Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски остана в Южна Америка и там ще посрещне новата 2018-а година. това разкри самият той пред PlovdivDerby.com. “Тръгнах към България, но се сетих, че съм забравил торбата с подаръците и се върнах”, пошегува се бизнесменът. Истината е, че Крушарски остава в Южна Америка до средата или края на януари, тъй като бизнесът му го изисква.

53 КОМЕНТАРИ

  1. Когато дербито беше в Бургас локомотивите бяха по малко,щото основната част от катуна с каруците пристигна на другия ден

  2. 10
    1

    МАШААЛАХ НА БАТ КРУШО!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ! ПУФ ПАФ :)))))))

  3. 11
    30

    Жълти уроди, вие можете да ни наричате, както поискате! Това обаче не означава нищо!
    Вие обаче сте СЕЛЯНИ и това никой не може да го опровргае!
    Схващате ли разликата?
    Реално, колкото локомотивци са цигани, толкова са всички останали публики!
    По-лошото за жълтата сган обаче е, че по простотия са ненадминанти!
    Който не вярва, нека да прочете коментарите им в темата.

    • 25
      7

      Аллах акбар Мустафа! Прав си като любимата ни Джумая Джамия!

    • 12
      4

      Надникнете в родословното си дърво- може би вашият род е основал град Пловдив.Благодаря.

      • 6
        19

        А ВАШИТЕ РОДОВЕ СА БЕГЪЛЦИ ОТ МАКЕДОНИЯ СЕЛЯНИ,ДОШЛИ В ГРАДА ЗАСЕЛИЛИ СЕ В КИЧУКА ОГЛЕДАЛИ СЕ И ХОП ОТ АФД ТРАКИЯ ЩЕ СМЕ ТОВА Е АРМИЯТА:))
        ЗАСЕЛНИЦИ СТЕ В ГРАДА НИ ТОВА Е ИСТИНАТА!!!ПИТАЙТЕ ДЯДОВЦИТЕ СИ СЕЛЯЦИ БЕГЪЛЦИ….

        • …а древните беси са населявали пещерата Снежанка над град Пещера—както и да погледнете баш пловдивско…

    • 12
      1

      Не, няма други като вас. Сандокана, Вълчо Атанасов, Ерол… Клипа със зурните няма как да не се набие в съзнанието на хората. Бонев даже го каза. Ти да си чул някоя футболна легенда да нарича феновете на любимия си отбор “Цигани”?

      • 1
        5

        Сандокан-а по едно време не ходеше ли мач с тъпан и жълта тениска?Лично съм го виждал.

  4. 42
    25

    Гледам голяма дискусия тече тук. За цяла България е ясно, че Локо Пловдив е отбора на циганите! Където и да отидат ги посрещат с “цигани”. Легендата им каза, че феновете са цигани. На стадиона им е като в Африка. Не виждам място за спор!

    • 1
      7

      а вас цяла България ви посреща с “Турци сте”. може би заради собственика ви

  5. 26
    25

    Ами толкова му е акъла на Бонев!
    Като футболист заедно с Чико няма спор – велики, но Бонев специално, като човек е боклук! Имате един фен, който беше и кмет на града – Славчо Атанасов, който е работил в циганския квартал, като психолог, та той в едно интервю беше казал, че в Столипиново, колкото фенове имало Локо, толкова били и от Ботев. Съжалявам, че не го записах това интервю по пловдивска обществена телевизия, за да ви го пускам всеки път, когато обиждате на цигани.Следвайки вашата логика, като имахте футболист циганин в отбора това прави ли отбора ви цигански, или като минаха няколко турчета през отбора, даже и имате настоящ такъв Серкан това прави ли отбора ви турски? Но двамата индивида тошко-чинията и Рачо не са толкова виновни, защото и двамата са спряли умственото си развитие в най-ранна дестка възраст. Главния виновник да се нагнетява напрежението между феновете на двата отбора е Андрей по-скоро Андрешко, щото не излезна мъжкар да въведе ред тук. Скочиха му няколко човека от вашите тук и им се надупи хубаво.Да не мислиш, че на мен ми прави кеф да ви отвръщам на простотиите?Писал съм коментари във вашите теми, без обиди, и то конкретно по темата, на което ми се отвръща със свинщина.Когато ви отвърна със същото се засягате.Но пак казвам – виновен е вашия жълтур Андрешко!

