Белия си избра Коледен подарък. Това е холандският бранител Кресендо ван Беркел, научи ексклузивно PlovdivDerby.com от свои източници. Лалето е на 25 години и е висок 183 см. Юноша е на Спарта Ротердам и играл още за Рода, Телстар и Санефьор. В кариерата си има записани 97 мача, в които е отбелязал 5 гола.

Според информация, до която стигнаха колегите от Меридиан Мач, с които заедно работихме по желания от Белия коледен трансфер, преговорите за личните условия на играча вече са в ход. В утрешният брой на вестника ще можете да прочетете подробности за това, какви са шансовете Киров да се окаже, че е бил “послушно дете” през изминалата година, и Палийски, и останалите шефове да сложат “белите бради” и “червените шапки”, за да го зарадват за празниците.

PlovdivDerby.com научи също, че ако Ботев и Беркел не постигнат договорка за личните условия на играча, Киров е харесал и резервен вариант, който е не по-лош от първия му избор.

Припомняме ви, че преди няколко дни Ботев договори пристигането на бразилския нападател Диого Кампос. Името на новата перла на канарчетата ви бе разкрита ексклузивно и първо от PlovdivDerby.com. В последствия Николай Киров и Иво Димов признаха, че точно това е играчът, който ще замени продадения за 200 000 долара в ОАЕ Вияна – трансфер и сума, които отново първи ви съобщихме. Както вече единствени писахме Ботев и Диого имат подписано предварително споразумение, като след пристигането му в Пловдив след Нова година Ботев ще се опитат да подпишат с него за период от 2.5 години.

 

48 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    28

    Ся к’во , играчи или купи да ви купувам, много изнагляхте, д’ейба и помашките пръчки.

  2. 13
    8

    Като го гледаш на това видео- той е за националния на Холандия! Като прочетеш за кои отбори е играл и колко мача е изиграл, почваш да се съмняваш в качествата му! Аз друго се питам- Какво става с Кристиян Димитров? Толкова години е в Ботев, а когато трябва да влезе в игра, пускат Минев централен защитник! Няма ли един журналист дето да попита я треньор, я ръководител на Ботев що така?!

    • 28
      3

      Те са отговаряли, ама кой да слуша. Казаха, че нямат опит с Терзиев и предпочитат да ги развият покрай другите играчи. За кои отбори е играл Кресчендо няма значение, защото това може да означава, че скаутите просто не са го забелязали. Или пък сам е решил да играе за тях и да отказва оферти. Причини много. Като се има предвид как тънко го взимаме, си струва, и то много.

      Мен повече ме притеснява дали ще може да се пригоди към дърварския футбол на нашите отбори. Защото тези в клипа бяха доста меки и неборбени. За нашите ширини, ще трябва да жертва кръв и зъби, ако смята да печели единоборствата със същата успеваемост.

    • 12
      4

      Абе и на Виана визитката беше някакви третодивизионни бразилски отборчета… Е, не можа да се вреди и той да ушие буферлята, ама карай…

    • защо , бе ? Спарта Ротердам и Рода съвсем не са лоши отбори.

  3. 46
    7

    Двата черно-бели трола с многото никове пак са насрали темата за Ботев.Дори на Коледа,зависта злобата,страха от комплекса Ботев взима връх.За тия жалки хора,няма празник няма делник,само злоба и омраза е движеща сила,като че ли няма за какво друго да живеят.Жал ми е за вас.Това не е поведение на нормални хора.Сменете си дилара,а най-добре не ходете при такива,а потърсете помощ от специалист,може да ви помогнат.Весели празници на всички!

    • 6
      4

      това може лесно да се избегне като се публикуват IP-адресите под никовете. Само да не се окаже обратното…
      А и лайковете ти от един и същ IP нарастват прекалено бързо….

