Президентът на БФС Боби Михайлов и Емил Костадинов ще се срещнат с пловдивските клубове от града и региона в петък в хотел Империал, научи PlovdivDerby.com. По наша информация на събитието ще присъстват и представители на елитните Ботев и Локомотив. От черно-белия клуб вече официално заявиха, че ще подкрепят Михайлов да конгреса, който се задава.

Председателят на Зоналния съвет на БФС г-н Енчев потвърди пред PlovdivDerby.com за срещата, но заяви категорично, че тя е легулярна и се провежда в началото на всяка година. Г-н Енчев отрече срещата да има предизборен характер, но потвърди за присъствието на нея на Боби Михайлов, който ще дойде до Пловдив за да награди кметове от региона за подпомагането и развитието на футбола.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Трябва да ходиш на училище, кретен!! Ама кой в Столипиново ходи на школо?! Затова не можеш да четеш!! Не се хващай за техническите грешки!!

  2. Пичове, истината е, че трябва сериозна алтернатива, а Любо Пенев и Николай Илиев нямат шанс. Едно, че се излагат в интервютата и друго, че нямат подкрепа дори и от ЦСКА. Спортала им е придворна медия на Боби и Венци, а гонгаджиите 100 пъти казаха, че Любо няма шанс. Томето Русев дори намекна, че перуката имал позиции в структурите на УЕФА и би било глупаво да се изпуснат. На мен надеждата ми е в Бербатов, дано дойде момента да се кандидатира!

  3. 10
    1

    Добре де мили ми колежки от лаута,малко ли настоящото бфс клати пловдивските отбори та пак им се гъбите .Не знам кой ще подкрепят от Ботев но ще е огромна грешка отново Боби и компания да са на власт в футбола ни.

  4. 11
    1

    БФС :”Пловдивските отбори да са спокойни! Продължаваме да ги режем и глобяваме! Следващото пловдивско дерби ще е в Русе. Само там не сме играли.” Гадовете мръсни обслужват интересите на 4 отбора: Лудогорец, Левски, ЦСКА и Славия, другите да го духат.

  5. 3
    3

    Локо с коя съвременна професия станаха шампиони??? Питам аз!?

  6. Новият президент трябва да е Любо Пенев-негова е заслугата за гола в Париж навремето-първоначални условия-без тях нямаше как, защото законите са такива а дузпи и моци хващаше…

    Истинският играч не може да взима така решение а локо вече избрали просто духа не го позволява…

    Ако върнем михайлов за проверка с детектор на лъжата в щатите от мача с жабите може и да си остане там щото такива са им законите а даже да се пресвоят сребърните медали …

    • Колега влиятелен,Пенев даде паса, Костадинов отбеляза,Михайлов спаси две(ако не се лъжа) дузпи на осмина-финала,Лечков закла Германците,Стойчков правеше чудеса по Европейските терени,големи футболисти,ФАКТ.Но като ръководители и управници,кръгла нула,също ФАКТ.

      • Златко Янков,даде паса на Лечков за да препарира немците,Фара Президент.

      • Без първоначалните условия -пасът-законите не работят и куците петли щеше да изреждаш…

  7. 12
    6

    Нормално е да дойдат на среща все пак Ботев Пловдив е носител на КУПАТА И СУПЕР КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ и е гордоста на гр.Пловдив.

  8. 12
    11

    Локо заявиха, че подкрепят мафиата официално. Локо е тото отбора на Шиши и Домуса!

    • 7
      5

      Недей така, те си ги изработиха купите, но с най-древната професия.

      • Точно ти Зрителю наблюдаваше как Майка ти заработваче от мен като духаше по силно дори от днешния вятър!! Ама си правиш пас,щото й пускам по нещо в д оба и в хубавата и Пичка!!!!

    • 5
      5

      Купите как ги взехме се видя в мачовете в Европа и в мачовете в Бг през есента. Нямаме загуба от 3 месеца,а гостувахме на армията и на Тича, обърнахме говедата и размазахме бандата на Крушо. Тихички ви искам!

      • На Армията Х-а,ви е напълно заслужен, дузпата беше над 100%-ва.

    • 1
      5

      Хванал зи на мутряга Г.Илиев токите. Ибрикчии му бяхте, чукаше на футболистите мацките и всичкиси траехте, да ви купи Титла и д не ви зарежи под моста на Адата. Същите боклуци сте и сега при Крюшо!! Тресете се от страх д не ви паряса и затова той ви ебава както си иска- орално, анално,вагинално където има дупка муши! Сега в това занятие се включи иРязания!! Айде хаирлии да сте, дълго време да ви клатят. После си сменете пак „рожденната”дата и започнете от 1026!!!?????????

      • Като изтрезнееш от домашната,напиши го пак,че нищо не разбрахме, неграмотник Коматевски.

        • Много добре ви го казва кретен! Ама като нямаш мозък и памет да го разбереш не е той виновен!! Мутрата наистина ви купи титла и вие се взехте за отбор от сой??!! А сте прозто един средняшки и комплексиран отбор и фенове!! Вие се разб олявате само като чуете името Ботев!!

Коментарите са затворени