    • Андрешко е всичко друго, но не и журналист!
      По време на интервю задава възможно най тъпитете въпроси на които и той самия не може да си отговори, но за жалост е имал възможност да направи арена за дискосионен сблъсък. …
      Ще добавя, че всички му се смеем като го видим лак

    • Виж си ника бе палячо!
      Нищо обидно ли не намираш-боклук, черен!

    • Погледни си “ник нейма” и тогава говори за толерантност и всичко останало!А това,какво е казал Славчо Атанасов,май само ти го знаеш ? И на мен Жоро Илиев /Бог да го прости че го споменавам/ ми е казвал много неща за “фенчетата на Локомотив”,но няма как да го докажа!А за платените фенове … по-добре никога да не го споменавате вече,защото всяка една хореография,всяко една проява на феновете Ви в “шампионската Ви година”,беше плащана от Г-н Илиев! Тарторите взимаха допълнително парички,за да бъдат “тартори” и естествено дилъри!!!

  6. 25
    29

    За какви светли празници говорите, бе паплач мръсна, темата ви е пълна с вашите помашки лайна!
    тошко, колкото и ника да сменяш свинщината ти се разпознава!Няма друг малоумник, като теб заедно с ония другия лайньо псевдожурналиста – Рачо! За какви цигани говорите вие, нагли, долни и злобливи циганчета, като доскоро аплодирахте всеобщия ви любимец циганчето от Лом Мариян Огнянов?! Да не говорим, че една от големите ви легенди е също циганор от Пазарджик – Пашата!какво да кажем за турчетата СайдХоджа, Исмет, Ирфан, Серкан? Ние как да ви наричаме мангало-турски отбор ли? Злобливи малки чернокожи хейтърчета.Тръгнали мен да обвиняват, че съм бил злобен.Всичките ви постове в темите за Локомотив са такива – смърдящи на мръсния ви помашки манталитет.Въртете на Шишо, целувайте му ръка и гледайте да е винаги доволен, щото разсърдите ли го – жална ви майка продажна!

    • 29
      14

      Като не вярвате на нас вярвайте на легендата ви.Той го каза-По голямата част от феновете на локо са от ромския квартал….той все пак е играл пред тази публика.

    • Абе помияр, толкова простотии си изписал, толкова идиотии, а най-смешното, е че си вярваш и че мислиш че бълвоча ти има стойност-нещастник. Правиш се на голям авторитет и интелектуалец, а си прост като гьон и сега ще ти разясня защо сте цигански отбор. Цигани сте защото повечето Ви фенове са цигани, защото на всеки мач преди години имаше зурни, тъпани и кючеци. Цигани сте защото всички цигански квартали са от УВЕ, циганите сте защото след като изгонихте ромиТИ от стадиона, сега не може да съберете и 200 човека, а преди това наистина бяхте хиляди, но 65-70% цигани. ЗА ТОВА СТЕ ЦИГСНИ ТЪПАКО, а не защото Юлиан Дживизов Ви беше капитан и най-добър футболист. С твоите простотии замазвай очите на малките буферчета, а не на хора, които ходим от по 25 г. по стадионите.

    • Да кажеш, че Пашев е циганин, не ставай за смях. Явно не познаваш хората. Това че е от Пазарджик, не значи че е като Юлиан Джевизов.Може би го помниш.Бързоногото черно крило играло няколко години при вас.

    • Цитат “Повечето Фенове на Локомотив са от ромски произход”! Втори цитат:”Няма да позволя гей банда,да ми дава наклон на оная ми работа”!!! Ти от кои си???

  7. 18
    14

    Осем къщи изгоряха при пожар тази нощ в пловдивската “Шекер махала”. За щастие, няма пострадали, съобщи бТВ.

    Сигналът за пожара е подаден около 19 ч. Пет противопожарни автомобила се бориха с огнената стихия. Напълно изпепелени са 8 постройки.

    В продължение на часове една от възловите входно-изходни артерии за магистрала “Тракия” – булевард “Голямоконарско шосе”, беше задимена.

    По първоначална информация най-вероятна причина е подпалване от искра на печка за твърдо гориво в една от къщите. Огънят се е разпространил в околните постройки за минути.

    ава как маалата маалата ва ма на ни локу ва на как Пожар изпепели осем къщи в Шекер махала.
    АНА НЯМА СА МОЛИМ НА БАНГО ВА НА ИЗПИПИЛИХАНА ВА А НИ СМЕ САМУ ЛОКУ .
    ПРИ НАЗИ САМУ ГЕЙ БАНДАТА НА НАПРАИ ТЪКА ВА.
    АФЕРИМ КРУШО САМУ ЛОКУ АЗИ ЗНАМ ЧЕ Е ПО ТВОЙ СИГНАЛ ТОЗ ПАЛЕЖА ВА КРУШО.

