Както вече ви съобщихме Георги Какалов е новият играещ треньор на  третодивизионния „Борислав“ Първомай. Това разбра PlovdivDerby.com от хора близки до клуба още в сряда. Наш репортер се свърза с бившият играч на „Ботев“ и юноша на „Марица“, който натрупа солиден опит по родните и чуждите терени. Какалов официално потвърди пред нашата медия, че информацията ни е напълно вярна и той ще води първомайци на пролет: “Да, това е самата истина”, беше краткия коментар на ексцентричния футболист. Георги Какалов до момента беше играещ помощник треньор в тима, но след напускането на Спас Колев ще заеме овакантения пост. Колев пое тима през лятото и изгради боеспособен тим, който се оказа фактор в първенството на Трета лига – Югоизточна група. Какалов пък ще има възможността да проведе цялата предсезонна подготовка на тима и така да дебютира на треньорското поприще.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    ША ЗИМАМИ ОТ АЖЕРТИНА ПЕЛЕТА И БАМ В КЛОАКОМОТИФ ДА СА УБИРГАВАТ!!!! ГОЛЯМ СИ БАТ КРУШО!!!:) ПУФ ПАФ:)

    • 1
      2

      КлоакомотиФ, пролетта ще стане,наакоБотЮмотив,пак като си отидете У комаТеЮ,с четворка,и ще си седнете на трибуквието,жив да си ми оптимист, надеждите са безплатни,бегай провери, доматите узряха ли, важен елемент от социалния ти живот,и една домашна с Коматева салата.

  2. 2
    2

    ГОЛЯМ СИ БАТ КРУШО!!!!!! ША ПРАЙШ КЛОАКОМОТИФФФ ШАМПОАН!!!! ТОА ПЪТ КУПАТА ША Я СКРИЕМ В СТУЛЮПИНОВО ДА НЕ Я БАРАТ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ СЛИВИ!!! ПУФ ПАФ…КЕНЦ!:)

    • А подарените,к’ъе ша ‘и крием’ва’а’у доматите”ли’ва,”””””’а””’ва””””””’селяк””””ва”””””””Доматев.

      • 2
        1

        Манго ” АРЖЕНТИНА ” ли се се опитал да напишеш в заглавието си?

        • 1
          1

          Не Селяк,нещо друго,а за неграмотни като теб,има една книжка, върху нея пише БУКВАР,поразгледай,ще ти е от полза.

        • По-учените, като Рачо на това не му викат ЗАГЛАВИЕ,а прост Ник.

  3. 5
    10

    Jultata Ursula,trenior! Osven na federoski I dupeno po Julturski na drugo edva li shte gi nauchi! URSULAA ,URSULAA, URSULAA

  4. 23
    7

    Айде да видим кой първи ще се осмили да пусне хубавите новини за Локомотив Пловдив. И тук и жълтур24 часа умират от яд.

  5. 21
    7

    Локомотив (Пд) е само на малка крачка от договор за сътрудничество с аржентинския гранд Ривър Плейт.

    Въпросният контракт ще бъде подписан в първите дни на 2018 година, като в общи линии всичко около него вече е уточнено, пише „Меридиан Мач“.

    Припомняме. че още преди около година босът на Локо (Пд) Христо Крушарски анонсира, че преговаря с шефовете на Ривър Плейт за сътрудничество, а оттогава досега двете страни водиха преговори по темата. Крушарски е в Аржентина и към този момент.

    Очаква се, след като контрактът стане факт на „Лаута“ да бъдат пратени да се обиграват юноши на аржентинския гранд. Те евентуално да получат български паспорти, за да бъде по-лесно на Ривър Плейт да ги продава в Европа.

    В същото време Локо готви трансферна бомба от друга южноамериканска държава – Бразилия. Именно нападател от страната на кафето ще бъде перлата в зимната селекция на „смърфовете”.

    На този етап от ръководството пазят името на футболиста в тайна, но се очаква той да започне подготовка на 10 януари.

  6. 15
    19

    Да поемам аз обичам…още помня онова 0:4 на Лаута, когато треньр им беше Яската. Така се изгавриха с нас, че още ме боли отзад 🙁

  7. 13
    24

    Оф кат прочетох “първо в ПД” си помислих, че в ботив идва поредната голема звездъ, поредната черешкъ.

Коментарите са затворени