    • 6
      2

      Дааа на теб това ти е единственият ник… дааааа

    • 3
      3

      Сигурно имаш в предвид най-големия hater и комплексар тук -Тошко измитата чиния от Лондон

  4. 43
    5

    Аууу, тежка е циганската съдба. Отварят в нета: Ботев договаря холандски футболист. Лошо, жълтите пак напредват. Плахо поглеждат новините за Шльоко:
    Аматьор отсвири Локо;
    Защитник бяга от Локо в Б група;
    17 никому неизвестни на проби;
    Без пари за празниците, Крушарски се крие в Аржентина…
    Каква циганска съдба…

  5. 10
    38

    На Делян Певсски, Ботев ли му викат вече?
    “Белия поиска от Ботев”? Поредното кретенско заглавие!

  6. 10
    37

    Има хубави зъби. Няма да го връщаме, а и на базаъа винаги са нужни хора, я за подрязване на тревата, я за сапунка на спалното, я за миене на чашите в кафенето. Въобще работа има за целия китайски народ, таке тоя да идва, пък все ще му измислим нещо.

  7. 10
    48

    Унизително е да си делянова курва!
    Още по-унизително е да носиш името на национален герой, а собственик да ти е про-турската партия ДПС!
    Да ви е честит новия защитник.

  8. 38
    10

    Абе това да не е голмайстора на аматьорските дивизии, дето отишъл в Локо и казал: Баси хаоса тука, аз изчезвам…”

  9. 28
    12

    Тоше, не им обръщай внимание на тези мизерници. Как да обясниш на човек,който не е излизал от махлата,че всъщност по света не всички мият чинии. Живей си живота, радвай се на успехите на БОТЕВ и си слагай маловажните на патката.

    • 10
      25

      Тоше, вече взе сам да си говориш. Шизофрения??

  10. 34
    6

    БАТ КРУШО ША ДАВА МАНГИ НА КЛОАКОМОТИФФФ И ША СТАВАМЕ ШАМПИОН!! АШКОЛСУН НА БАТ КРУШО!!! ША НА СПАСЯВА!:))) ПУФ ПАФ…….КЕНЦ:)

    • 8
      25

      Тоше, болен си. Чувстваш ли дебелия цигански надълбоко в теб?

  11. 29
    6

    НАПРЕШ СТОЛИПИНОФСКИ ЛАЙНОМЕТИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДРЪШТЕ СДРАВО АПАПИ!!! ПИШЕТЕ НАФСЯКЪДЕ ПРОТИФ ЖЪЛТИТЕ!! ТАКА ША ВЪЗРОДИМ НАШИЯ СЛАВЕН КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ. ПУФ ПАФ!:)

    • 8
      24

      Лапаш ши черни пишоци в Лондонското гето?

  12. 9
    30

    Шиши май е развързал кесията с алтъните… награда за покорната рая…

  13. 10
    28

    Тоше, кефиш ме. Когато и да напиша коментар съм сигурен, че ВЕДНАГА ще отговориш. Явно тук живееш. Съжалявам те, майна.

  14. 9
    35

    Силекцията на Боталик се е избистряла на коледното тържество на ДПС

  15. 10
    26

    Тоше, как беше вчера в ресторанта? Много чинии ли имаше за миене?
    Мий, мий… а Ачо и Гиздака делят мангизите…

    • 28
      8

      Идеално беше, сервитьорчето беше едно момче индийче-все едно от Аджисана излязло.
      Накарахме го да каже Ей мангали майка ви шейба и Кур за Доко Е и му дадохме двайсе паунда, доста добре беше…

      • 8
        24

        Не се и съмнявам. Теб омразата не ре напуска дори и за миг.
        Важното е, че си измил всички чинии.
        И

        • 26
          8

          Мойто момче. ако тва ше те накара да се чувстваш по-добре, да те накара да се чувстваш малко по-значим от реалния си социален статус на самотна,алкохолизирана хлебарка-без живот, без приятели, без перспективи, без никакво бъдеще, ти разрешавам да си съчиняваш квото искаш, че мия чинии, че сервирам кафета, че подрязвам храсти…абе фантазирай си на воля.
          Няма значение че за парите ми на месец ти трябва да висиш 5 години пред бюрото за социално слаби, няма проблем, whatever floats your boat…или на български казано;квото ше те накара да си сипеш още едно от домашната.