    • 17
      17

      Къщътъ на Цецу крадецъ ли ва Силяк прост смукахти мангалссия вашта мама силяци..

  8. 18
    15

    То с теб и без теб все тая ! Весела Коледа на всички !

    • 18
      17

      Верно пародията е пълна Пламен Николов сподели , че им виси една камара пари , а премии да забравят , въпреки , че имали да взимат , той за Коледа нищо не им дал

  9. 23
    14

    Както съм казвал милион пъти в последно време, нема пари действайте! Жална ни майка локомотивоциганска!

      • 14
        7

        Хаха. Тоше, викаш живота ти е да си слагаш плюсове. Рефреш, лике… рефреш, лике…

  10. 19
    27

    ЖЪЛТИ ПОДЛИ МИШКИ ЩЕ ОСТАНЕТЕ РАЗОЧАРОВАНИ МАЙ С ЛОШИТЕ ДИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!
    НИЕ ПЪК ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДА СИ ОСТАНЕТЕ НА СЕЛО,ГРАДЪТ Е ПО-СЛЪНЧЕВ БЕЗ БОЗАВИТЕ ВИ ФИЗИОНОМИИ!!!
    ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
    И САМО ЛОКО ПЛОВДИВ;)

    • 28
      16

      На Банго Васил ще има коч курбан на Лаута, чакам те да обсъдим заедно как ще премажем жалтити! Аллах акбар братко Мюмюн!

  11. 22
    15

    Забравих да ви кажа че си пратих висналите топки, да има да барат мойте мангалчета от столюпиново- арми.

  12. 17
    21

    Гомнишар, като го харесваш толкова Крушо, осинови го и си го вземи у вас! Само жълтите и някой заблуден олигофрен, като теб го харесват!

    • 26
      6

      Съжалявам , че на този светъл ден ще кажа скверни думи . Ти си по злобен и отвраттителен индивид и от вотевистите. Как устата не спря да говори глупости , от нея излиза само помия и злъч . Спри се и ни остави да си прекараме спокойно коледните празници.

    • 14
      20

      А ти колко пари си дал за Локомотив, бе скъсан капут!?
      Заради такива като теб хората не идват на стадиона!!

  13. 18
    11

    Прати малки пиро пуне, ва бос! С кво жъ пуцъми нъ Новъ гудинъ?

  14. 15
    25

    Дните на Крушо са вече преброени!!!
    Краят на най-смешния собственик в цялата ни история вече чука по неговата комсомолска кратуна…още малко!

    • 20
      15

      Нещо наистина чука… ама в твойта кратуна, смешен педал

    • 17
      12

      Само да те науча кой си, ще те чукам най-често теб! Педераст смарангясан! Аз съм вечен манго! Вечен! Скоро ще го разбереш!

  15. 17
    23

    Бивш футболист на Ботев: Обичам Левски, постоянно следя ситуацията там!

    Бившият футболист на Ботев (Пд) Орлин Старокин призна, че голямата му любов във футбола е тимът на Левски.

    • 28
      16

      Какво общо има Старокин с Ботев.Много важно че любовта му била левски.

    • 18
      10

      На Лъчо Балтанов също,помниш ли бурната му радост след победния гол срещу Левски?

  16. 29
    16

    Цитатът на Бонев е непълен:….”когато “Локо” играеше, Столипиново опустяваше.”

  17. 32
    19

    Всички знаят кои са циганите – Локо Пловдив . Справка г- н Бонев . Цитирам : повечето фенове на Локо Пловдив са от малцинствата. Край на цитата.

    • 16
      19

      Тошко африкански отивай да миеш чинии.Знаем в кой квартал е организация Изгрев бойс …

  18. 26
    39

    Забравих да кажа на жълтите помаци: Ебете си майката жълтоциганска и Весела Коледа майни

  19. 36
    26

    Цирка продължава. Обещах на моите гей бандити , че ще има много смях и сълзи . Все пак аз съм сериозен бизнесмен и си държа на думата . И не на последно място аз сбъдвам мечти.

  20. 45
    27

    Наздраве Крушо! Закривай този панаир Локо Кюстендил!

Коментарите са затворени