АХМАК.

      ТА ТУЙ КО Е ВА ДЖЕНДЪР СМАЧКАН КАЖИ

      Тжълти смешници сина ми е на 11 години и играе футбол вика тия Ботев не могат да играят футбол не си подават топката ами ряпкат напред…
      Такъв им е стила селските групи.

      СЯ ДА ЗАНШ ОТ МЕН ДОБРЕ ЧЕ БЯХА ВСИЧКОТО ФРАКЦИИ НА СЕЛАТА КОИТО ОБУЖАВАТ ЛОКУ ДОБРЕ, ЧЕ Е ШИКЕРА, СТЮЛИПИНОВО,АРМАН МААЛА ТА ДА ИМАМЕ МАЛКУ ФЕНУВЕ ТА СА ЧУСТВА МЕ КАТ ДОМАКИНИ НА НАШТУ СТАДИОН.
      ДРУГИТЕ ФРАКЦИИ НЯМА ГИ СПОМИНАВАМ ОТ ДНЕС МАЛКО В ТЪЧА БЯХА АМА ЗАНЙ СЮНАЙ ЧЕ НИИ СМЕ ФЕНУВЕ НА ЛОКУ ОТ МАЛЦИНСТВОТО И ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ НА ЗАЯТ КАТ РОМСКИЯ ОТБОР ВА КЕЛЕШ НАДРУСАН.
      ДНЕС БОТЕВЪ СИ ВЗЕ ТУЙ КОЕТО МУ БЕЩЕ НУЖНО БЕЗ ДА СА НАПЪВАТ АХМАЦИТЕ .
      ТА НИЙ ГА ЖА СИ ПРАИМ СМЕТКА КАКТ ТЯХ ………….НИВГЪЖ .
      ДА ИМ НАПРАИМ ПО ЕДНА СФИРАКА И ДА ИМ БЛАГУДАРИМ,ЧЕ НИ ДАДОХА ТОЧИЦА КОЯТУ НА СПАСЯВА ОТ ИЗПАДАНЕ.
      ДОН КРУШОН КАК АЗ МУ ВИКАМ КРУШАТА НА ОСТАВИ И ТАЗ ГОДИНА НА БАЙПАС .
      ДОГУДИНА ЖА НА ПРАТИ В СТРЯМА ДА СИ ПРАИ БИЗНЕСА ТОВА ГУ ЗНАИ ОТ МЕН ГОЮУ БУЗДУГАНА ОТ СТРЯМА ОТ СЪМ И ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА ВА.

      • 1
        1

        Ти жълт педераст,ходил ли си на училище,а?Да не би като си пасял кравите,те да са ти изяли учебниците?

        • 2
          1

          Не, жълтити ми отвориха главата и тати ма спря ут даскалуту

  5. 10
    11

    ЖЪЛТИТЕ ПОМАЦИ ОТНОВО ХВАНАХА СЪДИЯТА . ОСВЕН СВИРКИ Е ИМАЛО И НЯКОЛКО ЕВРО .

  6. 10
    10

    ОТНОВО ХВАНАТ СЪДИЯ , ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ . С ЛЕВСКИ И ЛУДОГОРЕЦ НЕ МОЖАХА ДА ГО УРЕДЯТ И ЯДОХА КАРАЧКАТА .

  7. 12
    10

    Черно-бели курви,ние сме зад трибуна юг, заповядайте.Чакат ви едни жълти Буздогани

    • 12
      11

      Педерастче, сега оправям майка ти и след това ще дойда на драго сърце!

  8. 20
    11

    И от към публика много постно. Явно това е максимума на локомотивци. Дерби в почивен ден и хубаво време, а публика няма.

    • 1
      1

      Предния мач на село в Коматево имаше 25731 цигани от Столипиново и кривите тикви от съседните села!

  9. 15
    15

    Абе смешняр недоклатен.. Тошко шкембето топката не барна девятката ви както и да се казва дори не се изпоти.. Лъчко помака много зле.. Не знам ти кой мач си гледал

  10. 20
    27

    Целият отбор на Ботевъ трябва да отиде при съдията и дружно да му направят по няколко свирки, в знак на благодарност! Егати цирка!

    • 24
      15

      хахаха циганин ти кой мач си гледал? Целия отбор на Локо пред вратаря нареден, смешни сте!

Коментарите са затворени