Грешката от преди няколко дни, когато Белия обяви, че Димов ще бъде наказан за мача с Локо Пд, се оказа вярна!

Преди минути бранителят на канарчетата получи жълт картон, който е негов девети и той няма да вземе участие в Битката за Пловдив.

7 КОМЕНТАРИ

  1. На фона на трагикомедията, която в момента представлява нашта защита, дали Димов ше играе или не, е все тая, по-малко смешни няма да станем.
    Дотогава докогато в центъра на защитата ни присъства зрителя отблизо Терзиев, винаги ше почваме мача от 0-1/0-2 за противника.
    Като тобавим към това и Филипов, който все още не знае къде се намира, единствената ми надежда е Жоао Пауло и Диого да вкарат 4 гола, та да бием 3-4.

    Ако буферите не могат да ни вкарат гол при тая псевдозащита, значи са уникално зле.

  2. 2
    1

    Какъв им е проблема на жълтите…Филипов и Марин ще са крайни, а в центъра Терзиев с Минев! Ние какво да кажем, като нямаме крайни защитници по фланговете?! Велковски играе по принуда там, щото няма кой, а освен това е пълна дупка на този пост.На другия фланг пък започваме с юноша.Не знам само как Архан ше играе срещу НДонгала.Грешка на ръководството при селекцията. Къде са ни бековете сега? Защо никой не помисли за тях?

    • “Какъв им е проблема на жълтите…Филипов и Марин ще са крайни, а в центъра Терзиев”

      Именно де, баш тва е проблема….

  3. 5
    5

    И от страх половин час преди края на мача извади и Минев. Егати и страхливците! Локото оня ден ги събраха а големия треньор напълнил гащите? Жълти нещастници! Дано в неделя стане неочакваното и на Лаута да изядете спарчето!? По-класни сте но заради курвенските ви номера и полягания го заслужавате да паднете!

  4. 11
    10

    И без това сме Тантела в защита с него и без него все е тая!

  5. 10
    8

    Много важно че Димов няма да играе ,смешници колкото искате бг футбола

  6. 22
    24

    Грешката е вярна!
    Локото ще ни шиба яко!
    Жалко!

Коментарите са затворени