          Пфахахахха, мангал, умрел…

          С нaй-добри чувства:Тодор The Great

          • 11
            24

            Прав си – няма срамна работа. Какво като си шияч на чинии!? Важното е да ти плащат.
            Това, че се опитваш да се фукаш с мизерната си заплатка в Англия е проява на силни комплекси.
            И не позна – имам много повече пари от теб, но не се фукам по разни форуми. Знаеш ли защо?! Защото имам живот за разлика от теб.
            Хайде чао. Оставам те да се тресеш от злоба. Няма да доживееш пенсия с такъв attitude…

          • 4
            15

            На това му викат Тоше,ПАЗИ БОЖЕ,СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ,видя 800-900 паунда на месец Тоше,и реши,че можеш да си запееш I believe,I can fly,харчи си ги със здраве,Тоше.Весели Празници.

  16. 6
    25

    Тоя прилича много на наще братя от Столипиново. Дано смени квартала и дойде на свеж въздух при в Коматево. Селекцията пак ни е на топ циганско ниво. Аферим на Агата.

    • 31
      6

      Аххахахахха немития помияр Лошата Мастия със стоте ника обсъжда селекцията на Великия БОТЕВ, все едно от тея 11 дето ги тестваха, намериха един читав и все едно че Крюшо утре си идва и води петимата най-добри аржентинци от метсното първенство.

      Лошо е да си завистлив,сополив цигнин Ремзи, много е лошо.

  17. 30
    7

    Огън момче изглежда, като питбулче е,а дано.

  18. 9
    27

    А Шиши какво каза по въпроса?

    • 32
      7

      Каза следното: Щом е за доброто на българския футбол,за славата на Майка България и най-вече, ако чернобелите цигани ше посинеят от завист, ше вдигнат кръвно и ше,получат главобол, взимаме го.

      • 7
        25

        Е да – за вас главната движеща сила е омразата към чернобелите…

        • 26
          4

          Да Ремзи, погледни само в поредната тема за БОТЕВ колко наши коментара има и колко-на вмирисаната на жлъч, омраза,завист и тривиална конска пръдня чернобяла столипинска гняс.

          Набийте си го най-найрая в кухите въшливи глави-към шизофренични полумаймуни като вас, човек може да изпитва само съжаление и състрадание, не можеш да мразиш голи охлюви с лилави венци.

          • 20
            3

            Да ти еба насрания сайт,дето не ми изписва ника, но вие много добре знаете кой ви сипва ум и разум и със силни думи и добре формулирани тези ви ебава путката майна на чернобялата психика, нали така…

          • 6
            16

            Е защо Анонимен. Нали използваше само 1 ник??!!

          • 9
            9

            Хаха. Ссм си противоречиш… и сам се хвалиш. Мъка, мъка… много мъка за мияча на чинии

  19. 8
    29

    Белия няма как да го “поиска от Ботев” защото Ботев е загинал преди повече от един век.
    Може да го поиска от СОБСТВЕНИКА на Ботев, за който вие упорито мълчите защото сте страхливи мишки на заплатка..

    • 22
      4

      Лайно,собственика на ПФК Ботев Пловдив е Сдружение Ботев Пловдив за сега и от дълго време!

      • а ТЦ-ИМЕ къде ги забравяш, бе гомно.
        на всички е ясно, че сте собственост на Делян

  20. 33
    4

    Жална ни майка локомотивоциганска!

  21. 25
    3

    Такива защитници харесвам. Нищо, че на сезон пропускат по 4-5 мача заради картони.

Коментарите са затворени