Старши-треньорът на “Ботев” Николай Киров коментира представянето на младите футболисти в отбора, на които специалистът даде шанс за изява в контролната среща с “Монтана”.

Това беше една различна от останалите проверка, в която искахме да видим в игрова обстановка младите момчета, които се готвят с нас от началото на подготовката. Доволен съм това, което те показаха. Направиха някои добри неща, което не е изненада за нас, тъй като добре познаваме качествата им. По-важното е, че всички, и особено най-малките, които са на по 15-16 години, издържаха чисто физически в мач от мъжкия футбол, макар и приятелски.”

“Разбира се, всеки един от младите футболисти има още много върху какво да работи, за да бъде готов за професионалния футбол. За много от тях това е първа подготовка с представителния отбор и аз съм доволен от старанието, което полагат ежедневно в тренировките.”

23 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Мирише ми на командировка,в Централния Софийски Затвор,от мен един съвет,килия 216, втория етаж южното крило,при Бай Ставри.Той е СТРОГ! Но справедлив,много обича майтапите,ти си още млад,ще излезеш запазен.

  2. 6
    9

    Ъййй кьнарйеее
    Ъййй кьнарйеее
    Ъййй кьнарйеее

  3. 8
    13

    Кое му беше различното?А да бе сетих се,че този път паднахме само с едно.

  4. 18
    9

    Треньорите в Локомотив извикали най-добрият им юноша и му казали:”- за да станеш професионален футболист трябва да имаш любима фраза. Коя ти е любимата фраза? Саде Доко или Аллах акбар?”
    Момчето ги огледало бавно, усмихнало се и казало”- Айййй канариииии.” И заминало да става професионален футболист при великана Ботев.

  5. 20
    10

    Единственото което се видя и е сигурно Киров,е че нямаме резерви , и опорен халф

    • 7
      9

      Май че направихме грешка, че не взехме словенеца. Изглеждаше много стабилен.

      • 5
        2

        Галчев няма да го пусне Чандъров,но Бенгюзов мисля ще свърши работа

  6. 12
    43

    Киров, стига си пелтечил, ами се изправи пред феновете като мъж и кажи, че нещата не вървят! Кое му е по-различното на този мач? Както и при останалите, Монтана отново ни би. Ами ние им станахме абонати, бе Киров! Зарежи празните приказки! Нужни са резултати, не оправдания! Та нали тези футболисти са част от отбора и е възможно да излязат на терена в официален мач? Тогава пак така ли ще се оправдаваш? Лазиш ми по нервите, момче…

    • 29
      8

      Ба си колко си проС!Ми кое не е по различно ве марамунгел?

    • Ейй лайнояд застелян що не се наеб*ш в кирливия осран, селски г*з бе боклук долен? Ей зарафи тскива нещастници и боклуци, отхвърлени от обществото компкексари светът върви към разруха. Долен боклук, зарови се някъде и не се показвай никога, мръсно псе кирливо.

  7. 29
    10

    Всички таланти от школата ни бягат в Ботев.

    • 8
      4

      Хъмпи пие два пъти в годината, когато има рожден ден,и когато няма рожден ден,а Чавдар по-често.

    • 3
      7

      САМО КРАДЦИТЕ НА ШОКОЛАДИ БЯГАТ В ПУТЯФ..

  8. 32
    8

    Буфер земи се наври в някоя тъмна дупка и не се прай на канар..Във всяка една възраст ви мачкат малките канарчета където ви хванат, за това и къдърните момчета бягат от вашия отбор.Смешник!

  9. 11
    37

    Демек, за нищо не стават и всички са некадърни. Жалко за изхвърлянията и големите надежди. Явно в Ботев българското не вирее.

Коментарите са затворени