Николай ВълковДнес беше един много специален ден за Николай Вълков, заклет привърженик на Локомотив с нерадостна житейска съдба, който въпреки несгодите следва неотлъчно любимците си.  Фенклуб „Локомотив Пловдив“ зарадва своя верен член с пълна екипировка на отбора за настоящия сезон, яке, анцуг и тениски на клуба. Николай получи и телевизор, на който ще може да следи срещите на любимия отбор, когато са далеч от дома.

Към благородната инициатива се включи и клубът, като му предостави карта за оставащите до края на сезона мачове. В приятелския разговор след радостната изненада Ники разрови книгата на спомените си и разказа интересни случки от знаменателните гостувания на любимия черно-бял отбор в Ихтиман, Казанлък, София, своите преживявания, свързани с най-впечатляващите победи, но и загуби на любимия отбор – защото любовта е черно-бяла!

2 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Браво! Така итрябва!! Значи несте изградени с омраза! Отново Браво от съце!

  2. 24

    Похвално за момчетата от фенклуба. Помня го това момче още от 80-те години. Обикаляше навсякъде, но го сполетя нещастие и здравни проблеми. Въпреки всичко е на всеки мач на Лаута.

Коментарите са затворени