Халфът ЯЯ Меледже трябва да се прибере утре в Ботев Пловдив за да проведе поредните си разговори с ръководството и спортно-техническият щаб на канарчетата. Договорът на тъмнокожият футболист изтича през лятото, а той е желан силно от Септември, където собственик е Румен Чандъров. Бизнесменът и в момента държи 60% от правата на полузащитника.

Меледже трябваше да се върне при канарчетата преди няколко дни, но “забрави” да си оправи документите навреме. Нищо чудно утре да забрави да се прибере отново в Пловдив, въпреки че е длъжен да го направи, тъй като има професионален договор с канарчетата.

Футболистът е сърдит, защото не попадаше често в групата на канарчетата за мачовете през есента. В Ботев имаха проблем с многото чужденци без европейски паспорти и един от тях винаги трябваше да остава извън избраниците на Николай Киров за мачовете. В много от случаите това бе именно младият ЯЯ, което не му се понрави. Въпреки продажбата на Вияна в ОАЕ, този проблем продължава да стои на главата на Николай Киров след привличането на Диого Кампос, който също няма европейски паспорт. Другите двама играчи, които препълват квотата с Бризола и Алфонсо. Кариоката Алваро Юлияно има европейско гражданство. Фелипе бе спряган за трансфер преди Нова година, но голямата му заплата от 7 500 евро за сега е пречка за осъществяването на сделката. Именно заради обема на месечното му възнаграждение Ботев Пловдив искат да се разделят с него.

Припомняме ви, че Меледже можеше в момента да взима далеч повече от това, което прибира при жълто-черните, ако не беше сам провалил трансфера си в Израел през лятото. Тогава мениджъри размътиха главата на ЯЯ и той се заинати за по-голям заплата, което доведе до забавяне и затваряне на трансферния прозорец. Ниската заплата, която обаче получава Меледже в Ботев може да се окаже препъникамъка за него и желанието му да напусне Пловдив. В клуба със сигурност няма да им натежи много, ако оставят ЯЯ в отбора насила до лятото, когато изтича контрактът му, дори и той да не запише нито минута през пролетта.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    Каква стана тя Увъртане и Мънкане пък Черния отива в Левски …

  2. 14
    4

    Важното е ,че няма да дойде при вас.Взимайте си футболисти от бюрото по труда и мълчете.То не беше ПСЖ,Андерлехт и т.н.Пълен цирк ама цигански.

    • 3
      15

      Алекс,защо не си го чукнеш отзад,ще ти отива,но направи го някъде около вече не съществуващата бирена фабрика, някъде там срещу,LIDL-a,край копнежа, жълта мечта,ДА АМА НЕ,в следващия живот жълтурчета, когато се прероди те,ах колко жалко е да си блю блю.

  3. 3
    10

    Ега не се върне вервайте си Чандъра го прибра не разбрахте ли:))))

  4. 24
    6

    Колко е жалко да си безработен циганин,с баща в затвора и майка на Скобата. Единственото удоволствие е да се наречеш “лошо куче” или “анонимен” и ако няма някой,който ти доказва,че си гей – бандит, остава само да бълваш помия в съобщенията за Пловдивския гранд “Ботев”.

  5. 10
    28

    Пак един ферман жълти лъжи и съчинения. Цирка няма край.

  6. 10
    3

    Най-еФентуално ще се се прибере,но затова е нужна усмивката на Джентълмена.

  7. 28
    8

    Жална ни майка локомотивоциганска!

    • 3
      6

      Жална ти майка на тебе А’сане,на тебе ВА,че желязо не остана,б’ги на кофите,около централна гара може нещо да е останало,пали каруцата и давай живот, на на умрелите си мечти,напсувай коня,порадвайте се на магарето,и бъди мъж.

  8. 7
    18

    Меледже се ПРИБИРА утре в Ботев,правилно,той там си е у нас,докарва го от всягЪде, WELCOME HOME,ЯЯ.

  9. 12
    21

    На ти куклите, дай ми парцалките , негъро-селски натюрморт.

Коментарите са затворени