Двама млади футболисти и 1 треньор напуснаха Локомотив Пловдив за да се преместят в градския съперник Ботев. За това информираха колегите от Glas.bg.

Двамата най-добри играчи от набор 2002 са привлечени при канарчетата, заедно с юноша от Левски – ПОДРОБНОСТИ ТУК!

В същото време и треньорът на набор 2003 също пое посока Ботев Пловдив – ПОДРОБНОСТИ ТУК!

49 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    12

    Те тия 2-мата са ебахти ташаците единия проваляше играта в атака другия слаб защитник и дори и с глава не може да играе! и по-добре че се махнаха ще видим много по-добър резултат.

  2. Заради такива “фенове” като теб осмокрачо,не смея да заведа синът си на мач!!!

  3. 10
    5

    Въпреки Брокери,Христолов,КТБ и тн. Никой наш не е бил показно екзекутиран!!! А при вас как върви бизнеса с екзекуциите?

  4. 7
    5

    Рачо осмокрачо шъ ти кая,че при това положение все си оставате в сянката на Гранда!!! Дори Левски не е взимал такива скалпове,като АтлетикоМ,Барселона,БайернМ В България!!! Това мога да ти кажа,без да падам на твоето Локо!!!

  5. 17
    26

    Само да напомня, че отбора на Пеевски се казва БотевЪ 2010, а не Ботев…

    • 27
      11

      Как се казва ВЕЛИКИЙ БОТЕВ Пд.въобще не е тема за гей бандити,зощото требе и акъл!!Нека напомня аз нещо на гей бандата-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся,а отворко?

  6. 20
    12

    Къде сте бе буферченца? Мама ви каза Лекарснош??

  7. 13
    10

    Защо бе тъп буфер? Ти си Прозздд! Розумевл??

  8. 19
    25

    Драги Жълтурци прибирайте си всичката крадлива измет при вас..Утре ще крадат шоколади по села и паланки тия същите…
    Не сте забравили за шоколадите..

  9. 12
    7

    Лижете му го на боби майсторски! Иначе при нас в Станимака!!!

  10. 22
    10

    Скъпи Буфери!! АтлетикоМ,Барселона,БайернМ -Победени!!! А вие кога???

  11. 10
    12

    Разбрах!! При буферите трябва адрес и идетификация ДРУГАРИ от кюстендил!! Може да е сопот ама е ПЛОВДИВ!!+

  12. 10
    5

    Трябва да се обединим срещу Шопландия!! Толкова години!!! СТИГА СТОЛИЧАНИ!!! Само ПЛОВДИИВ!!! Стиска ли ви ???;!!;!!!

  13. 41
    15

    Тия тримата са гола вода!Крадат,пият,пушат а са само на 15 години.В училище са пред изгонване,а за възпитание да не говорим.Колкото са локомотивци толкова и ботевисти.И те не знаят какви са-нищо не става от тях.Добър трансфер за Локомотив!БЪРЗО ЩЕ ГИ РАЗКРИЯТ!

  14. 13
    15

    Никога папагали винаги се продават и то подмолно

  15. 18
    21

    Да бягат. Скоро като се направи школата на Торино пак ще искат. И какъв е всъщност проблема, че 2ма юноши били жълти…. !!??

    • 13
      6

      Кога ще е тая школа?Жокер-На пут*кин ден!!Как ви будалка комсомолския, думи нямам.

  16. 28
    35

    Напусналите юноши преди 3 години бяха взети именно от сганта, но тогава караибрахим взимаше юноши от къде ли не. Сега селяните си връщат шкартото, което не милее грам за Локомотив и което си беше жълта сган!
    Сега селяните си се връщат на село!
    Между другото има още няколко жълти боклуци, които тогава прибрахме и още са при нас! Дано скоро и те да бъдат изметени посока село!
    Доколкото знам, ще!

    • 33
      23

      Да, преди години тези бяха освободени от Ботев защото не се справиха с конкуренцията. Сега обаче изпъкнаха в Локо и са едни от най-добрите. Логично е Ботев да си ги потърси, а те са си канарчета и изобщо не са се замислили. А ти “пловдивчанино” се замисли. Защо тези момчета в Ботев едвам се справят с конкуренция, а в Локо са най-добрите? И не са само тези. В последните години доста от най-добрите ви смърфчета станаха канарчета. И ще си останат такива. Не става с омраза “пловдивчанино”.

      • 13
        18

        Братле, помни ми думата, че вашата радост ще бъде много кратка!
        Локомотив може в момента да е зле, но съвсем скоро ще изплува…бъди сигурен в това.Да ти кажа честно аз не го харесвам Крушо и съм един от най-честите му критици, защото аз вярвам на дела, а не на думи. За 3г. нищо не постигна – забатачи и отбора и школата, но направи един гениален ход с привличането на Кузман Маринков, който е изключително интелигентен, ерудиран човек и най-важното с много контакти в Италия и Бразилия.Ето виждаш, че Крушо колкото и недолюбван да е работи във всички посоки.Привличат се класни футболисти, като Езе, Муса, Масоеро и ще идват още качествени футболисти, особено през лятото.Локомотив ще бъде съвсем друг отбор в това бъди сигурен! Относно школата дойдоха хора на Торино, което е едно много голямо уважение към Локомотив и предстои съвместна работа с италианците, така че и школата ни съвсем скоро няма да може и ние да я познаем.Когато се работи плодовете се виждат! Крушо няма възможностите на благодетеля ви Делян, нито на Домусчиев…опитва се нещо да направи според възможностите си, а той е инат и ще успее!!! А такива юношки си ги взимайте…те са си ваши.Но щом веднъж са ви предали, ще го сторят пак! Ако мислиш, че такива “цветарки” ще ви бъдат от полза, приемете ги, като подарък! Ние нямаме нужда от такива, които днес са от Локо, утре от Ботев и накрая в Лудогорец, Левски или ЦСКА!

        • 16
          7

          Айде стига глупости вече с мита “Делян” за Ботев.Ако имахме парите на Делян или подкрепата му отдавна щяхме да си построим стадиона.Що се отнася до това, дали са привлечени качествени футболисти сега в Локомотив, тепърва ще се разбере.В България чужденци на кило, колкото искаш идват и има, но 90% са шкарто, което не може да се реализира в своите страни.Торино не е от силните школи в Италия, че да взимаш нещо да се учиш от тях или да подписваш сътрудничество.Аз рабирам да го правиш с школата на Реал Мадрид, Барселона, Аякс или Байерн М е тогава може да се хвалиш.Така че по полека с приказките преди да си хванал рибата не слагай тигана.

          • 8
            13

            Добре, де защо отричате за Делян, като това го знае всяко хлапе?! Настина ли си мислиш, че г-н 2лв ви издържа изцяло? Футболисти, като Тошко, Виана, Балтана, Чворович,Ндонгала, Густаво и тоя Диого сериозно ли си мислиш, че играят за 3 000 лв? Питам, защото това са си класни футболисти, и бъди сигурен, че не са в Ботев за чест и слава…дори и Тошко, който ви се кълне във вярност. И Камбура беше същия до момента, когато се “обърна палачинката”, така ще стане и с Тошко в момента, когато няма да можете да му плащате заплатата! Кой стои зад тези 40% на ТЦИМЕ? Защо Самуилов не иска да вземе акциите?! Колкото до идващите чужденци си прав…аз съм съгласен с теб. Ще ги видим.

        • 11
          8

          Погледни на кои два стадиона виси рекламата на аджъбадем!!! Деляновите протежета са ясни.

        • 13
          11

          Шампионска титла закупена с пари от проституция и наркотици. Тя затова и не е във вашата витрина, а е в Кюстендил. Да не говорим, че откраднахте историята на Спортклуб, който е прекратил съществуването си но НЕ е бил в момента обединен с вас.

          • 10
            13

            50 милиона откраднати пари дължите на пенсионерите и още имате наглостта да говорите… СГАН СЕЛСКА!!!!

          • 6
            8

            Господинь Пумак колко банки откраднахте милиарди колко хора фалирахте

        • 10
          6

          Дончо, ти още ли плюеш против собственика на Локомотив, бе майна!?
          Мислех, че си умрял от яд и срам след като не се сбъднаха черните ти прогнози за Локомотив…. а точно обратно.
          Къде скри паветата, които щеше да хвърляш по Крушарски? Да не си ти думна в собствената кратуна?

  17. 22
    32

    Треньра е жълт. Лично го поснавам. А юнушите изритани от Ботев отново се връщат там. Те са си юноши на оълтите. Няма нищо странно. Жълтури на Лаута не виреят.

    • 42
      15

      Учителката ти по български сигурно се е самоубила…

  18. 37
    15

    Да бягат. Аз водя аржентинците. Само трябва Бруно да ги научи от коя страна се рита топката и газим… в лайната, баси.

  19. 16
    29

    Жална ни майка, жълто-циганска, щом тримата най слаби идват при нас.

  20. 22
    9

    И аз се изнасям при жълтурите, ако ще всеки ден да ме шибат.

  21. 27
    7

    Те затова мангалите се интересуват само от нашите теми.При тях всичко е леш.Крушо ги псува и плюе,а те си мислят че дъжд вали.

  22. 31
    11

    Жална ни майка локомотивоциганска!

  23. 30
    9

    Всички бягат от циганския катун! Там смърди и няма финанс!

  24. 24
    7

    Не съм изненадан. Школата ни се нуждае от тотална чистка от към треньорчета като тая карикатура Недевски. Ако аз съм футболист не мога да имам никакъв респект от тоя папагал и прехваления Палазов който на дербито с Ботевъ – 2:4 се остави олигофрена Тишо да му “ръководи” мача от ложата викайки като чобанин на нашите момчета да “ритат” и да “чупят” крака на противника, това нормално ли е?!!! Крайно време е в клуба да започнат работа момчета минали през нашата школа и милеещи за клуба. Не знам защо беше освободен кадърен и работлив треньор като Стойчо Драмов?!

    • 4
      17

      За Стойчо Драмов не ми говори пълна П…ка!!!!!!

  25. 18
    35

    тези тримата са хванати да крадът и са изгонени от отбора. все пак са юноши на Ботеяв 2010 и там ги връщат.

  26. 36
    15

    На никой не му се стои в циганския катун, няма пари, няма условия и смърди на мангали!

Коментарите са затворени